19.9.2011

Viimeinen vaatevaraston täydennys ja täydellinen takki

Oon ihan onnessani kun sain tuon Elloksen takkipaketin. Olen rakastunut! Tuo Duffelitakki on niin täydellinen mulle. Ja se onkin ainut, jonka tästä paketista itselleni hyväksytän. Ensimmäinen takki kun muistuttaa liikaa farkkutakkia (ja niitä multa löytyy kahdet kappaleet jo muutenkin) ja toinen takki on niin kamalaa kangasta, ettei voi pitää - iho tuli punaiseksi jo viiden minuutin käytön jälkeen. Kangas siis sellaista todella karkeata villaa (tai vastaavaa)

Paketin mukana tuli myös kahdet rintaliivit, ihan kokeiltavaksi tilasin että voin sitten myöhemmin syksymmällä tilata isomman kasan niitä. Kun tosiaan, kävin rintaliiviliikkeessä + sain aiemmin Sokokselta apua tämän rintaliiviasian suhteen, niin selvisi silloin että olen käyttänyt liian suuria rintaliivejä. Joten nämä jotka tilasin sovitukseen, olivat pienemmällä ympärysmitalla mutta isommalla kupilla ja tiiättekös mitä!? TÄYDELLINEN ISTUVUUS. Joten myöhemmin tilaan sitten kaikki tuolla koolla olevat rintaliivit kotiin - No okei okei, maksimissaan neljät.

Jaa nii mikä ostolakko? No hei c'mon! Kai nyt kunnollisia rintaliivejä saa ostaa, ku niitä tarvitsen kyllä noiden vanhojen tilalle. Joita en tosiaankaan kyllä heitä menemään vaan käytän työliiveinä sitten, ettei mun ihanat uudet mene heti löysiks. ;)

24 kommenttia:

 1. Tosi kiva tuo duffeli! Sopii sulle hurjan hyvin. Mullakin on Elloksen takkitilaus tänään tulossa :)

  VastaaPoista
 2. Sopii hyvin duffeli sulle. :) Kiva toi harmaa väri :)

  VastaaPoista
 3. Harmaa takki aivan ihana!! Sopii hyvin!! :)
  T. Marjaana

  VastaaPoista
 4. Tosi hieno tuo harmaa takki minustakin.
  terv. Maarit

  VastaaPoista
 5. Yritin katsoa Elloksen sivuilta, mutta en löytänyt tuota duffelia - haluan itsellekin!!!

  VastaaPoista
 6. Emppu,
  Joo, oon tommosta duffelia metsästänyt, mut ei oo tullu just tommosta A-linjasta ollenkaan vastaa. Ja pluskoossa. Ja nyt ku tuli ni, ah! Täytyy vaa pittää parempaa huolta ku viimekertasesta. :)

  Elin@,
  Joo, harmaa on aika sopiva väri. Yleensä harmaata kartan mut jotenki täsä takis tuo harmaus sopii. :)

  Marjaana & Maarit
  Kiitti. :) Nyt vaa oottelen et tulee sen verran vilpoiset kelit etteitolla poncholla ja farkkutakilla tarkene eli mun verenlämmön mukaan menee kyl pitkälle talveen. ;)

  Anonyymi,
  Tuo on tietääkseni loppuunmyyty. Mää taisin ite ottaa viimeisen 56 koon ja sillo toinen koko mitä oli jäljellä ni oli 44. Joten jos ei takkia löydy, ni on vissii sit tosiaan loppuunmyyty. :(

  Piti oikein käydä katsomassa, niin jep, tuo harmaa duffeli on loppuunmyyty, mutta tässä olisi toinen duffeli: http://www.ellos.fi/dv/30-Paallysvaatteet-Pitkattakit-pusakat/ClassicWoman/_/N-fubZ1z12mcpZ1z141wc?Nr=260507

  VastaaPoista
 7. Ostitko nyt niitä kaarituettuja rintsikoita? Sellaiset kun ei mene löysiksi käytössä... Minulla on tällä hetkellä kymmenet eriväriset käytössä.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi,
  Siis tilasin testaukseen ja totesin ne loistaviksi, joten tässä syksymmällä tilaan uudella koolla kolmet-neljät kappaleet. :)
  Ai eikö mene löysiksi? Olen ymmäränyt, että ajan kanssa kaikki rintaliivit löystyy... Tosin mulle kyllä se Sokoksen myyjä suositteli että ostaa mieluummin liian tiukat liivit kuin liian isot, nimittäin kun tiukkoja pystyy aina jatkopalan kanssa isontamaan. Ja tätä mä meinaan vastaisuudessa soveltaakin. :)

  VastaaPoista
 9. Kiva tuo harmaa. Harmi, että on loppunu, oisin voinu itekin kokeilla.

  VastaaPoista
 10. 56 numeron takki olisi meikäläiselle maailmanloppu.

