30.11.2011

PLUSKOON MUOTIKUVAUS
Täällä se vihdoinkin on!
Mutta voi että... mä oon ihan pettynyt! Noista pari itseasiassa vaan suostun ostamaan.
Housut oli ensinnäkin liian suuret, vaikka ihan oman kokoni mukaan otin. Pitää vissii tilata siitä koko 50, ni voisi olla passelimpi. Alhaalla onkin yks kuva niistä housuista jotka on liian suuria mulle. Ja tulevat siis työhousuiksi tämmöiset - juhlavampaan käyttöön ja arkikäyttöön on paremmat housut.

Luulempa, että tilaan Yoursilta itselleni yläosat ja koetan jatkaa parempien housujen metsästämistä. Miksei Suomen valikoimasta löydy mua miellyttäviä vaatteita? Vai onks musta tullu vaa yksinkertaisesti nirso? Etku aina löytyy joku asia, mikä ei allekirjottaneen silmään sovikkaan.

Mutta mutta... kysytäämpä teiltä, rakkaat lukijat. Mikä lähtee palautukseen, minkä pitäisi jäädä? Valta on nyt teillä! Muistakaahan perustella samalla!


Pssst! Muistaakahan käydä osallistumassa arvontaan, se loppuu tänään klo 21.00!!

28 kommenttia:

 1. Tumman harmaa pusero on kaunis!

  VastaaPoista
 2. Oon vähän samaa mieltä sun kanssasi. Toi keskimmäinen punainen pusero on nätti, tuo jossa on tuollainen jännä kaulus - se sopii sulle älyttömän hyvin. Sinuna ehkä pitäisin myös sen oikealla puolella olevan harmaan tunikan ja sitten tuon mustan liivin. Muut laittaisinkin takaisin.

  VastaaPoista
 3. Keskimmäinen punainen pusero ja sen vieressä oleva harmaa ovat nättejä päälläsi :) Muut pistäisin ite takaisin.

  VastaaPoista
 4. Kaikki takas! Ei vaan sovi sulle, ei oo sun näköisiä, on liian pieniä, ei oo nättejä... siinä jotain perusteluja.
  Jos joku olis pakko pitää ni sit toi harmaa tunika, kaikki muut on järkkyjä sun päällä.
  ellos laatua....

  VastaaPoista
 5. Kenen vika se on, jos reilusti ylipainoinen ei löydä itseään miellyttäviä vaatteita?

  VastaaPoista
 6. Laita vaan kaikki takaisin, ei nuo ole kivan näköisiä mikään!

  VastaaPoista
 7. Olen itse ajatellut pitää tuon punaisen keskellä olevan neuleen. On muuten todella ihana neulepaita. Liivi oli suunnitelmissa, että pitäisi mutta nyt olen tullut toisiin ajatuksiin kunnen keksi mitään paitaa jonka kanssa sitä voisin käyttää!! Ja sit tuo ruudullinen takki lähtee mukaan - olen tuollaista pitkän aikaa etsinytkin.

  Muut lähtee palautukseen, mutta tilaan kyllä uudelleen vielä Ellokselta. Nimittäin housuja! Ja aion samalla myös ottaa tilaukseen parit mahdolliset farkut.


  Anonyymi,
  No yleensähän se on lihavan oma vika, kun on päässyt lihoamaan. Mutta luulempa, että vaikka olisin hoikempi niin en silti välttämättä löytäisi miellyttäviä vaatteita. :) Musta kun on tullut niin nirso vaatteiden suhteen. Sen pitää olla periaatteessa täydellinen, jotta huolisin sen. :) Ja sit toinen on se, että olen tyhmänmuotoinen että jotkut vaatteet vaan on säkkimäisiä päälläni taikka sitten liian pitkiä. Mut yksikään näistä vaatteista ei ollut liian pieni, mutta oli liiakseltaan puutteita mistä en tykännyt. Milloin oli liian pitkä, liian lyhyt, liian pitkät hihat, liian avonainen, liian tylsä jne jne...

  VastaaPoista
 8. Tuo toisen rivin harmaa paita on minusta nätti ja sopivan pituinen. Jännä tuo leikkaus tuossa edessä.

  Ja tuo keskimmäinen punainen pusero näyttää hyvältä vaikka sinne toimistotöihin. :D

  VastaaPoista
 9. Keskirivin harmaa tunika on kiva :) Siinä on kiva leikkaus ja näyttää ainakin just sulle sopivalta.

  Nuo kuviolliset on aika säkkimäisiä ja jotenkin liian levottomia kuvioita mun silmään.

