16.9.2011

Uutukaisia tv-sarjoja

Listailin itselleni ylös, mitä kaikkea mielenkiintoista tv-sarjaa alkaa tässä syksymmällä. Itsehän siis menen muun maailman tahdissa. Oikein kiukuttaa kun kaikki kiintoisat sarjat tulee parin vuoden viiveellä tänne (poikkeuksiakin toki löytyy)

Mutta koska näitä on nyt niin paljon enkä ole vielä nähnyt yhtäkään jaksoa, niin jää sarjojen esittely pois. Jos jokin vaikuttaa nimensä perusteella kiinnostavalta niin netistä löytyy esittelyt.  Omat erityisen kiinnostavat olen merkannut pienellä tähdellä.

Revenge 21.9. *
Charlies Angels 22.9. *
Suburgatory 28.9. *
Once Upon a Time 23.9. *
A Gifted Man 23.9.
Person of Interest 22.9.
2 Broke Girls 19.9. *
Grimm 21.10. **!!
Whitney 22.9. *
Free Agents *
Terra Nova 26.9. *
The Secret Circle 15.9. *
Ringer *
New Girl 20.9. *
The Playboy Club 19.9.
Hart of Dixie 26.9. *
I Hate My Teenage Daughter 30.11. *

15 kommenttia:

 1. Sinullahan on sitten syksyn harrastukset jo valmiina ja ohjelmoitu!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi,
  Harrastukset? En laske tv-sarjojen seurantaa harrastukseksi. Mut on kiva, et on paljon uusia mielenkiintoisia sarjoja loppuneiden tilalle. Ja kun mie nyt tykkään seurailla aika paljonkin sarjoja, mutta omaan tahtiin. :)

  VastaaPoista
 3. Ajattelin vaan, että ehditkö muuta tehdäkään kuin katsoa iltaisin erilaisia sarjoja?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi,
  Voi, ei sun tarvitse mun vapaa-ajastani murehtia. :) Ehdin hyvin touhuamaan muutakin kuin olemaan nenä ruudussa kiinni. Sarjojen katselu kun tulee lähinnä viimeiseksi, joita seuraan samalla kun kirjoittelen kirjeitä, joka siis on harrastukseni. :) (kyllä, pystyn tekemään kahta asiaa samalla)

  VastaaPoista
 5. Kannattas harkita vakavasti lisäksi myös jotain liikunnallista harrastusta!

  VastaaPoista
 6. Anonyymi,
  Se, ettei täällä blogissa tuosta liikunnasta ole paljoa puhuttu, ei tarkoita etteikö sitä elämässäni olisi. En vain tietyistä syistä puhu siitä täällä.

  Työni puolesta saan hyötyliikuntaa riittävästi viikkoa kohden, jonka lisäksi liikun myöskin omaksi ilokseni. Liikuntapiirakan kriteerit täyttyy hyvin. ;)

  VastaaPoista
 7. Työliikunta ei riitä kuntoliikunnaksi, kropan tottuessa, se ei edes ylläpidä sitä. Tämän sain itsekin karusti kokea muinoin. Kuvitteli, että saan liikuntaa tarpeeksi, kun työ oli TODELLA liikkuvaa, mutta pah, vasta todellinen kuntoliikunta toi terveyden ja sitäkautta laihtumisenkin.

  Minun tulee kyllä seurattua telkkaa todella vähän, ei vaan jotenkin pääse sisään sarjoihin. MM

  VastaaPoista
 8. Anonyymi,
  Enhän minä työliikuntaa kuntoliikunnaksi meinannutkaan vaan hyötyliikunnaksi. Kaksi eri asiaa. :) Ja kyllä sen ihan hyötyliikunnaksi pitäisi riittää. Kun vielä tosiaan teen tuon hyötyliikunnan lisäksi ihan perusliikuntaa kävellen/pyöräillen/uiden.

  Mikä tahansa liikkuminen on terveydelle hyvästä.

  En minäkään varsinaisesti telkkua seuraa. Mutta tv-sarjoja kuitenkin ja omaan tahtiini. :)

  VastaaPoista
 9. Käytkö pyöräilemässä kuinka pitkiä lenkkejä? Uitko uimahallissa - onko teillä Porissa hyvä halli?

  VastaaPoista
 10. Anonyymi,
  Pyörällä käyn tekemässä yleensä tuon vanhan työmatkan eli onks se nyt sitten joku 14km. Eiku onkai se pidempikin, kun me kiepataan yleensä sen maauimalan kautta vielä... Pitääki viel laskee toi.

  Kävelemässä käydään tekees yleensä metsälenkki (ei kuitenkaan kokoajan metsässä)

  Nyt oon uinu ihan meressä, mut tarkoitus ois kun tänne valmistui tuo uus uimahalli, et siellä sit jatkan syksymmällä. Kun viel työpaikan puolesta pääsee halvemmalla. :)

  Se pyöräilyreitti on muuten 16.38km pitkä. :)

  VastaaPoista
 11. Hei, onko kukaan muu raportoinut sellaisesta ongelmasta sen jälkeen, kun muutit blogisi ulkoasua, että kommentit eivät näy? Mulla nimittäin ei millään käyttämistäni koneista (3kpl) näy kommentit teksteissä Mozillaa käytettäessä, IE:llä näkyvät. Näen siis, että kommentteja on tullut, pystyn ne avaamaan, mutta itse kommentit eivät näy, edes maalaamalla. Mistäköhän voisi johtua?

  VastaaPoista
 12. Hui, eikö merivesi ole jo ihan hirveän kylmää?

  VastaaPoista
 13. Anonyymi,
  Olen tietoinen tuosta ongelmasta, mutten tiedä miten asiaa korjata. Itselläni se on ilmaantunut kun olen käyttänyt miniläppäriä ja siinä selaimena FF. IE:llä kuitenkin kaikki normaalisti näkyvissä. Jos kerran IE:llä näkyy kommentit yms. tekstit, niin ilmeisesti kyseessä on jokin bugi FF:n kanssa. Kun ei kerran ole aina tuon miniläppärin kanssa ollut ongelmallinen.

  Anonyymi,
  Onhan se nyt jo, muttei vielä silleen etteikö siellä nopeasti kävisi pulahtamassa. :) Mullehan uiminen ei siis ole mitään kuntouimista päästä päähän. :)

  VastaaPoista
 14. Pipsa, vai käyt meressä uimassa :) ! En ole tiennytkään. Mä kävin eilen pari kertaa järvessä Lohjalla ja nautin kovasti.
  terv. Maarit

  VastaaPoista
 15. Maarit,
  Joo, oon käynyt kun se kerran on työpaikan vieressä. :)

  VastaaPoista