27.10.2011

Vaatekauppaseulontaa

Käväisin tänään Sokoksella tarkoituksena tutkailla heidän Gossip mallistoa, kun sinne piti tämän juhlamalliston olla tullut. Ja olihan sinne JOITAKIN juhlamalliston vaatteita saapunut mutta ikäväkseen turhan vähän. Esimerkiksi Porin Sokokselta näytti puuttuvan kokonaan takit, joita olisin mieluusti tutkaillut. Tätä ihanaa hopeista mekkoa kuolailin siellä, 35EUR. Eikä edes siis pahanhintainen. Pohdin vain, että oisko mulla vaan käyttöä sille. Otetaanko vai jätetäänkö?

Sitten tänne Poriin on avattu Zizzin oma vaateliike, ei mikään kovin iso (olen kuullut, että muissa kaupungeissa myymälät ovat olleet ISOJA) ja nytkin kun avajaiset ovat olleet, niin meinasin oikein ahdistuskohtauksen saada siinä paljoudessa. Mutta bongasinpa sieltä kuitenkin erään karvaliivin josta kovasti kiinnostuin, ainut vain etten tiedä haluanko maksaa siitä 70EUR. No ehkä se voisi olla hyvä käydä ostamassa ja samalla tukea liikkeen yrittäjää.. on nimittäin harvinaista että tuollainen liike erehtyy tulemaan tänne meidän tuppukyläämme.

Ja mun seuraava haaveeni ois etsiä itselleni ihanat kiilakorkoiset kengät. Korkoa kun ei saa olla kuin maksimissaan sen 5cm, mieluusti vähän allekkin. Ja haluaisin vähän jotain bling blingia niihin kenkiin, etteivät olisi ihan perusmustat. Jaa mistäkö tää innostus? No oon nyt 4pvä pitänyt putkeen noita mun kiilakorkoisia kenkiä ja oon aivan rakastunut niihin. Ne on NIIIIIIIIIIIIN mukavat jaloissa. Yleensä mulla saattaa tuo päkiä kipeytyä kun kävelen korollisella kengällä, mutta ei näissä eikä kyllä noissa toisissakaan (eivät kiilakorkoiset, mut korolliset kumminkin) ja kyllä, omistan päkiätyynyn mutta aina siitäkään ei ole ollut apua.

Onks täällä lukijoissa yhtään kalorilaskijaa? Osaako joku heittää jonkinlaisen arvion, että mitä tuollaiset täytetyt ciabattaleivät mahtavat pitää sisällään kaloreita? (täytteenä kalkkunaa, fetaa ja jotain mikä näyttäs punasipulilta)

10 kommenttia:

 1. Onko ne ciabatat itse väsättyjä vai jonkin ruokapaikan tuotteita? Eineksiä?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi,
  No ne on niinku ruokapaikan väsäämiä, mutta ihan silleen et tekevät ne siinä nokanedessä. Eivät siis sellaisia eineksiä mitä niinku jostain ruokakaupoista saa. Eli kyl ne niinku itse väsättyjä ovat, mut vaan niiden myyjien väsäämiä. Itse oon aatellu et kalorit saattais olla maksimissaan varmaan 500kcal, mut ois kiva tietää jos joku tietäisi tarkemmankin luvun.

  VastaaPoista
 3. Riippuu tietysti sen fetan rasvaisuudesta ja muusta, mutta sanoisin, että joku 450-500 kcal voisi olla. Oletko alkanut laskea kaloreita?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi,
  En ole alkanut laskemaan, mutta ihan mielenkiinnosta vaan pohdein että paljonkohan tommosessa on kaloreita. Kun kuitenkin todella suosittu lounasvaihtoehto täälläpäin. Ja makuja on monia.

  VastaaPoista
 5. Jos arvelet, että hopeiselle mekolle on käyttöä enemmän kuin yhden kerran, niin osta vaan! Onhan se esimerkiksi kiva vaate vaikka työpaikan pikkujouluun tai teatteriin, kapakkaan.
  Minä olen muutaman kerran käynyt tutkailemassa ZIZZIn vaatteita. Laatu on tosi huonoa ja kaikki ihmeellisiä isoja säkkejä.

  VastaaPoista
 6. Asoksella (asos.com) ja Nellyllä (nelly.com) on hyvät valikoimat kiilakorollisia kenkiä monelta eri merkiltä, eli hintahaitarikin on aika laaja. Ite oon ollu tosi tyytyväinen varsinkin Asokseen, britti-putiikki josta on aina saanu kohtuullisessa ajassa haluamansa ja maksu onnistuu Electronillakin :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi,
  No harvemmin on mitään isompaa juhlaa, mutta kun mie vaan tykkään tuosta hopeisesta mekosta niin paljon, et harkitsen kyl ostoa. Onhan mulla moniakin joita voi aatella juhlavaatteiksi, mut käytän niitä ihan arkisinkin. Tosin en niin usein kuitenkaan. :)

  Zizzin vaatteiden laadusta en osaa sanoa, kunnen niitä ole niin paljon käyttänyt. Se vaatteiden tumma sävy ei ole täysin innostanut minua. Kun koetan ravistautua siitä tummasta väristä pois.

  Eve,
  Pitää kurkistaa valikoimaa. Miten noissa mahtaa palautus onnistua?

  VastaaPoista
 8. Itse olen vaatekokoa 36, mutta osuin tänään Tampereen Sokoksella Gossipin osastolle, ja se hopeinen mekko oli kyllä tosi nätti! Itse pidän normaalisti ryhdikkäämmistä ja joustamattomasta materiaalista tehdyistä mekoista, mutta ainakin henkarissa se hopeinen mekko näytti tosi hyvän malliselta.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi,
  Joo, se on semmonen... hmm.. oiskohan kotelomekkomainen osuva sana kuvaamaan tota hopeista mekkoa. Ku se alaosa menee silleen hauskasti. Tuosta mekosta on mustakin versio, mut mää koetan ny saada itteeni pois noista mustista vaikka tokihan nekin sopii. :)

  VastaaPoista
 10. Nellylle onnistui ihan hyvin, Asokselle ei oo tarvinnu mtn palauttaa koskaan niin en tiiä - jos käsitis oiekin niin postimaksut saattais joutua maksamaan ite?? En tiiä :B

  VastaaPoista