28.11.2011

Raskaan työpäivän sankari

Hyvää iltaa, arvon lukijat!

Nyt olisi sitten takana 10h työputki.
Ensin siis tavallinen 3h työpäivä, jonka lisäksi sitten vielä 7h lattianhoitokeikka.
Enkä suinkaan ottanutkaan vain alakerran toimistojen lattioita + paria muuta lattiaa. vaan innostuin kun kerran luvankin olin saanut, että mikäli aikaa jää, niin voisin ottaa myös samalla yläkerran toimistojen lattiat.

Pakko sanoa, että olen kyllä todella väsynyt ja jalkani huutavat hoosiannaa. No tähän tulee onneksi helpotusta, kun rakas ihana puolisoni on luvannut hieroa niitä ennenkuin nukkumaan menemme. Mutta, vaikka olenkin väsynyt ja tuntuu, että joka paikkaa kolottaa niin olen silti samperin ylpeä ja tyytyväinen tekemisisiini!

Kaikki meni siis oikein loistavasti ja siinä kun touhusi, niin aikakin meni joutuisasti. Ja pian olitkin jo tehnyt puolet. :) Kovasti vaan vettä tuli kitattua, valehtelematta neljä litraa taisin juoda tuona aikana. Nälkä iski pintaan hieman myöhemmin. No, tänään voisinkin kehuskella miten syödyt kalorit ovat matalalla - peräti 1250kcal vain! On se ihme, jossei tästä "kuurista" kilot.... (no ees grammat) karise. Ku joskus kun teimme muuttoa, ni sen yhden rankan päivän saldona sain -4kg painoa laskemaan. Joten samat on odotukset nytkin! :) On tuo lattioidenhoito vaan aika rankkaa puuhaa nimittäin!

Vähänkö silti muuten pelästyin yhdessä vaiheessa, kun koko laitoksesta sammui valot. Ei kuitenkaan minkään myrskyn katkomat, vaan siellä on automaattiset valot. No eikun laittamaan takas päälle.

Mutta nyt mun on pakko lopetella... mieheni odottelee tuolla jo rasvaputelin kanssa ja huhuilee sinne jalkahierontaan menemään. Joten suihkun kautta miehen hierottavaksi ja sitten nukkumaan! Ja aamusti taas takaisin normaaliin työrytmiin! (Tuli muuten toivoteltua töissä kokoajan ihmisille HUOMENTA vaikka oli jo sentään päivä.... D'oh!) Hyvää yötä sinne ruudun toisellekin puolelle!!

6 kommenttia:

 1. Se on kyllä jännä juttu, että kun tekee fyysistä työtä niin tuntuu ettei laihdu ollenkaan, lihoo vaan hieman lisää.. En tiedä johtuisiko lihasmassan suurentumisesta vai mistä :D..

  -Mallory
  (jos ihmettelet ettei tuosta rehkimisestä kiloja tipu sittenkään)

  VastaaPoista
 2. Minkälaista lattianhoitoa teet? Ihan vain koneella ajoa? Ei vahauksia? Meilläpäin lattianhoito käsittää vain perus koneella ajon, kiillotuksen tms, ei mitään vahauksia. Jos puhutaan siis samasta asiasta lattianhoidon yhteydessä niin ihmettelenpä vain, miten se voi sinusta tuntua raskaalta?!! Eihän se ole kun ajaa koneella vaan. Omasta mielestäni yksi keveimmistä siivousalan töistä... -Itsekin siivoojan hommia tehnyt

  VastaaPoista
 3. Eiköhän raskaus tuu jo siinä, että jos yleensä tekee duunia kolme tuntia ja nyt kymmenen. Teetkö muuten P muuta työtä kun ton kolme tuntia siivousta? Tolla tuskin häävisti elää.

  VastaaPoista
 4. Mallory,
  Jos fyysistä työtä tekee kauan, kasvaa se lihasmassa eli periaatteessa et lihoa etkä laihdu. :) Mutta tämmösestä yhden päivän pitkästä hommasta luultavasti vaan nesteet lähti liikenteeseen. :)

  Anonyymi1,
  Lattianhoitkoneella tein ensin pesun lattiaan jonka jälkeen kiillotin sen eri aineella + eri laikalla. Ja kyseessä ei ollut mikään yhdistelmäkone vaan semmonen lattianhoitokone, jollaisella ilmeisesti tehdään normaalisti peruspesut tai jotkut semmoset. Tosin kyllä tuo lattianhoitoaine jonkinlaisen vähän pintaan jättää, muttei kuitenkaan ole sama asia kuin peruspesun vahaukset.

  Ajaa koneella vaan? Ensiksikin, tällä ei voi ajaa kun mun lattianhoitokone oli tämmönen: http://www.johnsondiversey.com/Cultures/fi-FI/OpCo/Siivouskoneet/TASKI+lattianhoitokoneet.htm Ja siinä piti olla melkoisen varovainen, kun se laikka pyöri silleen supernopeesti. Ja toimistohuoneet on pieniä, niin ei sillä ajella sillä tavoin kuin jollain yhdistelmäkoneella. Ja peruspesuissakin se on helpompaa kun yleensä pestää avointa tilaa, vaikka on niilläkin niitä tiloja jossa on tavarat paikoillaan. Että ihan ne perinteiset peruspesut on varmaan tuplasti raskaampia kuin omani, mutta ei tuo eilinenkään mikään leppoisammasta päästä ollut. Ja mullakin se tuntui varmaan siksi raskaammalta, kunnen aikaisemmin ollut tehnyt 10h työpäivää - jos tekee joka päivä, niin johan siihen tottuu. :)

  Anonyymi2,
  Nimenomaan. Jos tosiaan tekee 3h sijasta 10h. Että odottakaanahn vaan jos tekisin tuota joka päivä, ni nopeastikos siihen tottuu.

  Kuten olen sanonut, niin teen siivoustyön lisäksi toimistotyötä.

  VastaaPoista
 5. Missä käyt vaa'alla? Ihan kotona vai jossain muualla? Itse olen varmaankin n. saman painoinen kuin sinä, eikä henkilövaaka käy minun punnitsemiseeni.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi,
  Ihan kotona käyn ja hyvin näyttää kilot. :)
  Miksei henkilövaaka kävisi punnitsemiseen? Osta vain sellainen vaaka, jossa lukee että näyttää suuriakin kilomääriä. Niitä kun tehdään kyllä. :)

  VastaaPoista