26.11.2011

Ensipuraisu on aina maukkain


Ensikokeilua tämän mekon kanssa (huomaa varmaan kun on vielä hintalaputkin paikoillaan) ja rakkautta ensisilmäyksellä. Pitäisi tehdä uus tilaus tuonne Yoursille, mutta ajattelin silti ensin katsoa onko noissa Elloksen mekoissa sellaisia, mistä sitten tykkäänkin.

Ei ole vieläkään tullut Ellokselta ilmoitusta, että vaatteet olisivat lähteneet matkaan. Löysin peräti 600EUR edestä vaatetta itselleni ja tilasin siis samalla tuplamäärät, jos vaikka ovat niin hyviä kuin toivoisin niin ei tarvitse ainakaan uutta tilausta alkaa tekemään. Viikkohan sitten tilasin tuon aimoannoksen vaatteita. Odottaisin, että sieltä ilmoitettaisiin jos eivät voikkaan jotain toimittaa minulle mutta kun ei mitään. Eikus hetkinen, se on lähtenyt torstaina matkaamaan kohti Suomea ilmeisestikin (tai missä niiden se varasto onkaan) joten ehkä pian pääsen sovittelemaan niitä vaatteita.
Tilasin muuten samalla ensimmäistä kertaa itselleni liivin - ei kuitenkaan karvaliivi, mutta liivi kuitenkin. Olen jotenkin ollut niin liivivastainen sen jälkeen kun äitini pakotti mut nuorena pitämään toppaliiviä. Ja omasta mielestäni se paksuunnutti mut niin pahasti - en vielä tuohon aikaan ollut edes lihava. Toivoa saa, että liivien käyttö sopii mulle - aika sen sitten näyttää.

Täälläpäin on aikamoinen tuuli, heitti äsken yhden pyöränkin tuossa pihassa.
Taitaa olla viisaampi olla menemättä tänään ulos ollenkaan - suunniteltiin nimittäin miehen kanssa, et oltas menty tekemään metsälenkki mutta tuo mies ei nyt sitten haluakkaan mennä kun tuulee noin paljon. Tosin itse meinasin, että jos se tuosta iltaa myöden laantuu niin mentäisiin sitten. Katsotaan nyt! Ihanaa kun ollaan nyt oltu kahdestaan, eikä miehen ole siis tarvinnut lähteä mihinkäänpäin. Kun aina se on viikonloppuisin jossain päin pitäjää (yleensä näin lauantaisin) Ollaan pelattu pokeria ja World of Tanks peliä. Pian pitäisi alkaa suunnittelemaan, mitä haluttaisiin tehdä ruuaksi.

2 kommenttia:

  1. Huh, 600eurolla vaatteita!! Melkoinen määrä! Eli ymmärsinkö oikein, tilaat varalta kahdet kappaleet kaikkea??

    VastaaPoista
  2. On se melkoinen määrä, mutta siis rintaliivejä ja housuja tilasin samalla tuplamäärän, jos ovat kunnollisia. Yläosissa kun en tarvitse tuplamääriä. :)

    VastaaPoista