15.8.2011

Joskus vaan tuntuu, et ois ollu parempi jäädä sänkyyn

Voisinpa yhtyä Karvisen mielipiteeseen: VIHAAN MAANANTAITA!
(ainakin nyt siis tätä maanantaipäivää)

1. Olen joutunut heräämään aamusti 05.30 (viidenjapuolentunnin unien jälkeen) kun joku kaheli tööttäili autonsa torvea puolisen tuntia ennenku anto periks, ilmeisesti sille ettei kaveri meinaa herätä tänään siihen aikaan. Ja kun olin ollut sen puoli tuntia jo valveilla, ei uni tietenkään tahtonut enää tulla silmään.

2. Joten nousin ylös ja menin pelaamaan FarmVilleä (kyllä, olen puolikoukussa kyseiseen peliin vaan eipä se elämääni hallitse) ja siellä meni kaikki päin persettä mutta syytän siitä kyseisen pelin kehittäjiä. Täytykö sen bugin tulla just tuossa vaiheessa esiin????

3. Ja jottein päivä vaan menis paremmaksi, menin ja kompuroin - tietysti sillä seurauksin että mulla on käsivarsissa ja polvissa hieman raapaleita. Siitä sen sanoo, kun on A. nukkuvat jalat ja B. kauhea kiire pysäkille (bussi näkyi tulevan 100m päässä)

4. Töiden jälkeen toiveenani oli, että saisin ottaa päiväunet. Vaan mitäpä tapahtuikaan, kun sain pääni söpösti tyynylle. JOKU *PIIP* ÄÄLIÖ TULEE SOITTAMAAN SITÄ *PIIP* AUTONSA TORVEA!!!!! *muuta painokelvotonta tekstiä* Siis eikäääää!!!!! Just aamusti joudun nousemaan samaisen asian takia ylös ja nyt samainen asia ei anna mun ottaa päikkäreitä!!!!! Tää on niin tehty, et kärsisin!

5. Ja vielä kaikena sokerina pohjalla. Sain tajuttoman päänsäryn joka ei ole mennyt paratabseillakaan ohitse. Nyt pidän viileetä kylmägeeliä otsallani, kun tuntuu olevan ainut joka HIEMAN auttaa. Älkää siis vaan sanoko, et mää sairastun johonkin migreeniin vanhalla iällä.

Että tämmönen päivä mulla. Onks sulla ollu yhtää parempi? ;)

12 kommenttia:

 1. Juu ei parasetamoli auta kauheesti päänsärkyyn, kokeile mielummin aspiriinia/buranaa. Mua on kans vaivannut päänsärky kesällä, lähti onneksi noilla tabuilla lähes kokonaan pois.

  -Mallory

  VastaaPoista
 2. Mallory,
  Aijaa? Aika hassua, kun purkissa lukee että auttaa päänsärkyyn (vai oliko se vaan särkyyn) ja sitten lääkärit on mulle tuota paratabsia suositelleet. Et buranaa vaan tulehduskipulääkkeenä.

  Viimeksi tuo paratabs helpotti kyllä päänsärkyyn, että aika outoa ettei nyt auttanut.

  VastaaPoista
 3. Joo, no mikään ei ole niin vi**umaista kuin herätä johonkin tööttäilyyn, se ei oo OK mun mielestä. Meidän kämppä on muuten pääkadun varrella ja on ihan ymmärrettävää että ratikat yms pitävät meteliä. Mutta iltamyöhällä, tai yöllä, katu on joskus täysin tyhjä ja ambulanssit yms. katsovat tarpeelliseksi vetää pillit vinkuen pitkin poikin, ja siis joka yö. Oon miettinyt että mihin tahoon voisi ottaa yhteyttä ihan rakentavassa hengessä, kysyä onko tuo nyt aivan välttämätöntä liikenneturvallisuuden kannalta, ihan järkyttävää meteliä pitävät siis :( Kyllä ne pelkät vilkkuvat valot näkyy jo kilometkin päähän, miten joku voi olla reagoimatta tommoseen, meinaan siis autoja ja jalankulkijoita, jos niitä nyt siis on edes... nimimerkillä myös pää kipeänä... :D (Mut huomenna on varmaan kivempi päivä :D)

  VastaaPoista
 4. Joko päänsärky hellitti? Onko sulla ollut ennen migreenipäänsärkyä?

