9.12.2011

Lumimyräkkä (Video)No niin, nyt siellä alkoi sitten se lumimyräkkä mistä ollaan puhuttu.
Tosin tuo video ei anna oikeutta ihan sille, miltä se oikeasti näyttää.  Ja muutenkin, täällä ollaan tapeltu nettiyhteyden kanssa jo neljä kertaa vartin sisällä - luultavasti tuo ilma siis vaikuttaa.

Itse kerkesin just töistä kotiin, kun tuo alkoi. Merellä ei vielä ollut tämmöstä, mutta kun päästiin kaupunkiin ni alkoi jo tuulemaan. Katsotaan meneekös se tuosta vielä hullummaksi.

Mut tulipahan testailtua kameran video ominaisuuksia ja kuulettepas mun äänenikin tuossa videolla. (hihihihi)Vielä en uskalla tulla ihte kameran eteen, ku se on jotenkin niin hankalaa puhua kameralle. Siis ku ei oo ketään kelle puhuisi enkä näköjään osaa vielä aatella, et puhun TEILLE. :) Ku tuli jotain pientä höpinää tossa kokeiltua mut sitä nyt ei todellakaan voi tänne julkaista. :) Mut ehkä vielä joskus, ehkä vielä joskus. ;) Pittää ponkasta pienillä videoilla ja katsoa sit jos joskus teen oikeen postatuksia silleen. Kenties... katsellaan! ;)

Jokos muuten siellä päin myrskyää?

5 kommenttia:

 1. Etelä-Helsingissä ei varsinaisesti myrskyä, mutta on meillä napakka tuuli ja lumisade ja vesisade nahistelevat siitä, kumpi voittaa. Isompaa myräkkää odotellessa...

  t. Heli (eka kommentti, mutta pitkään taustaillut)

  VastaaPoista
 2. Täällä Keski-Uudellamaalla on pyryttänyt jotakuinkin koko päivän, välillä enemmän, välillä vähemmän. Mistään myrskystä ei kyllä mun mielestä voi puhua.

  Olipa hauska kuulla sun ääntä, oon itsekin miettinyt jonkinlaisen videon tekemistä mutten oo vielä uskaltanut :)

  VastaaPoista
 3. Täälläpäin on ollut 15m/s sekä meren äärellä 22m/s. En tiedä tarkalleen missä se myrskymäärä menee, mut kyl toi aika tuiverrusta on ollut. :)

  Vai hauska kuulla ääntäni. Musta se ei kuulosta kyl yhtään tuolta. Mut siihen pitäs sanoo jonkun kaverin mielipiteensä, siis kun on kuullu mun puhuvan ihan livenäkin. :)

  VastaaPoista
 4. Ei tosta näytteestä kyllä tunnistaisi sua äänen perusteella lainkaan :D
  terv. Maarit

  VastaaPoista
 5. Maarit,
  No niimpä! Mut videot... kaipa ne muokkaa sitä ääntä senkin verran. ;)

  VastaaPoista