18.8.2011

Vielä yks työpäivä,ni taas saa rentoutuu


Tänään onkin ollut hieman koleampi aamu, joten sain vihdoinkin otettua tämän ihanan leopardityylisen paidan päälleni. On nimittäin sellaista lämmintä materiaali, ettei kyllä ihan lämpimällä säällä pysty pitämään.

Tuossa muuten toinen niistä kirppislöytölaukuistani. Tää ei oo kyllä mikään olkalaukku, mutten yksinkertaisesti pystynyt vastustamaan tätä. Se on niin söpö. Niin pinkki. <3 Hintaa tällä oli enemmän kuin noilla mun muilla löydöillä mutta ihmekkös tuo kun merkkilaukkukin on. Sellainen kuin Kipling. Enhän mää tätä ostaessa tiennyt, mutta uteliaisuuttani googletin sanan ja löysin laukkuliikkeen sivut. Mut niin, tämä on siis käsilaukku ihan mut sopi tähän päivään hyvin kunnen tarvinnut töihin mitään isoa kasaa tavaraa - avaimet, kännykän ja lompakon. Aijuu sekä yhden harlekiinipokkarin ajankuluksi bussimatkalle.

Mun viikko onkin ollut kiireinen, tosin syistä en nyt tänne voi sanoa mitään kun on kuitenkin hieman henkilökohtaisempaa. Mutta kiirettä on pitänyt, jopa siinä määrin etten ole ehtinyt ollenkaan viettää vapaa-aikaa. Joten voinette arvatakin, että kun tänään on ollut leppoisampi päivä, ni mullahan on kynät sauhunnu ja oon vaan ollut. Töissä myöskin on ollut pientä uudistusta rintamalla ja niitä sainkin tänään ekaa kertaa rauhassa tutkiskella ja toteuttaa. Ihan kiva systeemi sinäänsä, ei jää pikkuhommatkaan tekemättä.

Se hyvä puoli kiireisissä viikoissa on, että ne menee nopeasti ohitse ja taas on ihanan leppoisa viikonloppu edessä. Taidankin huomenna palkita itseni tästä loistavasta viikosta lasillisella punaviiniä.

3 kommenttia:

  1. Ihana laukku!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia. Sellainen se kyl onkin.

    VastaaPoista
  3. kiplingillä on hyvälaatuisia laukkuja kyllä, onnea :)

    VastaaPoista