20.11.2011

Blank Sunday


Se olisi sitten sunnuntai jälleen kerran.
Kyllä vaan nämä viikot menee nopeasti ohitse.
Vielä kaksi täyttä viikkoa, kunnes tulee pidennetty viikonloppu - sillon saakin sitten rentoutua extrapitkään.

Ollaankin oltu isännän kanssa ahkeria. Siivottiin asunto oikeen läpikotaisin ja sit mää heitin meidän lapasia ja kaulahuiveja pesuun, kun haisivat niin tunkkaisilta. YÖKS! Sekä heitin jotain kamalia ja rikkinäisiä menemään vaikka mies kovasti sitä vastustelikin. Piti vaan hieman järkeillä sille, ettei ole mitään järkeä pitää rikkinäisiä JA sellaisia lapasia mitä ei tule enää käyttämäänkään. Mut nyt on noissa jäljelle jääneissä ihana kukkaniittyjen tuoksu. (Kukkia talvella? No kukin tavallaan.. mut tuo on ihana tapa muistaa talvella kesän tuoksuja) Kun pesin pyykkiä, niin tuli sitten värjättyä parit valkoiset alusvaatteet hennon vaaleansinisiksi, kun isäntä oli heittäny omia TUMMANSINISIÄ urheilusukkiaan sinne joukkoon. No ei se mua haittaa, kun kyse on kuitenkin alusvaatteista ja tommonen hento sinisyys on vain kiva. Pitäs varmaa kokeilla tummanpunaisten kans, et saisin sitten vaaleanpunaisia alusvaatteita. ;)

Eilen oltiinkin sitten extempore firman pikkujouluissa eli käytiin ravintolassa syömässä. Vähänkö mulle tuli kiire, kun hiukset oli ihan likaisenaan mut onnneks on kaikki temput keksitty et saa hiukset kuiviksi. Vaatevalikoinnissa ei kauaa mennyt. Kotona sitten maistelin yhden lonkeron + ravintolassa olimme ottaneet hieman viiniä. (oi, sitä ollaan ny niin fiininä... NOT) Ja siltikin tuosta määrästä meikäläinen pamahti jonkinasteiseen humalaan, minkä kyllä ajattelen olevan pienen väsymyksen + alkoholin seurausta. Koska en yleensä tule tuollaisesta pikkumäärästä miksikään. Isäntäkin naureskeli, kun olin niin hupsulla tuulella - mitä olen kyllä normaalistikin mutta nyt vielä sellaisella extra-annoksella.

Siellon muuten ulkona pakkasta, oottekos huomanneet? Auton ikkunat ihanasti jäässä. <3

6 kommenttia:

 1. Otatko nuo luontokuvat ikkunan takaa vai onko teillä lasitettu parveke?

  VastaaPoista
 2. No riippuu täysin kummalta puolelta otan. :) Eli siis keittiön ikkunan edestä sekä lasitetulta parvekkeelta. :) Mut kyl jotkut on ihan ulkoakin otettu. Parhaat vaan tuntuu saavan ku on itekki vähän korkeemmalla. :)

  VastaaPoista
 3. Arvelinkin, kun heijastuksia on kuvissa jonkin verran.

  VastaaPoista
 4. Juu, tai tuossa kuvassa oleva ei ole varsinaisesti heijastu vaan jotain tyhmää juttu ikkunassa jota ei olla mitenkään saatu pois. Se näkyy yleensä noin, kun valo osuu ikkunaan. Tekis mieli valittaa... Ikkunnassa on siis tuollainen ihmeellinen harmaa alue, joka ei lähde ikkunanpesussa mitenkään pois. Töissä myöskin on eräässä lasissa sama ongelma.

  VastaaPoista
 5. Auton ikkunoiden jäätyminen on kyllä kaikkea muuta kuin ihanaa x__x

  VastaaPoista
 6. Depla,
  No en mä tiedä, kyl mä oon tykänny aamusin rapsuttaa skrapalla sitä jäätä pois. Tosin siihen kyl vaikuttaa sekin, et skrapa ollut hyvä. Huonon kans tulee vaa harmaita hiuksia. ;)

  VastaaPoista