10.12.2011

LAUANTAI

Huh huh kun on taas allekirjottanu touhottanu tänään.
Oon siivonnu kodin ympäriämpäri, sit laitoin pyykkikoneen tekemään työtään ja sen jälkeen innostuin keittämään muutaman punajuuren. Ku halusin ehdottomasti punajuurisalaattia ruuan kanssa. Joka muuten sai todella loistopisteet puolisoltani. :) Huomiseksi vois kehittää jotain porkkanasta.

Kaiken tuon touhuttamisen jälkeen iski niin paha päänsärky, et ainoastaan tunnin päikkärit vei ne pois. Oon hieman huolestunu, sillä mulla ei yleensä ole päänsärkyjä - ainakaan sellaisia etteikö buranalla lähtis sitte pois. Sitä vaan pohtinu, et mahtasko mun näkö olla taas huonontunut kun viime kerrasta on aikaa (2006 syksyllä viimeks vaihtanu lasit ja tsekannu näön) kun muistelisin että pääsärkyä voi tulla jos näkö huontunut. Tuli testattua Nissenillä olevalla testillä, ettei nyt ainakaan hetimiten mielestäni tarvitse laukata laseja vaihtamaan, mutta ehkäpä tarkempi testi on paikallaan. Vaikka ei noiden nyt enää pitäisi huonontua!

Sitte oon myöskin lueskellu yhtä mielenkiintoista blogia pitkin päivää. Sillee niinku pikkuhiljaa ja edelleen tuntuu olevan luettavaa, mutta taidan nyt loppuehtoon viettää ensin kirjeiden parissa ja sitten siirtyä puolisoni seuraan. :)

15 kommenttia:

 1. Jaa meille lukijoille joskus joku resepti :)

  VastaaPoista
 2. Jaa niinku ruokaresepti? No mulla ois kuvamateriaalia jauhelihakeiton teosta, mut emmää tiedä kehtooko niitä ihan julkasta. ;)

  VastaaPoista
 3. Ei ehkä ihan niin yksinkertaisen ruuan reseptiä... Voisit tehdä jonkun postauksen siitä, millaisia ruokia teillä milloinkin syödään. Mitkä on suosikkeja, mitkä inhokkeja?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi,
  No ei meillä mitään ihmeellisiä gurmee aterioitakaan syödä. Ihan melko perussuomalaista ruokaa. Jauhelihakeitto on kyl yks yksinkertaisimmista ja nopeista. :)

  VastaaPoista
 5. Perussuomalaista ruokaa! :)))

  VastaaPoista
 6. No ehkei nyt mitää ihan perinneruokia mut kaipa kaikki nyt tietää perunamuussit ja murukastikkeet sun muut? Isäni suvun puolelta on sit kyl riittämiin kaikenlaisia savolaista sapuskaa. ;)

  VastaaPoista
 7. Seuraatko politiikkaa?

  VastaaPoista
 8. Anonyymi,
  Tuota on kysytty usein eikä vastaukseni ole muuttunut. En seuraa. :)

  VastaaPoista
 9. mitä on murukastike ?

  VastaaPoista
 10. Arvelinkin, ettet seuraa.;)

  VastaaPoista
 11. Anonyymi1,
  Murukastike on sama asia kuin jauhelihakastike. :) Täälläpäin sitä vaan kutsutaan murukastikkeeksi... tai en tiedä kutsuuko kaikki mut ainakin mun lähipiirissä moni puhuttelee sitä noin. :)


  Anonyymi2,
  Jos näin arvelit, niin miksi vaivautua edes kysymään? ;) Toki politiikkaa jotenkin seuraan, mutta en mitenkään säännöllisesti. Seuraava taitaakin olla tää pressanvaalit. Voisin äänestää itseni seuraavaks presidentiks... ;)

  VastaaPoista
 12. Millaisia keittoja teillä syödään - siis muuta kuin jauhelihakeittoa? Entäs teettekö uuniruokia? Millaisia jälkiruokia? Olisihan noista yhden postauksen verran!

  VastaaPoista
 13. No keittoja ei kovinkaan laajalti, kun mies tykkää enemmän lihapuolesta joten lihakeittoa, makkarakeittoa, jauhelihakeittoa yms. Joitain laatikoita on tullu tehtyä, mut jälkiruokia meillä ei useinkaan ole, mut sillo tällö.

  No kyllähän sitä yhden postatuksen verran tulisi, mut pitäs hommailla kaikenlaisia kuvia sun muita tietoja tässä hetken ajan. Heti ei siis onnistu. :)

  VastaaPoista
 14. Tee joskus postaus päivästäsi, eli kuvaa kaikki arkitouhut!

  VastaaPoista