18.11.2011

So-oooo alone, in Friday night


Menipä sitten normaalin perjantai-illan suunnitelmat uusiksi kun miehekkeen piti lähteä veljensä luokse ihmettelemään, miksei sen netti toimi. Ihan ku hän voisi tehdä jotain, kunnei kerta DNA:n tyypitkään voineet tehdä. Netissä on joku isommin vialla. No meinasi että menee tänään nyt siellä käymään ja katsoo samalla, voisiko boxinvaihto auttaa ongelman kanssa. Meillä kun oli oman netin kanssa ongelmia, kun vaihdettiin Soneralta DNA:han. Niin jotenkin tuo muutosta teki sen, ettei meidän vanha boxi enää toimi - onhan se toki jo vanhakin. Mutta kun se boxi toimi paremmin, tämä nykyinen taas pätkii niin paljon mutta onneksi sen nyt pystyy kuka tahansa saamaan takas toimintaan. :) Mut oon kyl napissut miehelleni, että pitää katsoa toimisiko toiselle boxilla meidän netti paremmin. Ja arvatkaas vaan minkä boxin se nyt vei sinne veljelleen - No sen meidän uuden boxin. Niin että edelleen pitää kärsiä tuosta pätkivästä netistä. :(

Mutta me touhuamme huomenna sitten kaikkea kivaa kahdestaan, kunnei tänään ehditä. <3
Kun se näin myöhään vasta lähtikin, ni se on taatusti keskiyö ennenkuin kotiin pääsee. No ei se mitään, tänään touhuilen tänään sitten illan kirjeiden parissa sekä katselen muutamia uutukaisjaksoja sekä ehkä yhden elokuvankin.

Mun päivä on mennyt kyllä kaikinpuolin nappiinsa ja muutenkin työviikko on ollut aivan upea! (vaikka siis likasta on ollu ja saanu pomppia ku aropupu, mut siltikin...)

2 kommenttia:

  1. Jotenkin kiva kuulla vaihteeksi, että töissä on mukavaa, kun yleensä se on joka puolella sitä voivottelua (vaikka aihetta voivotteluun olisikin). :)

    VastaaPoista
  2. PS,
    No yleensä mulla on töissä mukavaa, mut se mukavuus unohtuu kun napistaan ihan turhasta.

    VastaaPoista