9.9.2011

YSL Orange Shiver


Selvisi, että tuon merkkistä huulipunaa oli huulissa viime lauantaina.
Orange Shiver on nro 14 - kuvien perusteella se olisi hyvinkin tämä huulipuna, mutta ongelma on se että muistelisin myyjän kertoneen minulle että kyseessä on nro 13, mutta taas sen kuvat näyttävät valjummilta. Itse uskon suuresti, että kyseessä olisi tuo 14.

No joka tapauksessa, olkoon nyt kumpi tahansa noista sillä mää en voi kyseistä huulipunaa kyllä ostaa.
Mun lompakko nimittäin itkee verta kun yhden huulipunan hinta on melkein 40€ (!!!) jos olisi ollut hitusen halvempi, niin olisi kyllä tarttunut käteen. Enkä tiedä yhtään, onko halvemmissa merkeissä tämmöistä. Onhan tuo YSL laadukas, mutten tiedä tarvitsenko välttämättä mitään niin laadukasta. Tietäisikö joku vaihtoehtoista huulipunaa tuon YSL:n tilalle? Vai pitäskö toivoa, et joku lahjottas tuon YSL:n huulipunan mulle? ;)

Sekin jo nimittäin piristää asukokonaisuutta, kun on piristävä huulipuna. :)

Musta on siitä hyvä vaatevärinä, kun sitä tosiaan voi piristää niin monin keinoin. Värikäs huulipuna, värikkäät korut, värikäs laukku, värikkäät kengät...

16 kommenttia:

 1. Tsekkaapa Lumene Natural Coden tai We care Icon (Sokoksen merkki) huulipunat. Hoitavan pehmeitä huulilla ja värisävyjä riittää, luultavasti jotain tuon huulipunan tyylistä löytyypi.

  VastaaPoista
 2. Eikös tuo sama kuva ollut jo tuolla aikaisemmassa postauksessa?

  VastaaPoista
 3. asetonihuuruja,
  Joo, pitää käydä tsekkaamassa. Kiitti. :)


  Anonyymi,
  Olihan se. Onko se jotenkin kiellettyä käyttää samaa kuvaa? No, mut tarkoitus oli ottaa semmonen kuva missä on tuolla huulipunalla laitetut huulet joten olisitte nähneet joka tapauksessa jonkun kuvan uusiksi ja päätin ottaa tämän. :) Kun se samalla näyttää, miten se voi piristää asua joka muuten on tommonen tummahko väriltään.

  VastaaPoista
 4. Mulla on maailman ihanin huulipuna merkkiä GOSH. Käys kurkkaa, siinä on tosi meheviä värejä.

  VastaaPoista
 5. Oonko ihan sokee, ku en löydä tietoa mistä toi mekko on.. Onko siitä uudesta Gossip-mallistosta? Tahtoo samanlaisen! t. satunnainen XXL-lukija

  VastaaPoista
 6. Anna,
  Oon tota GOSH merkkiäkin katsonut mutten ainakaan huomannu tommosta oranssinpunaista siellä. No ehkä mä oon tulos vanhaks ja sokkeeks ;)

  Anonyymi,
  Tää kuvassa oleva mekko on Yoursilta ostettu.

  VastaaPoista
 7. Löydät varmasti jostakin muusta merkistä varsin vastaavansävyisen! Ei muutaku Sokokselle tms. hyvän valikoiman kosmetiikkaosastolle katselemaan.
  terv. Maarit

  VastaaPoista
 8. Maarit,
  Joo, täytyy mennä tutkailemaan. Katsoin tuossa Sokoksen nettikaupan kautta, että siel ois muutamalla merkillä tuollaista jonkinlaista oranssinpunasta huulipunaa. :)

  VastaaPoista
 9. Make up storella on ainakin melko kiva valikoima huulipunia. Kiinnitin huomiota, että vaihtoehtoja korallin ja oranssin sävyissä on kyseisellä merkillä ihan mukavasti. Oletko jo tsekannut valikoiman?

