17.11.2011

Ah! Kesä - Miten kaipaankaan sinua


Mä kaipaan nyt jo kesää, varsinkin kun katselee tätä kuvaa. Tuo vihreys, tuo aurinko. Ah!
No, 7kk kuluttua jälleen tapaamme.

Nyt onkin ollut touhukas torstai (heh, riimaapas hyvin) kun äidin kanssa pyöritty taas pitkin kaupunkia. Nii ja sitten me käytiin samalla vaihtamassa divarissa muutamia rakkaushömpötyspokkareita toisiin rakkaushömpötyspokkareihin. Ja tulipa itekki napattua pari hömpötystä linkkalukemiseksi, mikä on ihan hyvä ajankulu bussimatkoilla kun ei ikkunoista näe ulos, sen verran likaiset on bussien ikkunat.

Äitini luona tehtiin sitten murukastiketta ja perunaa. Ja tulipa syötyä sen verran hyvin (salaattia oli myöskin) ettei ole edelleenkään näläntunnetta. Luulempa siis, että seuraavaksi maistelen jotain iltapalaa muutaman tunnin kuluttua. Teen luultavasti mustikkavehnäleserahkasekoitteen, se on ihanan täyttävä. Sekä kittaan pari litraa vettä, kun on kokoajan sellainen janontunne ollu tänään - ei se kyllä ihmekään silti ole.

Huominen työpäivä ja jälleen on viikonloppu. Mulla oli just eilen semmonen tunne, et justhan se viikonloppu juuri oli. No eipä tuo haittaa...

8 kommenttia:

 1. Mitäpä aiot viikonloppuna puuhata? Joko joulukortit on askarreltu?

  VastaaPoista
 2. No tekeminen nyt jää vielä nähtäväksi, mutta tänään ainakin kirjoittelen kirjeitä.

  Enkös mää jossain tuolla sanonut, etten askartele tänä(kään) vuonna joulukortteja. En edes tiedä, lähetänkö tänä vuonna niitä. Mun kun kerran pitäisi aloittaa se askartelu jo tammikuussa, jos haluaisin että joulukuussa olisi sitten se iso kasa valmiina lähetettäväksi.

  VastaaPoista
 3. Joulukorttien tekemisessä menee paljon aikaa, varsinkin jos niitä pitää väsätä iso kasa. Itsekin aloitin jo syyskuussa ja kortteja ei tarvinnut silti tehdä kuin kuusikymmentä...

  VastaaPoista
 4. No, mulla niitä ois about 60kpl mitä pitäisi tehdä. Mut oon jotenkin niin kriittinen, etten oo uskaltanu enää noita kortteja itse tehdä. Ku en oo mihinkään tyytyväinen. :(

  Ehkä jos voisi keksiä kuus semmosta mallia, joista sit tekis semmoset 10kpl kutakin. Oisko se niin paha? Pitääkö jokaisen kortin olla täysin spesiaali eli jokaisen erilainen. Tätäkin oon pohtinut.

  Aion ehkä muistaa ystäviäni ihan ostetulla valmiskortilla, muistaminen se pääasia on. Onhan se itsetehty aina silleen spesiaalimpi, ku toinen on siihen käyttänyt aikaa. Mut kuitenkin; oli se itsetehty taikka valmiskortti - molemmissa on yhteistä se ajatus takana. :)

  VastaaPoista
 5. Yksi malli riittää mielestäni oikein hyvin. Aina niissä kuitenkin on kädenjälki, kun jokaisen tekee erikseen.

  VastaaPoista
 6. Toki, mutta 60kpl yhtä ja samaa mallia kuulostaa vähän hassulta. Siksi aattelinkin, et jos tekis vaikka kuus erilaista mallia. No ehkä ens vuonna teen ite, ehkä. ;)

  VastaaPoista
 7. Mutta yksi korttihan menee aina yhteen paikkaan ja urakkatyönä korttien teko on paljon nopeampaa...

  VastaaPoista
 8. No joo.. mutta kyllä mä silti tykkäisin muutamasta erilaisesta mallista, mitä sitten tekee useamman kappaleen. :) Katsotaan siis ens vuonna...

  VastaaPoista