13.12.2011

Kun ei naurata, niin ei naurata

Eli nyt tulee tuutintäydeltä läpi laitojen olevaa nirinarinaa.
Eli jos et tykkää lukea mikä aiheuttaa tämmösen nirinarinan ja känkkäränkän, suosittelen lopettamaan lukemisen TÄHÄN.


Ootte varmaan mediassa lukeneet, miten jotkut pikkupojat oli heittäneet linja-autoa lumipalloilla? No saman sain itse kokea tänään, onneksi vaan ei niin pahoissa tapahtumissa kuin tää toinen. Bussikuski kun ennakoi sen hyvin, hiljensi poikien kohdalla ja otti vaan ne lumipallot vastaan. Mut siis niinku HALOO! Onko ihan pakko heitellä liikkuvia autoja lumipalloilla? Pahimmassa tapauksessa ois voinu ajaa pusikkoon ja hienot korjauskulut. No tuo ei nyt vielä niin suurin nauruntaponaihe ole, mutta pisti kyllä kiukuttamaan tommoset. Luulisi että yläasteikäisillä jo olisi sen verran älyä siellä kopassaan mut eih!

Sitten kun kotiin pääsin, ni hymy leikkas melkein samaten kiinni. No ei ihan vielä ovea avatessa, vaan siinä vaiheessa kun menin viemään roskia roskikseen ja huomasin että miehen lihapiirakkapaketti oli tippunut roskiksesta. Meillä kun mies ei oikein ymmärrä, et kun roskis on täynnä ni se vaihdetaan uuteen! Ehei, hän se vaan työntää roskia sinne pohjaa kohden ja toivoo, et viel mahtuis. No mut asiaan... nostin sen paketin sitten takas roskikseen ja aloin ihmettelemään sitä oranssista roskislattiaa. Sit ku kokeilin sitä, ni tajusin mitä se on - koko saamarin lattianpituudelta! Kanankoipien marinaadilientä. Sillä hetkellä multa tuli suusta pari kirosanaa. No eiku sitä saamarin lientä sieltä siivoamaan pois ja miettimään samalla, et miten toi on ees mahdollista. Vastaus on simppeli: mies on taas painanu roskia alemmas eikä tajunnu et siel on se leivinpaperin jossa on ne marinaadit. Ni on sit jossain vaihees yötä ne painetut roskat kattokaas pompanneet sieltä pois. Näin käy, kun painetaan sitä roskista alemmas eikä vaa vaihdeta uuteen. Tätä on tapahtunu monesti, kun se mies on niin laiska laittamaan sitä uutta - yleensä saan siis noukkia kaikkea muuta roskaa sieltä lattialta pois ja vaihtaa sen pussin uuteen. MULLA MENEE HERMOT! Ja nyt se saamarin lattia on kaikenlisäksi pilalla kun se liemi ehtinyt olemaan siellä varmaan jotain 17h ajan jos oikein oon laskenut. Lattiassa on siis ihania rasvaläiskiä ja koska kyseessä on joku ihmeen vanerilattia tai mikä ny noissa onkaan, ni sehän kato imasee sen rasvan itteensä ja sitä ei saa muutoin pois ku vaihtamalla uuden lattian. Onneks ny muutoin sain sen siivottua mut kyllähän toi alkais ketä tahansa vituttamaan kun just tuut kotiin siivoamasta, ni joudut taas siivoamaan. Tällä kertaa vaan oman miehen aiheuttamia jälkiä!!!!

No mut hei, otetaas nyt tähän loppuun viel joku positiivinen asia tältä päivältä.
- Mää.... en lentäny kertaakaan perseelleni (vaik oli nii liukasta et yleensä mää oon se joka lentää)
- Mää.... sain toisen kohteen arviointilomakkeen takas ja se oli täynnä kiitettäviä numeroita joten jeee!

12 kommenttia:

 1. minä olisin kylmästi jättänyt mihelle siivottavaksi sen, ei ne ukot mitään palvelijota tarvitse

  VastaaPoista
 2. ^
  samoin :)

  t. Annika

  VastaaPoista
 3. Ois varmaan pitänyt... mietein asiaa kyllä mut mua alkoi niin paljo vituttamaan se tilanne, ni pesasin sitte ite pois. Varsinkin kun musta tuntuu, et se mössö ois siellä edelleenkin. Et tämmösissä tilanteissa en kyl tykkää, et oletetaan että se emäntä siivoo. Niinku kyl siivosinkin mut ehkäpä pitää sit toisella tavalla napauttaa tota, etten todellakaan kuuraa paskaa täällä jonka hän on tyhmyyksissään tehny.

  VastaaPoista
 4. Onnittelut kiitettävistä numeroista, jee!

  VastaaPoista
 5. julialume,
  Kiitoksia. :) Se on aina mieltä piristävää... katsotaan nyt kun saan arvion toisesta kohteesta - sen numerot ei kyl oo mieltä ylentäviä.

  VastaaPoista
 6. Joko siivoat miehesi sotkut ja that´s it tai sitten jätät ne siivoamatta. Ei niin suurta draamaa moisesta asiasta.

  VastaaPoista
 7. Milloin muutat blogisi nimen?

  VastaaPoista
 8. Anonyymi1,
  No joo, näinhän se on mut kyllähän sitä silti tarvii höyryt johonkin päästää ;)

  Anonyymi2,
  Katsotaan sitä nyt. :) 1v. päivä kun on kohta käsillä, ni ehkä silloin.

  VastaaPoista
 9. Oliko vanhalla blogillasi kävijöitä ja/tai kommentointeja enemmän kuin tällä nykyisellä vai onko sellaisia tilastotietoja saatavilla näissä blogeissa? Tai näetkö noin silmämääräisesti? Olen vasta elokuusta saakka lukenut tätä ja jossain mainittiin, että on ollut aikaisemmin toisentyyppinen blogi.

  VastaaPoista
 10. Anonyymi,
  Itseasiassa tällä blogilla on enemmän lukijoita/kävijöitä kuin vanhalla. Blogeissa on saatavilla tilastotiedot. :)

  Aiempi blogi oli alunperin laihdutukseen ja pienesti elämään liittyvä, mutta kun aikaa kului niin huomasin että halusin kirjoittaa muustakin. Niin siitä tämä blogi sai alkunsa. Jossa kirjoitan ELÄMÄSTÄ. :) Laihdutusta ja ehkä enemmänkin painonhallintaa elämässäni toki on edelleen mutten asiasta pahemmin puhu koska vanhassa blogissa huomasin että se toi mukanaan vain mielipahaa. Ja se on aina huono asia. Näin on hyvä. :)

  VastaaPoista
 11. Mä luin ton miehes siivottomuuskohan ääneen omalle poikaystävälle, kun oli niin tutunolosta tekstiä :)

  VastaaPoista
 12. Verkkariterkkari,
  Kaipa se on niin, et miehet aattelee et emännän touhuilee kaiken pois silmien eestä. Tänään oonkin saanu sit tuutintäydeltä katuvalta lahjoja. ;)

  VastaaPoista