27.11.2011

Shopping and some other stuff...Oi miten mä kaipaankaan meidän isoa maasturia takaisin ja tuota kesäistä maisemaa. Varsinkin nyt kun ulkona on niin harmaata ja sateista. No, voisivat ne asiat olla toki hullumminkin.

Tultiin tuossa äsken miehen kanssa (samaa tietä pitkin kuin kuvassa, kuvittele se vaan harmaaksi ja sateiseksi niin saat tämän hetkisen säätilan) kaupoilta josta mukaan tarttui paljon kaikenlaista kivaa. Ostettiin vihdoinkin se puuttuva pussilakanasetti (valinnanvaraa ei kyllä ollut paljoa) sekä sähköinen hammasharja - ollaan tämmöstä jo pitkän aikaa haluttu mut koska ei olla yhdessä päästy kaupoille ni se on jäänyt. Edelleen sinne kaupan hyllyyn jäi se mun tehosekoitin, jonka haluaisin - mieheni mielestä se on ihan turha kun meiltä löytyy sauvasekoitin. Kaipa mä sen itse vielä menen ostamaan ja sitten kun mieskin tykkää käyttää, ni oonkin et ähäkutti, et saakkaan!! (no ei nyt!) Ja sit tuli ostettua se uusi paistinpannu - valurautasta se metsästettiin mut ei yhdessäkään kaupassa ollut kunnollista. Joku 15EUR arvoinen kiinalaisvekotin sieltä löytyi mutte todellakaan ostettu. Joten päädyimme sitten Hackmanin Matadoriin - on se vaan erilaisempi ku tuo vanha pannu, painaa ku synti!


- Pussilakanan heitin heti pesukoneeseen ja 95 asteeseen (joo, saa kutistuakki ei mitään väliä)
- Hammasharjaa pääsee testikäyttöön vasta huomenna, kun pitää ensin ladata 16h yhteenputkeen.
- Matadori taitaaki päästä tänään heti testiin, maltan tuskin odottaa!

Sitten loppuillan taidankin raapustella kirjeitä ja nauttia olostani, kun huomenna sitten painetaankin tukka pitkänään töitä. Mietin vaan kovasti tuota eväspuolta, kun täytyyhän sitä nyt syödä jossain vaiheessa. Mut ongelmana onkin se, ettei mulla ole mitään lämmitysmahdollisuutta. Ajattelinkin, että lähtisin hieman aikaisemmin kotoa, niin ehtisin hakea sellaisen täytetyn chabattaleivän. Ovat sen verran täyttäviä, että menisi hyvin päivällisestä. Varsinkin jos söisin kotona täyttävämmän lounaan."Kepeän vihjailevassa romanttisessa komediassa ollaan suurten kysymysten äärellä: kuinka monta on liian monta – ex-poikaystävää?

”Sinun numerosi – kuinka monen kanssa olet ollut?", kysyy Ally (Anna Faris), kolmekymppinen sinkkunainen ystäviltään siskonsa polttareissa. Järkyttäväksi yllätyksekseen hän tajuaa olevansa jo ihan eri numerosarjoissa kuin ystävänsä. Ally lukee naisten lehdestä artikkelin, jossa väitetään, että naisilla on suuri mahdollisuus jäädä sinkuiksi, jos heillä on ollut enemmän kuin 20 partneria elämänsä aikana.

Ally tekee listan elämänsä miehistä ja menettää toivonsa päästä koskaan naimisiin. Ellei sitten jo seuraava kundi ole ”se oikea” tai - varasuunnitelmana - joku jo listalle päässeistä ex-poikakavereista. Ally päättää jäljittää ex-poikaystävänsä: ainahan on mahdollista että särmikkäimmätkin miehet ovat ajan myötä hioutuneet timanteiksi. Ally saa etsintään apua komealta naapuriltaan (Chris Evans), jonka omat suhteet ovat olleet vähintäänkin mahdottomia. Löytääkö Ally lopulta sen oikean vai jatkaako hän listansa kasvattamista?" (Lähde: Finnkino)

Tuli katsottua tuo What's Your Number elokuva. Muhun kyllä uppoo tämmöset chickflickit täysin. Ja muutenkin, tykkään tuosta päänäyttelijästä, Anna Fariksesta. Tai ainakin nämä sen uusimmat elokuvat on olleet hauska, en tykännyt niinkään noista Scary Movie elokuvista joissa hän näytteli Sydneytä. Sieltä on näköjään tulossa Scary Movie 5. Joskus muuten tuntuu, että voisivat lopettaa noiden jatko-osien tekemisen. Joissain se onnistuu, mutta joissain taas ei.

4 kommenttia:

 1. Hyvät ostokset! Varsinkin paistinpannu.

  Tsemppiä huomiseen koitokseen! Me täällä jännäämme, jaksatko tulla bloggaamaan vielä pitkän työpäivän jälkeen ja kertoa kuulumisiasi :)

  Tee hyvät eväät mukaan tai syö sitten runsaampi lounas kotona päivällä käydessäsi!

  Kyllä se siitä :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi,
  Paistinpannu tuntuu hyvältä ostokselta. On se sen verran jämäkänoloine kun vertaa tuohon vanhaan pannuumme. Pian sillä pitäisi alkaa sapuskaa tekemään, tosin ennen sitä taidan lukea käyttöohjeet. ;)

  Huomiselle tulee kyllä postatusta, mutta se jää kyllä nähtäväksi kerronko huomisen kuulumisen sitten illemmalla vaiko jätänkö sen tiistaille. :) Jännätään asiaa siis tältäkin puolelta. :)

  Ja eväät kyllä teen mukaan, mutta pohdinkin sopivaa "kylmää" evästä kun ei mulla ole mahdollisuutta lämmittämiseen. Luultavasti teen niin, että syön kotona reippaan lounaan ja teen jotain eväsleipää itselleni sinne mukaan.

  Kyllä se tosiaan siitä. :) Ja ihme kyllä, ei jännitä sitten yhtään. Enemmänkin sellainen utelias olotila.

  VastaaPoista
 3. Kivoja ostoksia! :) Asutteko Pihlavassa? :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi,
  Emme asu. :)

  VastaaPoista