  Sanoit, että myyjä oli maininnut sävyn olevan nro 13, mutta epäilit sen itse olevan 14. Kannattaa muistaa, että huulipunan sävy näyttää kovin erilaiselta testatessa sitä kädenselkään kuin miltä se näyttää huulilla. Aivan hyvin siis sävy voi olla 13, sillä mahdollisesta voimakkaasta pigmentistä huolimatta huulten oma väri vaikuttaa aika paljon siihen, miltä huulipuna huulilla näyttää.

  VastaaPoista
 10. Anonyymi,
  Joo, tiedän että se näyttää erilaiselta huulilla. Mut onneks on myyjät joilta voin asiaa sitten paremmin tiedustella. :) MUS:n valikoimaa en ole vielä katsonut, joten täytyy sekin käydä läpi. :)

  VastaaPoista
 11. Kyl 40 ekuu on PIKKUSEN liikaa huulipunasta. Ite miettisin pari kertaa jo kympinkin huulipunan ostoa, mutta mä oonki pihi akka :) Olet saanut jo paljon vinkkejä, mutta oiskohan Porissa Inglot-nimistä meikkiliikettä? En ole siellä asioinut mutta monet meikkiblogittajat ovat siitä paikasta innoissaan ja värejä meikeissä vaikuttaa olevan paljon.

  VastaaPoista
 12. Leah,
  En ole ainakaan tuohon liikkeeseen törmännyt eikä Poriin nyt yleensäkään tule mitään kivoja liikkeitä (no Zizzi avaa ovensa IsoKarhussa lokakuussa, sinne siis!)

  Inglot on tuttu nimi, mutta tietääkseni Tampereella taitaa olla lähin.

  VastaaPoista
 13. Lumenella on kivoja värejä, joku täällä suosittelikin jo. 40 euroa on kyl aika jäätävä hinta yhdestä meikkituotteesta. Joskus käyttänyt noita kalliimpiakin mutta ei niissä ole niin järin suurta eroa edullisimpiin merkkeihin. :)

  VastaaPoista
 14. http://www.isadora.com/?id=9060

  Tuolta löytyy OrangeBlossom-sävyinen. IsaDoraa löytyy muistaakseni ainakin Citymarketeista, mutta varmasti myös Sokokselta :)

  VastaaPoista
 15. Elin@,
  Joo, se 40e on liikaa kun tiedä sitten kuinka usein käyttää. No pitää opetella tulemaan pois mukavuusalueelta. :)

  Depla,
  Kiitti, tuo näyttäs vähän semmoselta oranssinpunaiselta mitä haenkin. IsaDoraa löytyy täältä Sokokselta, Anttilasta ja Citymarketista. Joten suuntaan ensi viikolla luultavasti Sokoksella tutkailemaan. :) Ku Anttilan ja Sokoksen valikoimissa voi olla hieman eroa.

  VastaaPoista
 16. Heips! Olen muoti- ja merkkitietoisena naisena jo pitkään haaveillut YSL huulipunasta, sillä vain tällä merkillä olen tavannut täydellisen punaisen sävyn, mitä en ole muilla merkeillä koskaan nähnyt.
  Vihdoin otin selvää mikä on halvin keino hankkia YSL:ää: laivan tax free!
  Alkuperäinen hinta on siis 37€, tax free hinta vironlaivalla 22,40€ !! Ei muutakun merille ja shoppaamaan! Kannattaa käydä vilkaisemassa myös ennen matkaan lähtöä laivakohtainen tarjonta!

  Minulle huulipuna on kuin koru. Asuste, joka oikeansävyisenä saa kasvot säihkymään ja koko olemuksen loistamaan! Huomaan itsevarmuuteni kasvavan kun laitan jalkaan korkokengät ja punaan huulet, siinä on sitä naisellista voimaa!

  Huulipuna on joka naisen oikeus! ;D

  ~E. Usagi

  VastaaPoista