  VastaaPoista
 11. PS,
  Noita duffelitakkeja on ollu kauhean huonosti saatavilla tässä viime vuosina, joten kiitän onneani että törmäsin tuohon. :)

  Anonyymi,
  Jos tommmonen on sulle maailmanloppu, ni mietinpä vaan et mitähän vielä pahemmat asiat sulle sitten on? Älä murehdi, kyllä mulle pienempikin koko menee mutta tykkään että takki on isohko jotta talvella sinne mahtuu allekin jotain. Mie ku en oo niitä naisia jotka menee viulunkireällä takilla jonka alle ei mahdu muutaku oma iho. ;)

  VastaaPoista
 12. Ehkä kiva takki, mutta näyttää kyllä teltalta sun päällä. Eli vähän enemmän omaa kokoa lähempänä olevan voisi harkita ostavansa.

  VastaaPoista
 13. Annukka,
  Kuten tuossa ylempänä sanoin, halusin sellaisen "teltan" mieluummin kuin viulunkireän takin. :) Et mahtuu talvemmalla neuletakkikin alle. :)

  VastaaPoista
 14. Minulla olisi mielenkiintoinen postausidea! Voisit kertoa sinun ja miehesi yhteisestä taipaleesta ja laittaa vaikka yhteiskuvia! :)

  VastaaPoista
 15. Anonyymi,
  Ihan kiva idea. :) Täällä tosin jotain pienesti jo meidän taipaleestamme: http://firework2.blogspot.com/2011/01/2003-2011-8.html

  Yhteiskuvia ei valitettavasti tule.

  VastaaPoista
 16. Piiuska aivan ihanat takit! Toi harmaa on paras ja ah mikä huppu! Suojaa sitten lumisateiltakin :)! Toi mustakin näyttää tosi hyvältä, mutta harmaa on kyllä paras. Wautsi wau!

  VastaaPoista
 17. miksi ei tule yhteiskuvia? tuo mustakin takki olisi ollut hieno.

  VastaaPoista
 18. Anna,
  Juu, olihan tuo mustakin hyvä mut en pystyisi käyttämään sitä, kun se villa tai mikä onkaan, ni on liian karkeata. Iho meni ihan punaiseksi kun käytin sitä tuon kuvauksen ajan. Harmaa duffeli mielestäni parhain. ;)

  Anonyymi,
  Siksi, etten tahdo yksinkertaisesti yhteiskuvia meistä tänne blogiin ja nettiin yleensäkin. Saa riittää, et mun naama näkkyy ;)

  Musta takki tosiaan oli nätti, mutta olisi ollut tyhmää ostaa se kunnen olisi pystynyt käyttämään sitä. Se materiaalia (villa?) oli niin karkeaa että iho tuli punaiseksi. Ja syystakiksi se olisi ollu kyllä aikamoisen kuuma.

  VastaaPoista
 19. Onko tuo duffeli syys- vai talvitakki? Kunnollisen villakangastakin alle ei talvellakaan tarvitse mahduttaa mitään ylimääräisiä villatakkeja.

  VastaaPoista
 20. Anonyymi,
  En mää vaa tiiä mihinkä vuodenaikaan on tarkoitettu, vanhan kans vetelin kyl läpivuoden. :)

  Siis meinaatko sää, että kireen villakangastakin kanssa pitääkin mennä niin ettei alle mahdu kuin oma iho? Ohoh, en tiennytkään... Ja tiedän kyllä mimmonen on kunnollinen villakangastakki kun sellaisen omistan. :)

  No pointtini on, että kun tulee semmoset -30 asteen pakkaset, niin mää oon sen verran vilukissa et haluan että takkini alle mahtuu pitkähihaiset ja neuletakitkin. Enkä vielä tuonkaan jälkeen näytä ylipakatulta. Kuten voi käydä, jos on liian tiukka takki.

  Mut joo, jokainen menkööt miten iteltä tuntuu hyvältä. Se on hyvä, ettei sun tartte mahduttaa sinne takin alle ylimääräisiä vaan voit vedellä vaikka teepaidalla läpi vuoden. :)

  VastaaPoista
 21. Reippaasti ulkona liikkuessa tarkenen hyvin villakangastakilla, joka ei suinkaan ole tiukka, vaan sopivan kokoinen. Untuvatakin kanssa riittää todellakin pelkkä teepaita...

  VastaaPoista
 22. Anonyymi,
  Selvä. :) Mun takit on kyl mulle ihan sopivankokoisia. Jonne nyt sattuu mahtumaan tarvittaessa extravaatetukset. :)

  VastaaPoista
 23. Pipsa kuule, ootko nyt harkinnut tota "työliiviasiaa" kunnolla.. kas kun tissit ei tiedä että millon sä oot töissä eikä osaa pysyä kuosissa omin avuin sitä aikaa :D mä ainakin ostan uudet liivit just siks kun vanhat ei enää tue kunnolla..you know :D

  mirka

  VastaaPoista
 24. Mirka,
  No eihän ne tissit sitä tosiaan tiedä. :) Oon kyllä miettinyt että jos ostan uudet liivit niin ostan sitten silleen, et yhdet saa jäädä ns. parempaan käyttöön ja toisia sitten käytän enemmän. Ku eihän se oo kiva mennä juhliin niiden samojen liivien kanssa. Siksipä mulla onkin siis nytkin kaapissa sellaiset parempaan bilekäyttöön tarkoitetut liivit (jotka siis on täydelliset) ja sit sellaisia liivejä joita voin käyttää joka päivä ja jotka ovat silti ihan hyviä, muttei tietenkään niin hyviä, kuin tuollaiset vähemmän käytetyt. :)

  VastaaPoista