21.11.2011

First Snow


Ensilumi sitten satoi tänne Poriin viime yön aikana, mutta jo iltapäivästä se oli sulanut pois.
Töissä kun juttelin erään työntekijän kanssa, niin siinä pähkäilimme että mihinköhän aikaan se viime vuonna tulikaan. Kun eikös se viime vuoden ensilumi sitten jäänytkin jo? Ellen ihan väärin muista. Muistan vaan sen, etten ollut kovin kauaa työskennellyt vielä kohteessani kun jo oli lumi maassa.

Mä tykkään kyllä töiden kannalta näistä maanantaipäivistä. Paikat kun yleensä ovat niin siistissä kunnossa, että lähinnä pölyä sieltä vaan lähtee. Tämä päivä oli vaan hieman rankka, kun pääsin viime yönä nukkumaan vasta 01.30 ja 07.00 oli jo herätys. Ihmeellisen pirteänä olin silti, mutta työpäivän päätteeksi väsymyksen huomasi kun meinasi torkahtaa bussiin.

Illalla olisi tarkoitus katsoa tuo uusin Twilight elokuva. (Ja kun aina kysytään että team E vaiko team J, niin ei kumpikaan) Pikakatsomuksella sanoisin että kirja oli parempi. Kun niin paljon sai antaa siten mielikuvituksen lentää. Mutta luulempa, että mielenkiintoisin osia onkin tässä kakkososiossa. Muistelisin nimittäin kirjassakin niiden mielenkiintoisempienkin kohtauksien olleen loppupuolella.

Ps. Muistakaahan osallistua "Keksi blogille uusi nimi" -nimiarvontaan.... Osallistumisaika päättyy 30.11. klo 21.00

5 kommenttia:

 1. Nyt on kyllä paita päässyt kutistumaan! Tai nainen on lihonut ja rankasti.

  VastaaPoista
 2. Siis mistä nyt moinen johtopäätös syntyi?

  VastaaPoista
 3. Tuosta asennosta nyt on aika vaikea päätellä, oletko lihonut vai et. Ei tietysti meidän tarvitsekaan sitä tietää!

  VastaaPoista
 4. Eihän kai tommosesta mitään voi päätellä, kun osa toisesta puolesta puuttuu. :)

  Joskus huvittaa, kun niin moni näkee mun lihonneen kun vaaka kertoo kuitenkin toista. Ja epäilen, etteivät ole olleet kurkkimassa kun puntarilla käynyt. :) :)

  Mutta jos jotakuta nyt kovin kiinnostaa lähtee vertaamaan, niin tästä paidasta löytyy vanhempiakin kuvia. Uusin kuva tuo paita päällä taitaa löytyä jostain elokuun kohdilta, jossa mukana on eräs ihana pinkki pikkulaukku. Ja vanhemmat kuvat paidasta on jostain kevät ajalta. :) Ihan siis vinkkailen, että helpompi löytää ne vertailukuvat. ;)

  VastaaPoista
 5. Jonkun mielestä taas asiallinen keskustelu käynnissä... *huokaus*

  VastaaPoista