23.10.2011

Siivouksen jälkeen tulee hyvä olo

Innostuin tässä siivoskelemaan asunnon ympäri, kun oli niin tylsää... Olen nimittäin jälleen yksin kotosalla, kun mies meni kunnostamaan meidän tulevaa kauppakassiamme (= pikku auto) ja kun nyt ollaan tässä oltu jo 9.00 hereillä, niin aika kävi tylsäksi.

Eli ihan perussiivoukset tein asuntoon (imurointi, lattian pesu, pölyjen pyyhintä) jonka jälkeen kävin noiden parin kaapiston kimppuun missä on mun tavaraa riipinraapin. No sieltähän löytyi iso kasa Aku Ankan Taskukirjoja (kerään) sekä kasa lehtiä joita lueskelen eli Reginaa, Tosielämää, Elleä, KG-lehteä ja Decoa. Nyt pohdinkin että pistäisinkö nämä roskikseen vaiko kysyisinkö niille uutta kotia (postikulujen hinnalla ihan vaan) kun ovat kuitenkin ihan tämän vuoden lehtiä.

Tykkään kun saan tämmöisiä siivousinspiraatioita. Piristävää!

Sitten vielä käänsin tuon meidän sängyn. Kun joustinpatjasängyistähän suositellaan että niitä käännetään muutaman vuoden välein (tai ainakin näin mulle on aina kaikki sanoneet) joten nyt oli aika tehdä se. Ja ihan yksin tein senkin. Ensin toki epäilin, että mahdanko saada sen yksikseni kääntymään, mutta ei mitään ongelmaa. Eihän tuo edes paina paljoa, pelkkä runko siis. Ja samalla sain otettua sängyn alta todella hyvin imurin kanssa pölyt sekä pestyä sen. Nyt on ihanan mäntynen haju täällä. :)

10 kommenttia:

 1. Kannattaa facebookissa jollain oman kaupungin "annetaan"-palstalla tarjota lehtiä niin että saa hakea teiltä ne, voi olla pienempi kynnys hakea vaan kuin että maksaisi postikuluja niistä.

  VastaaPoista
 2. Mäkin aina valvon ja kierin sängyssä jos tietää on pitää herätä aikasemmin kuin yleensä :D Hassu juttu.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi,
  Tuota kokeilen myöhemmin, katson ensin tykkäiskö kukaan kaveri noista. :) Tai sit vaan vien tonne alakertaan, et saa talon muut mammat lukee. ;) Katsotaan nyt. :)

  Elin@,
  Se on joku psykologinen juttu..

  VastaaPoista
 4. Luetko ihan oikeasti Reginaa ja Tosielämää? Itse tilasin Ellen jossakin vaiheessa ja totesin, että eipä ole meikäläisen lehti...

  VastaaPoista
 5. Anonyymi,
  Joo, ihan aikusten oikeasti luen. Tosin nuo on tilattu yhden ihmisen kans puoliksi. Elleä en itse ole tilannut, mutta ostanut jos kannessa on ollut jotain kiinnostavaa. Jos noita muotilehtiä aattelee tai yleensäkin, niin ei tuolla ole MITÄÄN sellaista mitä voisin ihan itse vapaaehtoisesti tilata ja lukea.

  VastaaPoista
 6. Onko Deco siis se Deko? Älä nyt niitä ainakaan roskikseen laita - vie vaikka työpaikalle pino.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi,
  No pitää kysästä oisko työpaikalla kiinnostusta noille lehdille.

  VastaaPoista
 8. Mä oon miettinyt että perustaisin tonne meidän alakertaan rappukäytävään lehtien kierrätys laatikon. Sinne vois kaikki tuua lukemansa lehdet. Se ois kivaa ja ah niin ihanan kiertsiä :).

  VastaaPoista
 9. Miten jännittämäsi juttu sujui?

  VastaaPoista
 10. Anna,
  Meidän alakertaan tuollaista ei voi tehdä, kun eräät varmaan viipottais ne kännispäiten pitkin käytävää. :( Kiukuttaa kyllä tommonen.

  Anonyymi,
  Uudessa postatuksessa voi lukea siitä jonkin verran, mutta yleisesti ottaen meni oikein kivasti. :)

  VastaaPoista