12.8.2011

Unohdin et teot puhuu kovempaa ku sanat


Olenkin ollut nyt todella laiskalla tuulella blogittamisen suhteen, vaikka aikaakin kyllä olisi ja kirjoitettavaa, mutta on vain niin hankalaa tarttua näppäimistöön ja alkaa naputtelemaan.

Siinä vähän erilaisempaa päivänasua, uuden kirppislöydön kanssa. Vielä muutama vuosi sitten olisin karttanut kaikkea erilaista, mutta pakko sanoa että rakastan tuota laukkua. Se on ihanan tilava, mitä tarvitsen tietyissä tapauksissa. Noita laukkuja tosiaan löysin kirppikseltä, kun Emmin kanssa kierreltiin muutamassa viime perjantaina. Näette laukut sitten ajan kanssa.

Punaista paitaakaan ei enää ole, kun isäntä teki hauskan tarjouksen mulle. Myin siis tosiaan sellaisia käyttämättömiä vaatteitani pois ja nämä erikoisemmat meni ku tulisille kiville sekä lisääkin vaativat. No hyvähän se vaan mulle.

Täällä on ollut taas ukonilmaa ja vaikkei se mielestäni mikään kovin massiivinen ollut, niin ehti kuitenkin rikkomaan meidän alaoven lukot. Jotenkin orpo olo, kun ovea avatessa lukon kohdalla on ammattova reikä.

Ihanaa kun on jälleen viikonloppu. Mun työssä on kyllä se hyvä puoli, et työpäivä menee nopeesti ohitse - enkä nyt meinaa että meneehän se muutenkin kun on niin pienituntinen vaan kun siis siivotessa ei kerkeä tuijottamaan sitä kelloa vaan tekee sitä työtä. Ni aika kuluu nopeemmin kun tekeekin jotain.

11 kommenttia:

 1. Punainen sopii sulle :) Kiva toi veska myös. Räpsitkö kuvia niistäkin?

  VastaaPoista
 2. Elin@,
  Mustakin punainen on mun värini. Harmi ettei tuota paitaa enää siis ole.

  Vielä en oo siis kuvaillu kaikkia uusia vaan kuvaan niitä tilanteiden mukaan. :)

  VastaaPoista
 3. Miksi ihmeessä myit tuon paidan pois? Sehän olisi ollut ihanan räväkkä.

  VastaaPoista
 4. Kuten sanoin, myin paidan koska sain siitä todella hyvän tarjouksen ja koska mieheni pikkutarjous innostutti myymään sen. :)

  VastaaPoista
 5. Jee, uus postaus!

  VastaaPoista
 6. Paljonko sait tuosta paidasta rahaa myynnissä?

  VastaaPoista
 7. Leah,
  Niin etkös sää uutta toivonut? ;)
  Sen verran, ettei kauaa tarvinnu myymistä harkita. ;)

  VastaaPoista
 8. Parempi kuin myitkin pois. Piditkö paljon?

  VastaaPoista
 9. Anonyymi,
  Ilmeisesti sinä et tykännyt tästä. No, itse kyllä tykkäsin mut en voinu vastustaa miehen ja ostajan tarjouksia. Olen heikko. ;)

  Kyllä tuota tuli muutamia kertoja pidettyä.
  En mää tuosta olisi helpolla luopunut.

  VastaaPoista
 10. mistä muuten ostat rintsikkasi? =) itsellä aina vaikeuksia löytää mistään sopivan kokoisia ja nättejä!

  VastaaPoista
 11. Olen ostanut rintaliivejäni Ellokselta ja rintaliivikaupoista. Sitten uusina tuttavuuksia on: http://www.lumingerie.fi/PublishedService sekä Sokoksen valikoima (yllättävän isokokoisia)

  VastaaPoista