2.8.2011

Tiistaillista toivoa

Olisin tänään aamusti halunnut jäädä sängynpohjalle nukkumaan, sen verran ramasutti ja tuo on aika outoa mulle, kun mä oon yleensä se joka ekana pomppaa sängystä ylös. Nytki meni vartin yli ajan jonka takia tulikin vähän kiire, jotta kerkesi bussiin.

Työpäivä olikin taas yks mukavan rento. Ja jotenkin hauskaa, miten nopeasti nämä viikot aina menee kun huomenna on jo keskiviikko.

Isäntä oli kiva, kun oli mulle tuonut Chili con Carne einesaterian mut valitettavasti se on niin karseen makusta, että jäi kyllä syömättä. Omatekemä vaan on parempaa, taidankin sitä tehdä seuraavaksi. Meillä ollut nyt keittoviikko, kun isäntä on halunnut syödä kaikenlaisia keittoa - kesäkeitolle oon sanonut ei, koska se on ainut ruoka joka en pysty jostain kumman syystä syömään. Aiheuttaa kakomista. Mut on ollut kasviskeittoa, makkarakeittoa, jauhelihakeittoa sekä lihakeittoa. Ohoh, ollaanhan me noista muuten syöty 1,5vko ajan eikä suinkaan viikon. Tiedän kyllä mikä on isännän tuohon innostanut.

Miettikää muuten, me ollaan jo elokuussa!

10 kommenttia:

 1. Mikä sen isännän on noihin keittoihin innostanut sitten? Kiinnostaa, kun voisin itsekin kaivata jotain innostusta keittoruokien suhteen ;)

  VastaaPoista
 2. No isännän keittoinnostus on ihan siitä, että nuo keitot on kevyitä mutta kuitenkin täyttäviä. + niistä saa hyvin proteiinia. Salilla hän kun käy ja noita protskuja kyttäilee.

  VastaaPoista
 3. No kesäkeitto onkin ihan kuvottavaa scheissa! Kukkakaalia ja herneitä lillumassa lämpimässä maidossa... *oksu*

  VastaaPoista
 4. fantti,
  pliis, eeiiii....
  Siis se on jotan niin järkkyä!! Se on kyl outoa et tota keittoa inhoan yli kaiken, vaikkei ne ainesosat siellä mitään pahoja oo. Mut on kerran oikeen pakotettu syömään tota kesäkeittoa.

  VastaaPoista
 5. Mitä kasviksia käytätte kasviskeitossa niin, että siinä on paljon proteiinia? Muokkaatteko jotenkin muita ohjeita, esim. korvaamalla perunoita muilla kasviksilla?

  VastaaPoista
 6. Anonyymi,
  No eihän kasviksissa itsessään mitään proteiinia oo, me ollaan heitetty kasviskeiton joukkoon noita soijasuikaleita tuomaan sitä proteiinia. Ja kyllä tuossa kasviskeitossa perunoitakin on, mut vähemmän kun normaalisti.

  VastaaPoista
 7. Mitä pidät soijasuikaleista? Soijahan on erittäin terveellistä.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi,
  Pidän todella paljon. Ollaan alettu lisäämään noita soijasuikaleita moniinkin ruokiin mukaan. Eihän se siis pahemmin maistu miltään mut kyl se silti hyvää on. :)

  VastaaPoista
 9. Kannattaa marinoida soijasuikaleita ennen käyttöä :) Marinadiksi sopii esim. soijakastiketta, sitruunamehua ja mausteita. Lilluttaa siinä hetken aikaa, että imevät makua itseensä.

  Annika

  VastaaPoista
 10. Annika,
  Joo, toi mulle tuli mieleen vasta myöhemmin. Pitää sitä kokeilla siis seuraavan kerran. :) En muista miten noihin soijasuikaleisiin oon tutustunut, mut siitä lähtien oon niitä tosiaan sillon tällön syönyt.

  VastaaPoista