  VastaaPoista
 5. Elin@,
  Siis saahan aamusti toki töötätä, mut haloo PUOLI TUNTIA!? Mää oisin antanut 10min aikana periks, jossei kaveria näy.

  Hmm... Mä oon ymmärtänyt ettei asuinlähiöissä sais nuo ambulanssit sun muut mennä äänet päällä. Ainakaa siis yöaikaan. JOs oikein muistan, tämmöistä puhetta ainakin on joskus ollut.


  Anonyymi,
  Kyllä se hellitti. Uni auttoi.
  Ei oo migreenipäänsärkyä ollut aiemmin, siks vähän oon huolissani moisesta. Ku mulla on lasit, niin mietin kuinka mahdollista on että näkö ois huonontunu ja aiheuttaisi tuollaista. Kun tiedän siis että liian heikot lasit saattaa aiheuttaa päänsärkyä. Muttei tämmöstä siis oo aiemmin ollu.

  VastaaPoista
 6. Mitään helsingin keskustaa ei voi hyvällä tahdollakaan nimittää asuinlähiöksi. Tottakai pillien pitää olla päällä manskua pitkin porhallettaessa. Yölläkin tuolla helsingin "pääkadulla" on ihan reippaasti liikennettä.

  Ja pipsalle, tuskin on migreenisärkyä jos tuossa oli kaikki oireet. Joskus on vain vähän vaikeampaa normaalipäänsärkyä, sitä ei parane sekoittaa migreeniin. Ja parasetamoli on kuin sokeripaloja imeskelisi. Päänsärkyyn auttaa ibuprofeiini.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi,
  Sori, en nyt tarkoittanut Helsinkiä kun puhuin asuinlähiöstä vaan lähinnä tätä omaa kaupunkiani. Meillä päin nyt ainakin on tuollainen ettei nuo saisi yöaikaa tulla pillit päällä. Tai en tiedä varmaksi onko se joku juttu vaiko ovatko itse sitten kohteliaita eivätkä tule pillit päällä yöllä. Mutta pohdin vaan, että mahtaisko ne siellä Helsingissäkään mennä yöllä pillit huutaen jossain muualla kuin pääkadulla?

  Ei tuo mitään migreenipäänsärkyä ollutkaan. Mut tavallista ärhäkämpi se kuitenkin oli. Btw. mää en tätä missään vaiheessa migreeniksi väittänytkään.

  Ja edelleenkin, kyllä parasetamoliki on aiemmin auttanut - varsinkin kun sen yhdeksi käyttösyyksi on listattu päänsärky. Ja kun se nyt kuitenkin on vähän käyttäjäystävällisempi kuin burana.

  VastaaPoista
 8. Voisitko kirjoitella useammin? on kiva lukea blogiasi:)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi,
  Kuinkakohan usein sitä tykättäs et kirjoteltas useemmin? Katsotaasn jos pystyis...

  VastaaPoista
 10. kyllä suurin osa suosikeihin kuuluvista blogeista päivittyy vähintään joka toinen päivä.
  T. Emma, tosin en ole tuon aikaisemman kommentin takana, kunhan nyt vastaan vaan :)

  VastaaPoista
 11. Kylläpä se särky lähtee parasetamolillakin, mutta aikuisen kannattaa kokeilla ihan 1 g annosta :)

  VastaaPoista
 12. Asetonihuuruja,
  Mulla on 1g tabletteja vaan. :) Ja sellainen on normisti siis auttanut mutta tuohon särkyyn ei auttanut. 2g otin siis kaikenkaikkiaan, mutten enempää uskaltanut.

  VastaaPoista