6.9.2011

Kuin varkain, tuuli puhalsi sen pois


Oon huomannut, että mulle tulee vaikka millaisia postatusideoita kun matkaan töistä kotiin. (niin, tunnissa kerkee pohtimaan kaikenlaista jos ei ole sattumoisin lukemista mukana) mutta kun pääsen kotiin, niin ne ideat kerkee jo haihtumaan. Siksipä oonkin päättänyt ostaa itelleni kunnon ruutulehtiön joka kulkee mukanani ja johon voin tarvittaessa alkaa luonnostamaan blogin sisältöä.  Ja ootte jo varmaan huomanneet, että blogin ulkonäkö on muuttunut.

Tuossa eräänä päivänä muistui mieleen, että voisin tänne blogin puolelle tehdä pienen kilpailun. Jossa tietenkin on palkinto voittajalle. Mutta tässäpä tuli tenkkapoo, kun itse olen enemmänkin vaateihminen kuin meikki, niin mietein paljon että kuinka paljon siistimpää ois että voittaja saisi palkinnoksi vaatetta. Mutta eihän se nyt tule kyseeseen, kun kerran on kyseessä XXL-blogittaja enkä yhtään tiedä missä vaateryhmässä mahtaapi ne lukijat liikkua, joten päädyin taas kerran meikkipuolelle. Se on ajaton ja sitä nyt käyttää kaikki naiset, iästä ja koosta huolimatta. Niin että olkaahan kuulolla, tämän kuun aikana mää vielä pompautan tuon kilpailun tänne. :) Vai olisiko lahjakortti parempi? Johonkin vaateliikkeeseen, joka nyt useammalta paikkakunnalta löytyy...

Kovasti siis koetan parantaa blogin sisältöä ja postatustahtia.

8 kommenttia:

 1. miten olis joku tyyliin kaikille kokoluokille sopiva vaate juttu, esim kaulaliina, tai huivi, ne kun yleensä käy kaikille :)
  t.Emma

  VastaaPoista
 2. Emma,
  Tätäkin mietein. Mut kävin jo hommaamassa noita meikkejä siihen arvontaan. Mut seuraavaan voisi sitten ajatella just jotain huivia/kaulaliinaa.

  VastaaPoista
 3. Minä en kauheasti meikkejä voi käyttää koska työssäni kielletään meikkaaminen lähes kokonaan. :/ Lahjakorttikin olisi hyvä..

  -Mallory

  PS. Kivempi tämä blogin ulkoasu, ei liian tumma :)

  VastaaPoista
 4. Kääk! Missä työssä meikkaaminen on kielletty?

  VastaaPoista
 5. Apteekissa ei saa käyttää hajusteita eikä meikata häiritsevän paljon :)

  -Mallory

  VastaaPoista
 6. Käytän siis vain meikkivoidetta ja ripsaria..

  -Mallory

  VastaaPoista
 7. Ite oon apteekissa, eikä meillä oo sanottu mitään meikeistä tai kynsilakoista (ennemmin pomo sanoo, et ompa hienot kynnet tms). Hajusteita ei saisi pahasti olla. Mutta etkös olekin Mallory eräässä isommassa puljussa töissä, joten siellähän on monessa asiassa oma linjansa.

  Ei sillä, joissain paikoissahan määrätään sukkien värikin, joten kaikenlaista.

  VastaaPoista
 8. Juuh, isommassa. Sukkien värikin määrättiin että ilman kuvioita, yhden väriset :). Kynnet saa olla millaiset haluaa, mutta ei pitkillä kynsillä voi kauheesti tehdä mitään töissä.

  -Mallory

  VastaaPoista