5.11.2011

Rakkaan synttäripäivä

Lähde

Tänään ollaankin vietetty erityistä päivää, kun rakkaani täytti 30v.
Tein hänelle hänen lempikakkuansa (Tiikerikakku) sekä huomenna aion tehdä uudelleen lettuja, kun niistä niin tykkään. Ruuaksi laitoin hänen lempparia eli perunamuussia ja lihapullia (itse tehtyjä) ja ruskeata kastiketta sekä porkkana-ananassalaattia.

Nyt on pieni huilitauko ja kun se on ohitse, lähdemme tekemään romanttisen metsälenkin taskulampun valossa jonka jälkeen tehdään vielä myöhemmin illalla autoretki johonkin. Kun kulta tuolla tosiaan lepuuttelee, niin minä tässä raapustelen tänne blogiin jonka jälkeen alan raapustelemaan ihan sillä perinteisellä tavalla.

Moni nyt varmaan pohtii, että mitäs menin miehelleni ostamaan synttärilahjaksi niin tää tulee aika tylsänä, niin ostin sille veryttelyhousut kun niitä niin pyysi sekä viskipullon johon tein ihan itse etiketin. ;) Nii ja spesiaalimpana hommana hommasin sen taskumatin johon kaiverrutin tekstin. Ei sitä taskumattia tarvitse välttämättä viinaan käyttää mut ompahan joku pysyvämpi muisto 30v. päivästään.

Mut voi että kun ollaan söpöilty ja höpöilty koko päivä <3
Ehkä hieman turhan paljon imelää siirappia mut kyl tää mulle kelpaa, kunnei nyt turhan usein tapahdu.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa Pipsa ja mies <3

    Pitää joskus olla vähän romanttista :) Toi lahja oli ihan kiva, taskumatti menee ihan koristeesta :) Onnea miehelle paljon :)

    VastaaPoista
  2. Oi, meillä oli koko viikonloppu ihanaa parisuhdeaikaa. :)

    VastaaPoista