24.9.2011

Lavvantai

Yksin kotona, kun mies lähti kavereitaan morjestamaan. Saan olla siis yksin koko päivän. Tämä on autuutta mulle, koska olen vähän erakkomaisuuteen taipuvainen sosiaalinen persoona. Aika hassua eikös? (tuo erakkomaisuus tulee varmaa isäni puolelta, kun se on semmonen yksineläjä)

Ehdin jo touhuamaan kaikki kotiaskareetkin. Eli siis tiskasin tiskit pois, siistein keittiön. Jonka jälkeen vielä innostuin siivoamaan muutkin huoneet ja muutenkin järjestelemään paikkoja. Ensimmäinen pesukoneellinenkin tuolla hurisee.

Nyt kun kaikki askareet on tehty, niin istahdin tähän työpöydän ääreen ajatuksissa kirjoittaa tänne blogiin (check) sekä raapustella rakkaille kirjekavereilleni kirjeitä. Sekä katsella rauhassa tämän viikon aikana tulleita tv-sarjoja (tai siis niiden uudet jaksot)

Sarjoista puheenollen, muutama sarja tipahtikin pois tuosta uudet mielenkiintoiset tv-sarjat listastani, eivät olleetkaan niin mielenkiintoisia enää. No ei se haittaa, vaikka nyt neljä tipahtikin jo pois. Laskin muuten piruuttani, että viikkoa kohden mulle tulee n. 21 tv-sarjaa joita seuraan eli monta jaksoa. Tosin katselen niitä ihan omaa vauhtiani enkä suinkaan heti kun ne saapuvat katseltavaksi. Eli en ole 24/7 näyttöruudussa kiinni vaikka näin muutama ilmeisesti olettaakin, eikä se ihmekään ole, sillä onhan tuossa iso tuntimäärä katseltavaa. Jos mulla on 15h katseltavaa, ni niputtelen niitä pitkin seuraavaa viikkoa enkä siis suinkaan katso kaikkea yhdellä kertaa. Mullakin kun esimerkiksi on tuo, että kun kirjoittelen niin tykkään seurata samalla jotain jaksoa. Ja kyllä, minä pystyn tekemään kahtakin asiaa yhtäaikaisesti. Pahoitteluni siis niille, jotka luulee että istun koneen äärellä kokoajan, sillä touhuan muidenkin asioiden parissa joista en vain koe tarpeelliseksi huudella tänne blogiin.

13 kommenttia:

 1. Mistä haet sarjat ? olisi paljon mukavampi katsella noita etukäteen, mutta en tiedä mistä niitä löytyy:(
  t.Emma

  VastaaPoista
 2. Emma,
  En mä viitti täällä sanoa suoraan, mut käytä googlea. ;) Siel tulee aika hyvin vastaan paikkoja.

  VastaaPoista
 3. "Aika hassua eikös?"
  No ei.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi,
  Vai niin.. musta se on kyl hassua et sosiaalinen ihminen voi olla erakkomaisuuteen taipuvainen. Ku sosiaaliset ihmisethän on yleensä sosiaalisia.

  VastaaPoista
 5. Sosiaaliset ihmisetkin kaipaavat välillä yksinoloa. Erakkomaisuus ei välttämättä kuitenkaan ole sama kuin yksineläminen.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi,
  No siis tosiaankin sosiaaliset ihmiset kaipaavat yksinoloa aina välillä, mutta minä voin oikeasti sanoa itsestäni olevani erakkomaisuuteen taipuvainen sosiaalinen persoona. :)

  Mutten mää siis erakkomaisuutta sekoita yksinelämiseen. Määhän en ees yksin elä. :)

  Enkä nyt tarkoita edes erakkomaisuudella sitä, mitä se oikeasti tarkoittaa eli kokonaan yhteiskunnasta syrjään vetäytyvää henkilöä. Vaan että on erakkomaista taipuvaisuutta. Jollen eläisi parisuhteessa, olisin varmasti erakko - sanan oikeassa merkityksessä jopa. :)

  VastaaPoista
 7. En kysy tätä ollenkaan ilkeästi, vaan ihan puhtaasti mielenkiinnosta. Onko puolisosi ylipainoinen?

  VastaaPoista
 8. Anonyymi,
  No tuo ei ole itseasiassa mitenkään ilkeä kysymyskään, kun aika moni olettaa että puolisoni olisi myöskin ylipainoinen. Mutta siis mieheni on ihan normaalipainoinen. :) (193/85)

  VastaaPoista
 9. yksinoleminen tekee välillä niin gutaa! Mäkin yltiösosiaalisena ihmisenä myös rakastan yksin olemista mikä on kyllä aika hassua.
  Ja onpas täällä taas kärttyisää anonyymiä liikenteessä (nro2) :D. Joistain ihmisistä ei vaan ole siihen et osais pitää elämän pieniä juttuja hassuina ja hauskoina. Melko tylsää sellainen väki. Ja tohon aiempaan tekstiin, mullakin on alkanu aamuväsymys ottamaan vallan. Pitää aloittaa alkuviikosta taas säännöllinen d-vitskun syönti! Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 10. "No siis tosiaankin sosiaaliset ihmiset kaipaavat yksinoloa aina välillä, mutta minä voin oikeasti sanoa itsestäni olevani erakkomaisuuteen taipuvainen sosiaalinen persoona. :)"

  Ok! Mitä eroa on sillä että sosiaalinen haluaa olla joskus yksin, ja sillä että sä oot sosiaalinen erakkomaisuuteen taipuvainen?

  VastaaPoista
 11. Anna,
  Niimpä! :) Säpä sen muuten sanoitkin, D-vitsku! Sitä täytyyki alkaa kans ottelemaan.

  Anonyymi,
  No sosiaalinen haluaa olla yksin varmaan vain silloin tällön. Kun taas minä, the sosiaalinen erakkomaisuuteen taipuvainen suo-otus voisin olla mieluusti vaikka kuukaudenkin omissa oloissani. Ja sit taas päälaeltaan olla kuukauden erittäinkin sosiaalinen. :)

  VastaaPoista
 12. Oho, aika pitkä mies! :)

  VastaaPoista
 13. Anonyymi,
  On kyllä, kun aattelee että olen itse montakymmentäsenttiä lyhyempi. :)

  VastaaPoista