18.12.2011

Memento vivere


Ollaan lähdössä isäni luokse viemään joulukorttia (joo, ei lahjaa koska isäni ei usko niihin) kuten aika usein näin joulun alla. Samalla saadaan viedä isäni koira ulkoilemaan, pitääkin valita ulkovaatetus sen mukaan.

Olin eilen yöllä innoissani kun näin valkean maan, mutta tänään kun heräsin niin se ilo vaihtui tyrmistykseen. Ei oo valkea maa enää, ei oo ei. Niin että tervetuloa vaan musta joulu. Pakko sanoa, mut ei joulu tunnu joululta jos on musta maa. Se ei vaan tunnu siltä!

Taisin muuten vihdoin löytää uuden repun itselleni. Kun tuo mun vanhani on pohjasta jo aika kulunut ja mä tykkään (valitettavasti) käyttää myöskin reppua. Niinä päivinä kun tiedän, että tulee paljon tavaraa kuljetettavaksi niin silloin valitsen repun - muina päivinä menen olkalaukun kanssa. Semmonen liike kuin Katoko (joka sijaitsee Porissa, jee!) niin heillä on ihana punainen reppu, jota aloin heti himoitsemaan kun sen näin.  Vai oisko joku muunvärinen reppu parempi? Vanha on siis musta.

20 kommenttia:

 1. Tuo punainen reppu on ihana :) Tosi pirteä vaihtoehto mustalle.

  t. Annika

  VastaaPoista
 2. Ilman vyötä tosi kivan näköinen asu.

  VastaaPoista
 3. Mä tykkään tosta repusta kans.

  VastaaPoista
 4. Punainen reppu tosiaankin on ihana.
  Vielä pitää käydä liikkeessä ihastelemassa ja tutkimassa - oon nimittäin todella tarkka repun suhteen.

  Anonyymi,
  En mä tuota vyötä laittanut päälle. Se nyt on tuossa kuvassa vaan. Oon kyl monien nähnyt käyttävän kyllä vyötä tuolla tavalla.

  VastaaPoista
 5. Selaaja yrittää sadannen kerran...19.12.2011 1.59

  Tämä sun blogin ulkoasu on TODELLA raskas. Taustakuvan alla välkkyy välillä kaksi muuta taustakuvaa ja lisäksi tämä kommentointikin bugaa todella pahasti jos painaa postauksen alla olevasta "4 kommenttia" -kohdasta. Silloin boksit menevät toistensa päälle eikä viestiruutuun pysty kirjoittamaan. Sivun latautuminen kestää bugisuudesta ja useammista taustakuvista ja sivupalkin roinasta johtuen ihan mielettömän kauan supernopealla ja tehokkaalla netillä & koneellakin. Olisi huomattavasti käyttäjäystävällisempää selkeyttää ja yksinkertaistaa ulkoasua.

  Lisäksi tuo koodilla varmistaminen bugaa - mihin sitä edes tarvitset? Tuskin sulle paljon roskapostirobotit postaa kun olet suomenkielinen blogi. Ota nämä turhat kuonat pois käytöstä niin sulle pystyy kommentoimaankin ilman ihmeellisiä kikkailuja ja lukemaan blogia ilman järjetöntä odottamista.

  VastaaPoista
 6. Selaaja,
  Mulla ei ole tietääkseni blogissa mitään koodilla varmistamista. En ainakaan ole mielestäni sellaista tänne laittanut, joten jos sellaisen näet - on se bugi ihan bloggerin oma juttu. Varmistan asian kuitenkin.

  Hmm.... mä en tiedä miten saisin tuon ilmoittamasi ongelman poistettua kun mulla kaikki toimii ihan hyvin.

  Muita keillä tätä ongelmaa, kuin Selaajalla?

  VastaaPoista
 7. Ei kai tuon hintaluokan laukkua/reppua tarvitse kauan miettiä...

  VastaaPoista
 8. oletan että koodilla varmistaminen meinaa tuota kommentin jättäessä tarvittavaa koodi varmennusta.

  VastaaPoista
 9. eipä sitä olekkaan enää, mutta ennen se siis oli :D Hyvää joulua :)

  VastaaPoista
 10. Kivan näköinen reppu ja itse pidän tuosta punaisesta. Olisi ainakin piristävä vaihtoehto.

