22.11.2011

Tiistai


Tänään olikin jälleen kerran likaset lattiat päivä. Ei tuossa mitään ongelmaa, kun tykkään pestä niitä lattioita. Ongelma oli ehkä enemmän vessanlattiat (tai siis yks vessan lattia) kun joku oli sinne menny niin paskasten kenkien kans ettei oo tosikaan. Piti oikein hakea hankausmoppi että sai kunnolla puhtaaksi. Vaikka näin jälkikäteen mietin, oliko se viisas teko kun huomenna se lattia voi olla taas samassa kunnossa. Toki nuo lattiat saa puhtaaksi ihan perusmopillakin, mutta mua niin alkoi kyrsimään se paskasuus siellä. Ni hain tosiaan sen hankausmopin ja vetelin läpitte. Nyt kaikki saumakohdatkin on taas vitivalkoisenaan. Mut ei varmaan kauaa... Huomista varten varaudun lattianhoitoaineella kyllästettyihin lattiamoppeihin - niillä kun saa lattiapintaan sellaisen vahamaisen pinnan joka hylkii likaa.

Aamubussissakin tuli kohdattua omituinen näky... nukkuva kanssamatkustaja!
Täällä päin tuollainen on erikoista, kun yleensä nuo kaikki koulut on vielä sellaisen matkan päässä ettei bussissa kannata alkaa edes torkkumaan. Siksi siis hieman omituista löytää nuori nukkuva matkustaja. Ja se ei edes herännyt kauhean pikkumuksulauman huutamiseen, sinne se jäi siis nukkumaan kun nousin omalla pysäkillä pois joka on siis melkein kyseisen linjan päätepysäkki. Jäi hieman mieltä askarruttamaan, et kuinka kauan se siellä bussissa vielä nukkui vai kävikö kuski herättelemässä.

Mutta se tuosta työpäivästä ja bussimatkasta... Nyt olen jäänyt taas kiinni Chihuahua -foorumille, kuvia tuijottelemaan. Haluaisin niin kovasti itselleni semmosen pikkusen, vaan kun ei tähän huusholliin koskaan voi tulla minkäänlaista karvakorvaa. Olen todella surullinen asiasta. Kidutan siis itseäni katsomalla pentuChihujen kuvia. Kunhan ruoka saadaan tehtyä, niin loppuehtoo onkin sitten vain itselleni suunnattu. Tuli eilen muuten katsottua tuo uusin Twilight elokuva. Olihan se ihan katsottava, mutta sanoisin että melkeinpä kakkososio tulee olemaan parempi. Joten vuosi pitää vielä odotella.

3 kommenttia:

 1. voi usko minua, ei kannata kiduttaa itseään niillä pentu kuvilla, tai millään koira kuvilla jos teitää ettei koiraa voi ottaa, tulee ihan turhaan vaan itselle pahamieli.
  t.emma

  VastaaPoista
 2. Kiva, kun tunnut nauttivan tuosta työstäsi ihan täysillä!

  VastaaPoista
 3. Emma,
  No ei mulle nyt silleen paha mieli tule, enemmänkin ilostun kun saan edes nähdä niitä koirien kuvia. Kun täällä IRL:ssä ei oo kovinkaan monella tutulla koiria, joita vois käydä paijaamassa.

  Anonyymi,
  No tuosta sattuu nyt nauttimaan. Kaikki siivoustyö ei kyllä ole nautittavaa. Mut suuren eron tekee jo se, että esimies on todella mukava ja että kohteessa kohtelevat minua kuin yhtenä heistä.

  VastaaPoista