28.11.2011

Tuleva Elloksen vaatelähetys11 kommenttia:

 1. Mihin ihmeeseen sinä nuo kaikki ostamasi vaatteet laitat?

  VastaaPoista
 2. Missä ne housut ja rintsikat on joita meinasit tilata? Vaihdoitko kaikki yläosiin?

  VastaaPoista
 3. Oliko tuossa kaikki... kuinka noihin voi mennä 600e?

  VastaaPoista
 4. Joo-o... missä sä oikein käytät noita kaikkia paitoja joita ostat?
  Sulla on töissä työvaatteet, oot muun ajan kotona dataamassa tms. käyt äitis luona ja joskus jossain kaupungilla,,, joten mihin sä tarviit 100 erilaista paitaa?

  VastaaPoista
 5. Anonyymi1,
  Ihan vaatekaappiin. :)

  Anonyymi2,
  Housuja ja rintaliivejä en nähnyt kannattavaksi laittaa tähän. Housut on kuitenkin Denim24 merkkiset ja rintaliivit Miss Mary. (Elloksen sivuilla näistä merkeistä ei ole kovinkaan paljon vaihtoehtoja)

  Anonyymi3,
  Ei ollut. Houust ja rintaliivit eivät tuossa näy ja niitähän ostin siis tuplamäärän. :)

  Anonyymi4,
  No enhän mä nyt ole väittänyt että mä KAIKKI ostaisin, mutta otin tilaukseen monta valinnanvaraa. :) Ja kyllä niitä tulee käytettyä, vaikka sitten sillä periaatteella että joka päivä eri yläosa. :) Ja hei, vähän nyt rajaa - en suinkaan omista 100 erilaista paitaa. :)

  VastaaPoista
 6. Tilasitko useampia kokoja aina yhtä vaatetta? Ihmettelen myös tuota vaatteiden hulppeaa määrää, kun et käy juuri muualla kuin töissä ja siellähän teillä on työvaatteet...

  VastaaPoista
 7. Anonyymi,
  Kuten ylempänä sanoin, housuja ja rintaliivejä tilasin suoraan tuplamäärän. Yläosissa vaan yhden per koko per vaate. :)

  Ja siivoustyössä on tosiaan työvaatteet, mutta teenhän mä siivouksen lisäksi toimistotyötä jotta mulla on omat vaatteet. Ja siinä myös tulee asiakaspalvelua tehtyä, joten pitää olla melkosen siistit vaatteet.

  VastaaPoista
 8. Denim24-haulla löytyi Elloksen sivulta kaikkea pitsilegginsseistä ja leoparditrikoohousuista pussifarkkuihin. Jännityksellä jään siis odottamaan millaiset noista housuvalikoimista olet tilannut ;)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi2,
  Housuja tuskin näkyy kuvissa, joten tässä linkit millaiset housut olen tilannut koska ainakin aiemmat ovat olleet just sopivat.

  http://www.ellos.fi/dv/30-Alaosat-Housut/Denim24-7/_/N-fu7Z1z12we7Z1z141wc?Nr=318086

  http://www.ellos.fi/dv/30-Alaosat-Housut/Denim24-7/_/N-fu7Z1z12we7Z1z141wc?Nr=318064

  http://www.ellos.fi/dv/30-Alaosat-Housut/Denim24-7/_/N-fu7Z1z12we7Z1z141wc?Nr=318081

  Yhdet näistä tilasin vartavasten töitä varten. Ja tuo materiaalia, noissa trikoisissa ei ole mitään sellaista trikoota kuin yleensä ajatellaan. Tai ainakin aiemmat housuni tuolta, jotka ovat puuvillatrikoota (muistaakseni) niin on loppupeleissä tosi jämäkkää.

  VastaaPoista
 10. Spandexia ja trikoota näkyvät olevan. Anteeksi vaan, mutta pidätkö koskaan muita kuin trikoita tai legginssejä?

  VastaaPoista
 11. Anonyymi,
  Jossain Denim24 housuissa on kyllä ollut spandexia ja puuvillaa... varmaa sit näissä vanhoissa sitten. Ja käytän kyllä, mustia suoria housuja. Farkuista kun en ole yksinkertaisesti löytänyt sellaisia, joista tykkäisin. Etsinyt ja kokeillut olen. Ja muuten, harvemmin käytän legginssejä. :)

  VastaaPoista