  VastaaPoista
 11. Anonyymi1,
  En mää hinnan takia asiaa mietikkään vaan värin takia. :)

  Anonyymi2,
  Joo, sitä kirjainkoodia tarkoitettiin mutta en tosiaan ole mielestäni sellaista laittanut. Mut ilmeisesti on ollut?

  Anonyymi3,
  Selvä. Hyvää joulua myös sinne! Joko on joulutouhut vauhdissa vai odotellaanko vielä? Meidän ois tarkoitus torstai pyhittää kaikenlaiselle kaupassakäynnille ja siivoukselle. :)

  Aamunkajo,
  Mustakin punainen on ihana. Mut pohdin vaan, et pitääkö sillon huomioida vaatetuksenkin väriä jos reppu on värikäs? Kun mustan kanssa menee mikä vaan.

  VastaaPoista
 12. Minulla hidas vanha kone ja superhidas netti ja ihan hyvin sivut aukeaa. Ja jos roinalla tarkoitetaan noita vasemmalla puolella olevia juttuja, niin minusta ne ovat hyvä lisä. Eilen piti kehua uutta tummempaa, rauhallisempaa taustaa, vain pinkki väri ei sopinut. Nyt ei värit rimmaa ollenkaan yhteen.

  VastaaPoista
 13. Aiemmin on ihan hyvin tää blogi latautunut, mutta tosiaan nyt kestää pitkään. Te joilla latautuu nopeasti; todennäköisesti sivut on jo välimuistissa. Taustakuva ainakin on aika suuri (tarkistin).

  VastaaPoista
 14. Nyt pitäisi periaatteessa latautua (kuulemma) nopeammin koska taustakuvana on bloggerin oma, eli ei ole kahta taustakuvaa jota netin pitää ladata.

  Ja vastahan mä taas löysin sen, että bloggerilla on omia taustakuvia ja värejänsä. Joten saattaa olla, että nyt aloitan etsimään taas sitä toisemmanlaista värityyliä blogiin. :)

  VastaaPoista
 15. No sehän se on sitten ongelmana, jos punainen reppu ei sovi muun vaatetuksen värityksen kanssa. Jos ei halua ostaa mustaa reppua, olisiko mahdollista jos käyttäisit olka/käsilaukkua tuolloin, kun sellaista päällesi, joka ei sovi punaisen kanssa? Tuo reppu on tosi syötävän suloinen, ja jos osaisin itse käyttää reppua, ostaisin itselleni juuri tuollaisen. :)

  VastaaPoista
 16. Aamunkajo,
  Punainen reppu sopii kyllä tämän talvivaatetuksen suhteen kun takit on harmaa taikka harmaamusta. Ja kesäisin varmaan tulee käytettyä niitä olkalaukkuja enemmän. Eli kyllä mä varmaan tuohon punaiseen kallistun, mut asioita täytyy silti pohtia monelta kannalta. :)

  VastaaPoista
 17. Tuolla Katokossa on vaikka mitä ihanaa, ja onneksi on myös toimitus tänne vähän pidemmälle. Harkitten tilausta. Ehkä sun pitää tähän asiakaskunnan kartuttamiseen vedoten pyytää sieltä alennusta :)

  VastaaPoista
 18. Verkkariterkkari,
  Siellä on paljon ihania! Olen kuolannut vielä muutamaa korua, mutta koetan perustella sitä sillä että kun mulla on jo paljon koruja enkä niitäkään tohdi käyttää. Ku mulla on semmonen outo ajatus aivoissa, et ne kuluu kun niitä käyttää (tök tök)

  Katoko sijaitsee onneksi Porissa, joten pääsen tutkailemaan tavaroita paikan päällä. Ja ihaninta on se, että nuo on kierrätysmateriaaleista tehtyjä. Ekoteko!!

  Voih! En mä varmaan koskaan kehtaa itse moisia pyydellä. Pitäisi yrityksen itse ottaa yhteyttä minuun ja noin, mutta itse en kehtaisi mennä asiasta kysymäänkään.

  VastaaPoista
 19. Mulla on ihan hyvin toiminut tää blogi, no joskus se varmistussana ei toimi mutta muuten juu. :)

  VastaaPoista
 20. Ne on noi videot kun hidastaa

  VastaaPoista