26.10.2011

Asukuvaa, takaa-ajounia sekä vähän kaikkee muutakin..

Takki: Ellos, Housut: Ellos, Tunika: Yours, Laukku: Kirppikseltä
Puolet viikosta takana, aikalailla. Taas muuten menny nopeasti tuo aika, jotenkin niin hämmentävää. Kaikenlaista onkin tapahtunut - piti jo eilen tulla tänne raapustelemaan, mutta olin niin väsähtänyt koko koneeseen etten sen edessä pahemminkaan istunut. Ehei, mää istuin vaihteeksi sohvalla ja lueskelin.

Maanantaina tosiaan olikin sen lattianhoitokoneen opettelua mutta ei se oikeastaan ollut hankalaa. Piti vaan varoa johtoa ja sitten kun se on semmonen nopeekierroksinen ni sitä ei saanu laittaa pyörimään suoraan lattiata vasten, sillä muuten tulis nopsaan kuluma. Ja kuten arvasin, niin tuon yön nukkuminen oli levotonta. Olisin ollut nimittäin jo 3.18 ihan pirteenä ylhäällä, kun luulin että kello ois jo lähempänä kuutta, mutta tappelin sinne 5.40 saakka kunnes nousin ylös. Ja hyvähän se oli, kun esimieskin oli aikaisessa mut se vaan hyvä et saatiin aloittaa hommat hyvissä ajoin kun ensimmäinen työntekijä tuli 7.30 maissa. Siis kun nuo toimistotuolit jättää lattiaan sellaisen pyöreä tummentuman. Tosin ei ihan joka toimistossa, et se on kyl vähän hassua. Viisi tuntia sitten meni tuossa päivässä, joten olin kyllä aikamoisen poikki kun kotiin saavuin. Vielä joku päivä pitää puhdistaa tuo lattinahoitokone, kun on jostain varastosta tuotu vanha mutta toimiva kone. Niin se on tosi paksun paska ja pölykerroksen alla.

Sitten olen nähnyt jotain todella omituista unta... tai en tiedä onko se nyt ihan omituista kuitenkaan mutta vähän hassua kuitenkin. Unessani olin siis yömyöhään työkohteessani ja juuri siis lopettanut työskentelyn tarkoituksena lähteä kotiin. Mutta eihän siitä tullut mitään, kun rakennus oli saarrettu. Jotain huligaaneja jotka yritti päästä sisään, muistan tämän kohdan kun sain just ja just vedettyä oven kiinni niiden nokan edessä, etteivät päässeet sisälle. Mut kyl ne sit alkoi etsimään ratkaisua miten ne pääsee sisälle ja minähän lähdin livohkaan enkä jääny sen enempää ihmettelemään siihen. Enkä missään nimessä juossut ylös, kun ei sieltä pääse mihinkään. Muistan niin elävästi sen kun sydän hakkasi ja paniikki hiipi lähemmäs ja lähemmäs joka askeleella. Uni loppui siihen kun pääsin ulos ja joku nappasi mua hihasta.  Ihmeen ahdistava uni. Oon koettanu pohtia tuon tarkoitusta.. Löysin netistä jotain pientä selitystä unelleni...

"Jos unessa pakenee, merkitsee se valve-elämässä halua välttää jokin hankala tilanne."
Olisi hauska tietää, et minkäköhän koska en ainakaan tietoisesti tiedä mitään hankalaa tilannetta valvetilassani. No unet on tämmöisiä, ei niistä aina ota selvyyttä. Mut yleensähän unissa käydään läpi jotain asioita, mitä siellä pääkopassa liikuskelee, jotain sellaisiakin varmasti mitä emme ole edes tiedostaneet ajattelevamme.

Sit tuossa on vähän näyttöä, millainen parin päivän vaatetus mulla on ollut. Omasta mielestäni se on oikeinkin onnistunut. Vihdoinkin sain tuon tunikan päälleni, en tiedä kauanko se tuolla kaapissa on odottanut, muutamia kuukausia nyt kuitenkin. 

Onko sinusta vaatetus onnistunut? (perusteluja kiitos)

11 kommenttia:

 1. Minulla ei säilyisi noin kauan uudet vaatteet kaapissa, vaan haluan laittaa heti uudet päälle!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi,
  No ei mullakaan yleensä, mutta kun mää rakastin niin paljon tuota yhtä toista mekkoa, ni on tullu käytettyä enemmän sitä + muita. Mut nyt innostuin sit tähän tunikaan.

  VastaaPoista
 3. Sopii tosi hyvin yhteen, värit natsaa hienosti ja laukku on ollu kyl löytö! :D
  Voisko toi uni kertoo sitä et otat paineita siitä koneesta, et osaatko varmasti käyttää sitä?? o_O

  VastaaPoista
 4. Eve,
  Laukku on kyl ollu löytö. Multa löytyy vissii kuus eri laukkua mut tota tulee vaa käytettyä. Ehkä sen vuoks, et se on isoin kooltaan eli sinne mahtuu kaikki mitä tarvitsee. :)

  No unen näin tiistaina päikkärien aikana, eli ei pitäisi olla vaikutusta siitä lattianhoitokoneesta. Varsinkin kun ei sen käyttö juurikaan eroa tuosta yhdistelmäkoneesta, paljoakaan. Ja tuon lattianhoitokoneen käyttämiseen on niin vähän nippuloita ja nappuloita, eli käyttö on HELPPOA. :)

  VastaaPoista
 5. Aikamoinen harvinaisuus naiseksi olet, jos sinulla on vain kuusi laukkua...

  VastaaPoista
 6. Anonyymi,
  Niimpä taidankin olla. :) No vastahan tässä ollaan vuoden ajan koetettu totutella noihin laukkuihin. Ja koetan pitää luvun järkevänä, ettei nyt ihan montaa kymmentä laukkua. ;)

  VastaaPoista
 7. Niinpä niin... Itselläni on kolmisenkymmentä laukkua ja puolet niistä aika hintavia. Minusta on kiva vaihdella eri asujen kanssa laukkua. Useimmiten pidän pitkähihnaista laukkua yli olan ristiin.

  VastaaPoista
 8. Mulla on kaksi käsilaukkua, 1 pienempi musta, ja iso ruskea, nahkaisia molemmat. Ne sopii kaikkien vaatteiden kanssa. :)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi,
  No ei siitä tarvitse suutahtaa jos minä haluan pitää määrän järkevänä. Onhan tuo ideana kiva, et voi vaihdella eri asujen kans mut siltikin... 30kpl olisi itselleni vähän liikaa, vaikka niitä asuja kyllä löytyy monet. :)

  Elin@,
  TOta mäki pyrin tekemään, et ois muutama laukku jotka sopis kaikkien vaatteiden kans. Tuosta kuvassa olevasta laukusta oon tykänny tosi paljon, ku se on iso ja sopii suurimmanosan kanssa.

  VastaaPoista
 10. Asu on muuten hyvin onnistunut, mutta takki saisi olla vähän pitempi ja ehkä numeroa isompi.

  VastaaPoista
 11. Anonyymi,
  Kiitoksia. :) Numeroa isompi jos olisi, ni mää hukkuisin tuonne, se on iso vaikka ilmeisestikin antaa sellaisen kuvan että ois pieni mulle? Ja olin pitkän aikaa haaveillut tommosta vyötärönmittaista takkia ja kun sen bongasin tuolta Ellokselta, ni olihan se must have!

  VastaaPoista