25.9.2011

Miehet ja niiden putkinäkö

Isäntä on aikoinaan hommannu itelleen extranäppiksen ja hiiren, jotka toimii langattomasti kun ajatteli että hän pelailee meidän ison television kautta kun se saa television toimimaan tietokoneen ruutuna. No tämä jäi unholaan about vuodeksi, kunnes taas tänään isäntä heräsi että voisi pelata ihanaa WOT:ia (world of tanks) sen kautta.

No minä täällä makuuhuoneessa, omassa tukikohdassani raapustelin kaikessa rauhassa kirjettä kun aloin kuulumaan niin pahankuuloinen kirosanatulva. Menin tietenkin ihmettelemään, jotta mitä sinä mussukka noin äksöreeraat. Noo, oli kuulemma mennyt se joku tikkujutska hukkaan, et ilman sitä ei toimi ne langattomat laitteet (näppis ja hiiri)

Minäpä sitten kysyin ah, niin täydellisenä kotirouvana että missäs se on viimeksi ollut. No kuulemma television vieressä olevalla pöydällä mutta nyt se ei ollut siinä. Mutta kun minä itse NAISENA katsoin, niin mikäs se siinä television vieressä onkaan - no se kadoksissa oleva tikkujutska. Minä sitten oikein nätisti kysyin, että oletko nyt mussukka ihan varma ettei se ole siinä mihin olet sen jättänyt. No ei kuulemma ollut. Silloin minä en yksinkertaisesti pystynyt tekemään muutakuin purskahtamaan nauruun. Jep, olen todella täydellinen kotirouva kun alan nauramaan mussukalleni.

Hei, siis oikeesti! Miehillä selkeesti on putkinäkö. Ei ole nimittäin ensimmäinen (ja tuskin viimeinenkään) kerta kun se etsii jotain, mikä loppujenlopuks on IHAN SIINÄ NENÄN EESSÄ!

Piti sitten tässä tapauksessa mennä television viereen ja nostaa se tikku omin sormin sekä todeta, että mikäs se tämä on. Mieskin siinä naureskeli, että putkinäkö, putkinäkö....

13 kommenttia:

 1. Sanotko miestäsi mussukaksi, omg...

  VastaaPoista
 2. Anonyymi,
  No siis ooämgee, etkö sää puhuttele puolisoasi hellyyttelynimin?

  VastaaPoista
 3. Valitettavasti ei oo pelkästään miehillä putkinäkö, on joskus itellekin käyny noin. :D

  VastaaPoista
 4. PS,
  Joo, siis kyllähän tuota valikoivaa näkemistä on vähän jokaisella mut mun mieheni suhteen voi sanoa putkinäöstä kun tää on melkeen joka päivästä. :) Se aina sit ku turhautuu etsimään itse, ni huutelee mua etsimään.

  VastaaPoista
 5. Putkinäkö on varmaan ikävä sairaus.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi,
  Selvennän nyt vielä, että miehelläni ei ole tätä sairautta vaan ihan huumorilla kun sanotaan että miehillä on putkinäkö.

  Luin tästä joskus jostain lehdestä, että naiset kiinnittävät laajemmin huomiota ympäristöönsä, kun taas miehet keskittyvät suppeampaan huomioimiseen. Ja tästä ilmeisesti on tullut sanonta, "miehillä on putkinäkö"

  VastaaPoista
 7. Onko miehesi kauankin kärsinyt tästä sairaudesta? Onneksi nykyaikana löytyy varmaan korjaavia laseja, tms? :)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi,
  Joo, niin kauan on kärsinyt tuosta "putkinäöstä" kun on elänytkin eli pian 30v. Jos lukaisisit aiemman kommenttini, huomaisit ettei kyseessä ole sairaus nimeltä putkinäkö vaan "putkinäkö" eli ei näe nokan edessä olevaa tavaraa jota etsii.

  Vai oonko mää ainut joka käsittää tämän "putkinäön" huumorin? Ainakin täällä päin sellaisesta sanotaan, että on putkinäkö. Vaikkei kyseisellä henkilöllä olisikaan kirjaimellisesti sairautta nimeltä putkinäkö.

  VastaaPoista
 9. Oi anteeksi, en huomannut selventävää kommenttiasi. Pahoittelut, en tarkoittanut mitään pahaa..

  VastaaPoista
 10. Anonyymi,
  Pahoitteluni, en voi tietää onko "anonyymi" kommentoimassa asiallisesti vaiko kettuillakseen.

  VastaaPoista
 11. No ihan pöllö toi anonyymi on :D

  VastaaPoista
 12. Apuva, ku kuullostaa ihan liian tutulta!

  Oma ukonketale on just samanlainen noiden tavaroidensa kans. Joskus ku on vierestä seurannu sitä sen jonku asian etsimistä, ni on melkein näyttänyt siltä, ku se oikein nostais katseensa siinä kohdin missä se tavara nököttää. :)
  ..tai vaihtoehtosesti se käy vaan kävelemässä esim. keittiön läpi, jossa se hakusessa oleva tavara on ollut ja sit istahtaa sohvalle kitisemään, et ku sitä ei löydy mistään. Sit ku ite "tarkkana tyttönä" menee katsomaan, ni kas kummaa, siinähän se on heti jossain pöydän kulmalla tms. :)

  Kyllähän noiden miesten putkinäölle saa toisinaan nauraakkin ihan urakalla. :D

  VastaaPoista
 13. Ninnu,
  Näille putkinäkökommelluksille saa tosiaan vähän väliä naureskella.

  Toinen on sit se, että ainakin täällä isäntä saa kaikki mahdolliset tavarat hukkaan. Niinku nytkin on toinen kuumemittari jossain ja vaikka käännettiin asunto ympäri ni ei ole löytynyt. Ihmettelen kyl minne onkin voinut kadota.

  VastaaPoista