10.10.2011

Edelleen "lomalla"

Kirjoitampa teille nyt pientä päivitystä tähän sairasteluuni sekä samalla kiroan jälleen naapuriani. Joten jos et tykkää lukea kyseisistä aiheista, suosittelen poistumaan sivulta. :)

Tänään jouduin tosiaan taas raahautumaan työterveyslääkärille, kun edelleen olo matalana sekä kuumetta. No ensimmäiseksi kun tuonne työterveyteen pääsin ilmoittautumaan, jouduin pyytämään sellaisen pahvisen kipon, kun oli niin oksettava olo. Tämmöstä olotilaa on ollut nyt jo hetken aikaa, mikä menee kyllä jossain vaiheessa aina ohitse. Mutta tosiaan... ensimmäiseksi kun lääkärin oven avasin, totesi lääkäri että äläpä pistä ovea kiinni vaan mee suoraan labraan. No sinne sitten piikitettäväksi ja takaisin odottamaan. No tulehdusarvot edelleen samat kuin perjantainakin joten edelleen joku infektio on jylläämässä. Sittenpä mut pistettiinkin keuhkokuvaan jossa sitten yllättän löytyikin JOTAIN. En muista kummasta keuhkosta se oli, mutta oli kuitenkin. No sitten lääkäri totesi että mulla on mycoplasman aiheuttama keuhkoputkentulehdus. Joten eikun kouraan 3pvä sairasloma sekä reseptin uuteen lääkkeeseen. Ja voi että mää meinasin lentää perseelleni siellä apteekissa kun tajusin kuinka samperin kallis tää mun 2vko kuurini onkaan. Että semmosta.


Ja meidän rakas naapurimme... joka nyt siis ei ole tällä kertaa tuo meidän virallinen naapuri vaan hänen kämppiksensä + kaverirämä. Tulivat yöllä niin pahasti tapellen, et luulin kolmannen maailmansodan puhjenneen. Siinä kun niin sikeästi nukuin ja tommoseen säikähtäneenä heräsin. No eihän tuo ole kuin sen hetken ongelma, että tappelevan mutta inhottavinta tilanteessa oli se että rikkoivat ties kuinka monta kaljapulloa tuohon tasanteelle ja kun aamusti lähdin sinne lääkäriin, ni ei meinannu ovesta päästä kun oli niin paljon sitä rikkoontunutta pulloa meidän oven takana. No minäpä pikkupiruna lakaisin nopeasti ne pullot heidän puolelleen ja annatin siinä kyllä itsekseni, miten perkeleen apinoita voikin ihmiset olla. Mut sit kun tulin kotiin, niin olikin siivottu tasanne - tosin ei naapurin toimesta vaan jonkun toisen. Mut ah, edelleen haisee niin ihana karhukalja tuossa et ihan oksettaa. :(


Mutta nyt minä poistun takavasemmalle lepäilemään. Ja palailen kun tästä voimistun.
(ps. mulla oli tänään tuo duffelitakki käytössä, IHANA!)

10 kommenttia:

 1. Ah, mulla on nyt monella tutulla tuo mykoplasma mikä lie nyt olikaan...vissiin oikeen epidemiana jylläilee Suomen maalla. Koitahan jaksella ja levätä. Se kun on sitkeää sorttia.

  VastaaPoista
 2. Joko Porissa on niin kylmä, että talvitakki on tarpeen?

  VastaaPoista
 3. Anna,
  Joo, tuota mycotautia on nyt ollut aika paljon liikenteessä. Itsekin sain sen siis töistä, kun siellä oli eräällä työntekijällä samanlaiset oireet. No mutta, nyt kun sain jotain tooosi kallista lääkettä niin oon alkanu toipumaan. Eli kuume on poissa (lämpöä on kyllä) ja jaksan jo touhuilla jotain. :) HUomenna palailen töihin.


  Anonyymi,
  No se vähän riippuu mitä kukin ihminen pitää kylmänä. Iltapäivällä on n. 7-9 astetta lämmintä joten kyllä välikausitakilla pärjää, mutta aamuisin ollaan jo melko lähellä nollaa joten silloin kyllä minä vilukissana ja juuri kipeänä olleena haluan laittaa talvitakin päälle. Tai en mää tuota duffelia ihan talvitakkina täysin pidä, mutta kyllä se sellaisenakin menee kun alle vaan laittaa tarpeeksi lämmintä. :)

  VastaaPoista
 4. Kuinka kallista tuo tosi kallis lääke oli? Eikö siitä ollut mitään rinnakkaisvalmistetta?

  Kiinnostaa muuten vaan :)

  VastaaPoista
 5. Hilla,
  78 ja sentit päälle. Mä muistelisin että tää vaihdettiin halvempaan vaihtoehtoon. Eli alkuperäinen ois varmaan vieläki kalliimpi. Muistelisin että apteekit yleensä kysyy sitä rinnakkaisvalmistevaihtoehtoa jos kyseessä on kalliimpi kelakorvattava lääke. Vissiinkin jotenkin noin. Korjatkaa jos oon väärässä.

  VastaaPoista
 6. Kamalan kalliit antiootit antoivat :(.. Oletin siis että ovat antibiootit..

  -Mallory.

  VastaaPoista
 7. Sulla on tosi kiva blogi, on kiva lueskella välillä ns. "tavallisesta" elämästä :)
  Mykoplasmaa on tosiaan liikkeellä ihan epidemiaksi asti, toivottavasti itse säästyy siltä *koputtaa puuta*. Siihen kai tehoaakin vain tietynlaiset antibiootit. Toivottavasti paranet pian!

  VastaaPoista
 8. Mallory,
  Kieltämättä kun on tottunut sellaisiin alle 10e hintaisiin antibioottikuureihin. Jokin mycin loppuinen tuo on (klaritormysiiniä?)

  Anonyymi,
  Kiitoksia. :)
  Mykoplasmaa tosiaan on liikenteessä ja itse tiedän nyt varmasti, että sain sen töistä yhdeltä naiselta. Kun juttelin hänen kanssaan tänään. Ja paranemaan päin ollaan jo, kiitos noiden lääkkeiden. Mut kyl sitä tuli töissä huomattua, et on vielä toipilas.

  VastaaPoista
 9. Onko nyt ollut häiriötä naapurista tai sen kavereista?

  VastaaPoista
 10. Anonyymi,
  No ainahan siellä jotain häiriötä on, mutta eivät onneksi kestä niin kauaa että pitäisi lähteä poliiseja soittamaan. Eli tuon häiriön kestää, vaikkakin hammasta purren.

  VastaaPoista