1.12.2011

Joulukuun ensimmäinen


Tässä hääräilen samalla Elloksen paketin kimpussa, lähdetään viemään isännän kanssa sitä tuohon kauppaan takaisin. Nyt kun siinä ei ole noita nippusiteitä, en saa sitä yksin kyllä kannettua. On siis ISO paketti - ei sellainen muovipussi jossa yleensä Elloksen vaatteet tulee.

Mää nyt sitten päätin pitää tuon harmaan tunikan, kun se sai niin murskavoiton sekä tuon punaisen neulepaidan josta itse tykkään eniten. Ruudullinen takki lähtee takaisin, kun sitä nyt pohdein tuossa ystäväni kanssa että pitääkö vai eikö. Ystävän neuvo oli, että odota kevääseen ja osta kunnon farkkutakki. Sellainen kun multa puuttuu. Kaipaan siis välikausitakkia, kun menin myymään mun vanhan farkkutakin pois kunnen tykännyt enää sen mallista. Niin, onhan mulla tuo vyötärömallinen välikausitakki mutta kaipaan silti toisenlaista sen kaveriksi. Ja oon takkien suhteen kyllä aika vaativa, et mikä tahansa ei sit kelpaakkaa. Koetin vaan tässä Elloksen alessa löytää itselleni hyviä mut ei nuo oikein olleet.

Nytkin Elloksella ja kaikkialla olisi takkeja, alennuksessa siis. Mutta niistäkin suurinosa on sellaisia PITKIÄ ja mä kaipaan joko vyötärömallia taikka hivenen pitempää, mutta en suinkaan mitään maxitakkia. :)

Voisin samalla ostaa itselleni niitä joulupostimerkkejä ja alkaa loppuehtoosta laittamaan joulukortteja kuntoon. Ja sitten jos aikaa jää, niin raapustella kirjettä.

Hei muuten, nyt on joulukuun ensimmäinen päivä! Mä jotenkin en oo käsittänyt koko asiaa vaikka kaikkialla lukeekin 1.12.2011. Tuossa bussissa kun tulin äitini luota, niin joku pikkutyttö iloitsi että jouluun on 24 päivää. Sillon havahduin tajuamaan, et me ollaan hei joulukuussa nyt! Tänään aamusti olikin sopiva joulukuinen ilma, kun oli hieman pakkasta ja maanpinta liukas - piti mennä varovasti. Sen huomasi myös busseissa, kun olivat n. 10min aikatauluistaan myöhässä koska siis menivät niin rauhallista vauhtia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti