26.11.2011

Dear Santa...No ni, nyt saatte rakkaat lukijat vaikuttaa... kertokaapahan te, mitkä TOP2 noista mun pitäisi ehdottomasti saada? Kun mä nyt oon tänä vuonna ollut ni-iiiin kilttinä, ni haluaisin kyllä kaikki ylläolevat. Jookos? Mut tuskimpa tosiaan saan kaikkea, mut kaks olisi varmaan melko mahdolliset mutten osaa päättää et mitkä noista olisi ne parhaiten mulle sopivat ja mikäs sen parempi on, kun kysyä teiltä. Kun te voitte nähdä jotain sellaista, mitä minä en näe. (Kuvan muuten saa klikkaamalla isommaksi)

10 kommenttia:

 1. Sanoisin että kaks keskimmäistä - ekakikn olis hyvä mut noi glitterit on vähän nou nou

  VastaaPoista
 2. Kakkonen on kiva. Mut nyt talvella ehkä vähän kylmä... :)

  VastaaPoista
 3. 2 ensimmäistä on mun mielestä sopivimmat :).

  -Mallory

  VastaaPoista
 4. Mallin puolesta eka ja vika. Perustelut: leikkaus ja hihojen pituus. Kahdessa keskimmäisessä, varsinkin tos toises on hihojen pituus huono ihmiselle, jolla on lyhyet kädet niinkuin sinulla (lyhyet siis koska olet muutenkin lyhyt). Katkaisee käden juuri huonosta kohtaa. Leikkaukset on myös rinnanalta parhaimmat.. Ja kakkostunikamekon tyylinen sulla jo on.. kuosinen ainakin. Ja helman leikkaus on jotenkin leventävän näköinen ja sullakin tuota arsealuetta on omasta takaa. Kolmosen leikkaus on myös vähän vähemmän imarteleva - epäilen, et tulee semmonen säkkimäinen fiilis siitä, jos on päällä..

  Mielipiteitäni, asiantuntija en ole :D Mutta näemmä poikkean hieman muiden mielipiteistä. :P

  Onko noi muuten Yoursilta?

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia mielipiteistä.

  Wee,
  On nuo Yoursilta. Ainoat jotka käyvät silmääni siten, että tulee tunne "pakko saaha". ;)
  Kiva kun kirjoittelit oikein perusteluita, niitä kun on liian vähän aina. :)

  Omat lempparini muuten ovat kaksi ensimmäistä.

  VastaaPoista
 6. 2 ensimmäistä on jännittävimmät. :)

  VastaaPoista
 7. Toi eka on tosi nätti. :) Ihan kans itelläni alko tekee samanlaista mieli... mut en mene yoursin sivuille. :D Ja toka ehkä sit toiseksi paras...Toki toi viimeinenkin on toisaalta aika hauskan mallinen, siis toi leikkaus. Ja sullahan on aikas samanlainen kun toi 2 kuvan tunika.
  Eli 1 ja 4. ;)

  VastaaPoista
 8. Toinen on mun suosikkini. :)
  terv. Maarit

  VastaaPoista
 9. Hmm... mää en kyllä näe mitään muuta samaa tuossa kakkosen tunikassa sen mun oman mekkoni kanssa, kuin tuon kuvion. Tämä on tummempi, tässä on hihat ja no, leikkaus on ehkä jotenkin samankaltainen. :)

  No, ilmeisesti eka nyt ainakin pitäisi pistää sinne pukinkonttiin mutta toinen on vielä hakusessa. Olisiko se siis 2 vaiko 4?

  VastaaPoista
 10. Heh, mun suosikki on itse asiassa tuo #3, jonka jo ehdit potkaista ulos finaalista. :D Tykkään mallista ja kuosista eniten, erityisesti noista halkiohihoista. Peittävät ja paljastavat samaan aikaan. (Wee2be teki hyvän huomion, että hihanpituuskin vaikuttaa ilmeeseen, mutta minusta tuon halkion vuoksi kolmosessa hihan pituus ei oo niin merkitsevä.)

  VastaaPoista