  Annika

  VastaaPoista
 10. PS,
  Punainen neulepaita saa luvan kelvata tuleviin pakkasiin. ;) Sen verran kuuma tuli täällä sisällä sen kans, et kelpuutan jo värinsä, kokonsa ja lämpönsä takia. :) Ku ton vetäsee tohon villakangastakin alle, ni ei kyl tartte muut! :) :) Tuo harmaa on kietasumallinen, ja aivan liian ohkainen pitkähihaiseksi. :(

  VastaaPoista
 11. Annika,
  No ois se kiva juu ja sopiva muutoin, mut yllätyin kun se on niin ohkainen. Oon yleensä tottunut et pitkähihaiset on vähän paksumpaa materiaalia mut tää oli niin ihanen et hui kauhistus! :( Muuten siis ihan kiva.

  Kuviolliset (eli alimmasta kaks mekkoa) on tosiaan aika säkkimäisen näköset. Ehkä tuo pituuskin tekee sen, kun menevät turhan pitkiksi mun kokooni nähden. Tai toinen on siis liian pitkä ja toinen on taas liian avonainen tuosta tissien kohdalta, eikä sitä voi ees neuloa mitenkään umpeempaa, kun ei oo semmonen tyyli.

  VastaaPoista
 12. Ehdottomasti punainen neule ja harmaa tunika sen vieressä! :)

  VastaaPoista
 13. Pidä harmaa, se käy vaikka juhlaan :)

  VastaaPoista
 14. Sinuna pitäisin juurikin tuon harmaan neuleen keskiriviltä, näyttää hyvälle päällä ja hiukan erikoisempi leikkauskin. Vaikka se nyt ohkainen on niin voi olla hyvinkin lämmittävä, mulla nimittäin yks ohkainen neule ja se on todella lämmin ja ihanaa materiaalia pitää päällä.
  Ja sitten tuon mustan liivin pitäisin, sinnehän alle ny periaatteessa menee mikä vain. ;) Muut palauttaisin ja suosiolla...Musta tunika kauhee säkki, ruudullinen hiukan liian pieni, harmaassa liian pitkät hihat, muutes aika hyvännäköinen itseasiassa, punainen toppi korostaa sun "mahaa", punainen neulekkaa ei kyl mun makuun yhtään, toki en itse punaisesta tykkää ja tulee tunne, et joulumuori... (sorge), ja alimmaiset tunikat aikas mummoja... Mut ihanaa et sä laittelet tänne kuvia ja kyselet mikäs olis hyvä, lisää sellaisia! Ja hyvää joulunodotusta sinulle! <3

  VastaaPoista
 15. Ja ihan muuten vain blogiin, olisi helpompi lukea jos olisi kuukausittain kirjoitut jutut... ymmärsitköhän mitä tarkoitan? :)

  VastaaPoista
 16. Anonyymi,
  Tuo harmaa tunika ei ole neule vaan trikootunika. Siksi oonkin vähän pettynyt siihen. Ohkaiset neuleet kyllä voikin olla lämpimiä, mutta ei oikein tuollaiset trikoiset. Siis ei mulla ainakaan oo olleet.

  Itse oon muuten aatellu pitää tuon ruudullisen takin (koska se on just semmonen, mitä oon etsinytkin) punaisen neulepaidan (se on niin pehmee, lämmin ja ihana) - Että ainoastaan tuo liivi nyt aiheuttaa pohdintaa, että jättäisinkö vai enkö. Koetan keksiä, onko sille käyttöä. :)

  Tietty mä kysyn kyselen, koska te voitte nähdä jotain mitä mä en näe. Kyseenalaistatte mun valintoja just kertomalla omat perustelunne. :) Tämmösiä tuskin kovin usein tulee, kunnen niitä vaatteita nyt niiiin usein tilaile, enhän? ;)

  Hyvää joulunodotusta myös sinne!!


  Kuukausittain kirjoitetut jutut? Jos nyt ymmärsin itse oikein, niin tuossa on blogiarkisto, missä on kuukausittain listattu. Vai millaista meinasit?

  Ps. se vasen tunika sieltä alimmaiselta riviltä on aikoja ostettu, siinä esittelin vaan niitä housuja. :)

  VastaaPoista
 17. Minun mielestàni tuo takki ei nàytà hyvàltà pààllàsi, nàin ulkopuolisen silmin katsottuna. Oma silmà joskus nàkee asiat eri tavalla kuin muut.

  VastaaPoista
 18. Anonyymi,
  Näinhän se nimenomaan onkin. Siksipä sitä mielipidettä tykkäänkin kysyä. Ja vielä parasta, jos asia on osattu perustella. :)

  VastaaPoista
 19. Ja vielä parempi olisi, jos ottaisit onkeen näistä mielipiteistä. Jos suurin osa kommentoijista sanoo, että joku vaate ei kertakaikkiaan sovi ja perustelee vielä mielipiteensä, niin vastauksesi on lähes poikkeuksetta ylimielinen: "...se on sinun mielipiteesi, minä ainakin tykkään siitä, ostan sen...".

  Ruudullinen takki on muuten kamala.

