3.12.2011

Lauvvantai ja vaatepohdintaa (jälleen kerran)


Ihanaa viettää lauantai tälleen yksikseen (jälleen kerran) kotosalla, mitään muutakuin kirjeet, kynttilä, elokuvat ja lonkero seuranani.

Heitin muuten eilen uuden tilauksen Ellokselle. Ku tarvitsen tosiaan sinne töihin parit housut ja nyt kun niitä on pienessä alennuksessakin - piti vaan ottaa kaks kokoa pienemmät ja toivon että ne ovat hitusen tiukemmat kuin edelliset. Ja samalla tilasin myös lisää rintaliivejä, kun uudet osottautuivat aivan loistaviksi ja kun nekin nyt on alennuksella, niin pitäähän se käyttää hyväksi. Vielä pohdin, pitäisikö ensi viikolla raahautua Sokoksella tutkailemaan heidän rintaliivitarjontaansa. Mullahan on ihan tajuttomat isot hinkit mutta onnekseni niistä ei ole ollut muuta haittaa, kun tuossa sopivien rintaliivien metsästyksessä. Kun meidän tuppukylässämme ei ole yhtäkään rintaliiviliikettä - ainut asiantunteva liike tuntuukin olevan Sokoksella. No onneksi on netti ja sieltä voi tilata, kunhan vaan tietää suht tarkasti oman kokonsa.

Ajattelin tässä joko tänään taikka huomenna tutkailla Yoursin valikoimaa ja tehdä sinne sitten se tilaus. Tosin taidankin pyytää teiltä apua jo ennen tilauksen tekemistä, kun teiltä tuli niin hyviä vinkkejä tuon Elloksen vaatetilauksen kanssa. Ihme vaatemania mulla onkin! Onneks sentään suostuin jättämään sen välikausitakin metsästyksen lähemmäs kevättä, kun sillon voipi olla vähän uudemmanlaisiakin takkeja myytävänä.

4 kommenttia:

 1. Miltä tuo lonkero maistui? Onko joku uutuustuote? Ihanan lapsekasta kirjepaperia!

  VastaaPoista
 2. En tiedä kauanko kaupoissa on ollut, mutta itse huomasin sen vasta nyt. Pipari siinä maistui, mutta melkoisen valjusti. Enemmän sieltä puski läpi lonkeron karkeus.

  Eiks ookki? Joskus on mukavaa kirjottaa tuollaiselle paperille, vaikka kyllähän siis varastosta löytyy niitä ei lapsekkaitakin. :)

  VastaaPoista
 3. Tykkään kyllä piparista ja lonkerosta, mutta tuo yhdistelmä ei tällä kertaa innosta kokeilemaan. Voisin kuvitella, että tuo on kuitenkin hitti pikkujouluissa. :)

  VastaaPoista
 4. PS,
  Melkein sanoisin, että sitä maistaa mutta ei sitä kyllä uudelleen ostais. ;) Ei oo karpalolonkeroa voittanutta. ;)

  VastaaPoista