17.12.2011

Kohtalon omat
Jopas on ollut meillä väsynyt päivä tänään miehen kanssa. No okei, me herättiin seiskan aikoihin kun rappukäytävästä kuului sen päivänen kolina (ei seinänaapuri tällä kertaa kuitenkaan) joten ei siinä tullut enää väsy mutta otettiin me tuossa puolen päivän maissa parin tunnin nokoset kun alkoi niin ramasemaan. Nyt vois sitten ottaa niskasta kiinni ja mennä tekemään kotiaskareita.

Ai niin, mun oli pakko laittaa tuo Chisun video tuohon, kun siinä on ISS:n kärryt!!!! Ja muutenkin, ihan hauska kappale. Uppooko Chisu teihin?

Ollaan viikon ajan nyt odoteltu yhden asian paljastumista, vaikkei siis kylläkään odoteta siltä paljastukselta mitään kummempaa, mut kun ihmisluonne on niin utelias. Onko joku muu törmännyt hänä "Now i know" juttuun?? Mies siihen viime viikonloppuna sattumalta törmäsi kun sitä kovin kiehtoo tuo Egypti ja varsinkin pyramidien rakennus sekä ne ihmeen onkalot siellä. Enkä itsekään kiellä, etteikö nuo mielenkiintoisia aiheita olisi.

Yritimme eilen katsoa Dune ja Children of the Dune elokuvat. Arvatkaa miten kävi? No mies kesti Dunen puoleen väliin ennenku tokas, et tää on paskaa.. ja mä räjähdin nauramaan. Ai miksi? No kun mies nimenomaan halusi nähdä nuo elokuvat. Tais pettyä, kun oli nuorempana lukenu nuo kirjasarjat. Koetin sille sanoakin, et useimmiten kun kirjasta tehdään elokuva - jää siitä kirjasta aina jotain pois. Näin on käyny niin monien elokuvien/kirjojen kohdalla. Valitettavasti ja joskus vielä tuntuu, et niitä tärkeitä kohtauksia nimenomaan jätetään pois.

Ihanaa.... 3pvä enää töitä ja sitten alkaa viiden päivän vapaat. Ja sitten seuraavasta vapaasta ei ookkaa tietoo... luultavasti sitten kun olen kipeänä.

Muistatteko kun murisin täällä erään pokkarikerhon toimintaa. No tällä viikolla tuli sitten uudet pokkarit ja kävin maksamassa samantien ettei vaan tuu mitään väärinkäsitystä. Mutta.. vieläkään en ole saanut niitä joulukuun pokkareita joista oikein soitin ja sieltä sanottiin että laittavat tulemaan ja että tulevat tämän viikon aikana. No ei vielä tosiaan ole näkynyt... asiallahan ei nyt sinällään ole väliä mutta kun äitini haluaisi saada ne pokkarit itselleen. Että hän käy sitten vaikka kaupasta ostamassa. Mutta kun ei tässä vielä uskalla mitään mennä ostamaan, jos ne vielä sattuukin tulemaan. No ehkä mä sanon äidille, et jossei vielä ens viikonkaan aikana tipahda luukusta sisään ni menee ostamaan vaan. En kyllä ymmärrä miks se haluaa ne, kun ei ne tarinat kuulosta kovinkaan mielenkiintoisilta eikä kyseessä ole mikään sarja. Että jäis niinku yhden kirjan verran pimentoon jossei olisi lukenut kaikkia. No ei voi hänen aivoituksiaan tietää.

6 kommenttia:

 1. Saiskos niitä vaatekuvia enemmän?! Siivousta ja musajakoa vähemmän. Sul on paljon vaatteita, esittele eri asukokonaisuuksia, ei vaan silloin, kun jotain uutta oot ostanut. Vaatekuvat meitä kiinnostaa!

  VastaaPoista
 2. Onko noin? Vaatekuvia pelkästään?
  Ei kirjoitusta, vain kuvia?

  Mulla varmaan loppuu vaatteet kesken, ku ei niitä ole sellaisia määriä mitä ehkä kuvittelette. :) Ja erilaiset asukokonaisuudet on melkeimpä mahdottomia, kun ei mulla ole paljoakaan mitään asusteita.

  Katsotaan nyt... mitään en voi oikeastaan luvata. Siivousaihetta on ollut jonkin verran, mutta asiasta on toivottu tekstiä. Ja musajakoa ei todellakaan ole ollut paljoa. :) :) (ehkä, jos yksi musapostaus on paljon?) ;) ;)

  VastaaPoista
 3. Jossain oli blogi missä oli tyyliin 10 vaatteella tehty asukokonaisuuksia, ja niitä riitti ja riitti! Eikun kehittämään mielikuvitusta :) ja tokihan sitä muutakin juttua saa olla, mutta pääpaino vaatteilla.

  VastaaPoista
 4. Joo, tiedän tuollaisia blogeja ja musta se on vähän liikaa. Musta yks asu kuva ja sit jotain lähikuvia jostain niistä asusteita yms. ois jees. Mut jokainen silti menee tyylillään - jos siis tykkää, et on monta suoraa seisomiskuvaa ja silleen...

  Mulla ei oo mielikuvitusta!!!! ;( Sniiif

  Mä vaan en näe tätä silleen vaatepainoisena blogina. Ku en mä osaa silleen vaatteilla leikkiä, niinku oikeen muotibloggaajat tekee. Seuraan kyllä noita muotiblogeja (saadakseni inspiraatioita taikka muutenkin vaan) mut... ei se silleen tunnu multa. Vaatteita on kiva näyttää sillon tällön, mut ei silleen et joka päivä pitäs kuvata. Varsinkaan ku mä saatan mennä muutaman päivänkin samassa asussa. Ja sit mulla on noita lempivaatteita joita tykkään enimmäkseen käyttää.

  VastaaPoista
 5. En ymmärrä mikä on "now I know"-juttu. Ahaa-elämystäkö tarkoitat?

  VastaaPoista
 6. Eiku se oli semmonen huuhaajuttu. Siis ei tiedetty et se oli huuhaata, mut paljastu semmoseks. Mitä kyl siis epäilimmekin. Paremmin löytyy tietoa facebookista. Mut siis se oli semmonen et ku siel pyramideissa on niitä jotain käytäviä mihin ei ihminen niinku mahdu, ni joku tyyppi oli tehnyt jonku kaukoohjattavan auton ja laittanu siihen kameran. Ja sen kans se lähti ajamaa niihin sokkeloihin. Ja youtubessa se pyysi 5miljoonaa tai hän lataa sen täysinäisen videon nettiin. No joo... kokonainen video tuli sinne, mut siit olis pitänyt maksaa. No ei olla niin kahjoi! Mut joku oli sen sitten vuotanu Liveleakiin josta siis kokonaisen videon näki. Et joku tommonen.

  VastaaPoista