9.11.2011

Keksiviikkoa vaan kaikille

Lähemmäs loppuviikkoa taas kallistutaan, johan sitä onkin odotettu. No eipä silti, kun maanantai pläjähtää päälle niin sitä jo haaveilee et oispa taas perjantai.. *nauraa*

Täällä on Porissa ollut tänään melkoisen sumuinen päivä ja kylmä. Ekaa kertaa tuli aamusti fiilis, et oiskohan tarvinnu jo pistää lämpimämmin vaatetta päälle. Eli varmaan se kaulahuivi ja hanskat ois hyvä asia jo pistää. Odottelenkin tässä, et saan punaisen tuubihuivini, sillä en ole mistään kaupasta löytänyt JUST semmosta kuin pitäisi, niin ostin sen sitten eräältä naiselta joka semmoisia tekee. Ja mieluustihan sitä suomalaista käsityötä tukee.

Kyl tosiaan huomaa, et syksy on tullu ja talvi lähenee... ku töissä on lattiat aina likaiset. Oli nimittäin tänäänkin todella mieltäylentävää kun ensin vetelet koneen kanssa lattiat ja n. 15min myöhemmin on lattiat taas sen näköset, ku niitä ei ois siivottu. AAARRGGH! *ajattele tähän hymiö joka räjähtää*

3 kommenttia:

  1. Mulla on ollu hanskat ja kaulahuivi jo monta viikkoa :) Oon jopa ajatellu ottaa semmosen kunnon paksun kaulahuivin jo käyttöön.

    VastaaPoista
  2. Hanskat ja huivi on ollut jo kauan käytössä, päässä joko pipo (lenkillä) tai lätsä. Pakkasta näkyy nyt olevan muutama aste.

    VastaaPoista
  3. Mulla ei vielä ole ollut huivia ja hanskoja silleen käytössä. Laukussa ovat kyllä mukana lämmittämässä, muttei päällä. :) Mut nyt on aamusin ollu pakko myöntää, et ehkä olisi aika laittaa ne päälle.

    VastaaPoista