12.12.2011

MAANANTAI

Jaha, se ois vielä tää kokonainen viikko töitä ja ens viikolla onkin vajaa viikko. Onneks nää päivät ja viikot mennee nopeesti, koht on jo uus vuosi! :)

Meidän sunnuntai menikin muuten hauskasti. Tehty mitään muuta isännän kans ku maattiin sohvalla ja tuijoteltiin Ancient Aliens -sarjaa. Musta tommonen DO NOTHING päivä on joskus tervetullu ja kivaakin. Varsinkin kun sain koko päivän sitten jalkahierontaa ja mies sai omaa hierontaansa, mistä tykkää. Tänään olisi tarkoitus jatkaa tuon sarjan katsomista, kunhan isäntä tulee vaan salilta.

Tiiättekös muuten mikä mua ärsyttää ylitse kaiken! Se, että kun eräs ihminen tietää et mulla on hyvät palautukset tulleet tänä vuonna (joo, ei ny tarkkaa summaa mut kuitenkin) ni eikös se oo heti ollu keksiis itelleen kaikenlaista TYHMÄÄ joululahjaa. Varsinkin kun mää en oo ny suopeella tuulella mihinkään semmosiin lahjoihin, et ostan ja sit huomaan parin kuukauden päästä, et siel se lahja on jossain saunan lauteilla ku oliki kuulemma ihan tyhmä. No vittu vittu vittu! Mää sitä jo sillo olin, et tarvitsetko sää nyt tämmöstä tilpehööriä mukamas... No joo, tarvii tarvii, tulee paikoista sitten toooosi puhtaat. Ja vitut!  Ei näköjää oo oppi menny päähän. No totesin sille, et jos jotain ostan ni saa luvan olla sit käytännöllistä. Ja mitä tapahtui? Tää ihminen otti nokkiinsa asiasta. Että hyvää joulua vaan!

On se kivaa kun on lunta, ainakin töissä päin mut kaupungissa se onkin vaan sitä liukasta itseensä mistä en todellakaan tykkää. Tänäänkin sai luistella et kerkes kotibussiin. Pelkään kyl et tänä vuonna mä katkon vielä ton koipeni, mitä siis ei oo koskaan tapahtunu. Sen verran varovaisesti oon aina ottanu, mut kun ei ihmiset hiekota tommosta paikkaa mitä kyl tarttis hiekottaa.

Ohoh, tulipas vähän ny valitusta valituksen perään.

BB sitten loppui ja voittaja... No se oli aikalailla se jonka päättelinkin voittavan tänä vuonna. Ja uskoisin rahojen menneen ihan oikealle ihmiselle. Mut viittiikö enää ens vuonna tota pyöritystä katsoa? Siis en mää sitä tänäkään vuonna juurikaan katsonut - lähinnä sunnuntain talk shown vaan. Ku tykkäs aina nähä, et kuka tippu seuraavaks. Seuraava mitä taidankin odotella Suomen televisioon, on tammikuussa alkava Poliisit -sarja. Ai miks? No ku siel on PORI taas mukana. :) Ja sit siel on yks tehtävä, jossa on kuvattuna meidän ex-vuokrakämpän talo. :)

2 kommenttia:

  1. Kiva nähdä kohta lunta :) Täällä vaan sataa vettä...kaatamalla... :D Kivaa tiistaita :)

    VastaaPoista
  2. No ei täällä mitään lunta enää ole. Vettä vaan sataa ja ulkona on liukasta. :(

    VastaaPoista