  VastaaPoista
 20. Anonyymi,
  Otan aina onkeeni mielipiteistä, mutta päätöksen teen aina kuitenkin sen perusteella, mistä itse pidän. :) Eli vaikka mielipiteet ovatkin hyviä ja silmiä aukaisia, niin en suinkaan pukeudu sillä tavoin miten muut näkevät että minun pitäisi pukeutua. Ymmärsitköhän oman pointtini?

  Ruudullista takkia en ole ostamassa, eli jatkan välikausitakin metästämistä. Luultavasti farkkutakkia lähden katsomaan.

  VastaaPoista
 21. Morjens,

  Ekasta rivistä kiva on tuo musta neule. Tokarivistä punainen neule ja harmaa myös. Kolmannesta rivistä ei oikein iske mikään, ovat ihan kivoja mutta aika kirjavia...

  VastaaPoista
 22. Elin@,
  Kolmannessa rivissa se ensimmäinen kirjava tunika mulla jo onkin. :) Ei kuulunut siis Elloksen valikoimiin, siinä kuvassa sis ne housut vaan aiheutti mussa hilpeyttä kun olivat niin isot mulle.

  VastaaPoista
 23. Ihan vaan vinkkinä, noi vaatteet saattais näyttää oikein hyvältäkin sun päällä jos tekisit jotain tolle sun tukalle, se on ruokoton. Se mun mielestä vähän vie huomiota sun pukeutumistyyliltä ts. pilaa sen, vähä väriä ja saksia näyttää niin näyttää vaatteetkin paremmalle. Mun mielipide vaatteista, Harmaa toisella rivillä on ainoo joka istuu säädyllisesti. Muut menis mun puolesta palautukseen, ruutuhuppari/takki OLIS ihan jees, jos vaan pituutta olisi yli pepun.

  VastaaPoista
 24. Anonyymi,
  Apua? No pitäsköhän mennä sit värjäyttää. Leikkauttaa en kyl meinaa, ku se on nyt just sen pitunen kun on sopiva. Ja tommonen se on aika nopeestikki parturikäyntien jälkeen. Tosin nyt kun ei aurinko paista, ni ehkä se väri pysyis sit paremmin. Ku kesällä aurinko poltti sen värin pois. Ja mie en voi aatellakkaan mitää oikeesti ihmeellisiä kampausmalleja, ku mulla menis hermo niiden kans. Simppeli on sopiva. Mut kieltämättä, väriähän tää kaipais.

  Ei se harmaa muuten oo säädyllisin. Sitä täytyy jonkin verran ommella kiinnemmäs, ku muuten näkyy rintsikat aika pahast. Säädyllisin on itseasiassa tuo punainen keskellä, ku se ei näytä mitään läpi ;) JOS siis nyt säädyllisyyttä etsisin. ;) Ja se huppari muuten meni pepun ylitse - en vaan vetänyt sitä koko pituuteensa. :) Vaan jätin sen silleen just pepun puoleen väliin. :) :) Mut sillä nyt ei oo enää merkitystä, kun huppari on palautettu ja punainen neule+harmaa tunika on pidetty.

  VastaaPoista
 25. Leikkaa näkyvää kerrostusta siihen tukkaan niin sitä ei tarvii laittaa, sulla kun on näemmä vähän luonnonkiharaa niin asettuis varmaan aika nätistikkin, ja semmonen sivuotsis sulle kyllä sopis myös. Helpoin väri sulle olis varmaan joku kuparin sävy, tai tummempi punanen, kun pukeudutkin aika paljon punaiseen.. :) Säädyllisellä meinasin vaatteen istuvuutta, en läpinäkyvyyttä ;)

  VastaaPoista
 26. Anonyymi,
  No mulle ainakin parturini sanoi, ettei otsatukka sovi kun on niin lyhyt otsa. JA täytyy varmaan ens kerralla antaa sille vapaat kädet leikkauksen suhteen.

  Olisiko sulla antaa jotain kuvaesimerkkiä näkyvästä kerrostuksesta ja sivuostiksesta?

  No mähän tykkään punaisen eri asteisista sävyistä ja se on monesti todettu, et punainen hiusväri sopii parhaiten. Nyt ei oo vaan ehtinyt värjäänmään hiuksia, mut katsotaan jos uuden vuoden kunniaks sais uuden värin. :)

  Mulle säädyllisyys tarkoittaa sellaista, ettei rinnat taikka rintaliivit vilkkuis läpi. En ole siis kuullut, että säädyllisellä voidaan tarkoittaa myöskin istuvuutta, uus asia siis. :)

  VastaaPoista
 27. Tuo harmaa paita on tosi upea, ja sopii sinulle! :)

  VastaaPoista
 28. googlasin kuparinsävy hiuksiin ja siellä on nämä sun kuvat, jotka pomppas ekana silmään :D kaikilla hakusanoilla sut löytääkin :D

  VastaaPoista