4.12.2011

Mitkä mun pitäisi ottaa - Vaatekriisi!!


Siis apua!
Kamalaa vaatekriisiä pukkaa, koska en mitenkään voi ostaa näitä kaikkia vaikkei se rahan puolesta nyt ongelmakaan olisi mutta kun pitää nyt vähän ottaa järjen kanssa tota tarvetta.

Joten kun meillä meni viimeksi niin mukavasti tuo Elloksen tilauksen kanssa, ni kertokaa te nyt rakkaat lukijat - mitkä mun pitäisi ottaa ja mitkä pitäs vaa jättää sinne kaupan hyllylle? Perustelkaapa hyvin...

Mä oon oikeesti todella huono tekemään päätöksiä kun kyseessä on näitä paljon kaikkea, mitkä haluaisin. Joten siis se rajaaminen itsessään on mulle ihan mahdottomuus. Ja te paremmin pystytte kertomaan sen, että mikä on järkevä ostos ja mikä ei. Mulla kun nyt ei järki ja sydän oikein lyö samassa tahdissa.

Kuvat muuten saa klikattua sit isommiksi.

Edit.
Kuvat lainattu Yoursin sivuilta. Kaikki mekot ja tunikat siis sieltä ja sinne suunnittelen tilausta, kunhan nyt selviäisi mitkä olisi järkevintä ottaa.

12 kommenttia:

 1. Sinulle parhaiten sopiviksi näkisin ykkösen, kolmosen ja neljäntoista. Myös kolmetoista on tosi nätti, mutta nuo hihat ja two in one -malli ylipäätään mietityttävät. Ykkösen ja kolmosen tulip-mallinen helma saattaa imarrella sinua paremmin kuin tasaisesti levenevä. Lisäksi noissa pidän hihoista, sillä leveät ja aivan väärän mittaiset (eivät lyhythihaiset, mutteivät myöskään 3/4-hihaiset) leveät hörhelöhihat vain korostavat käsien paksuutta, eivätkä näin ollen näkemykseni mukaan sovi sinulle kovinkaan hyvin.

  Alimmista mekoista valitsisin mustan, sillä kaikkien vaatteiden ei tarvitse olla eläinkuosisia.

  VastaaPoista
 2. Nro 11, sillä se peittää pulleat käsivarret ja todennäköisesti myös valtavan rintavaon. Liian kuviollisia ovat suurimmaksi osaksi. Näyttävät ihan hyviltä laihalla, mutta eivät pullealla.

  VastaaPoista
 3. äänestän noista kahdesta alimmasta mustaa. Se on tyylikäämpi. Ihania vaatteita..voi että ku itellä ei olis imac säästöprojekti menossa ni ostasin kaupat tyhjäksi ;) heh

  VastaaPoista
 4. ykkönen, kutonen, kahdeksas, numero neljätoista ja alimmasta kaksikosta mustan. Kaikissa noissa oli jotain mikä kiinnitti hyvällätavalla minun huomioni, olivat hieman erillaisia, mutta kumminkin hyvännäköisiä.
  t. Emma

  VastaaPoista
 5. Olen ensimmäisen anonyymin kanssa täysin samaa mieltä hihan pituus -asiasta. Lähes kyynärpäähän ulottuvat hörhelöhihat eivät oikeasti imartele runsaampaa käsivartta, mutta mikäli tämä ei sua haittaa, niin sittenhän voit tietysti valita yläosista mitkä tahansa.

  Itse en kuitenkaan valitsisi vaatekaappiini liikaa eläinkuoseja: muutama tarkoin harkittu vaatekappale eläinkuosilla riittää, vaikka siitä pitäisikin kovasti. Eläinkuosillisista yläosista valitsisin ensimmäisen, koska uskon, että se sopii hyvin sun vartalollesi. Uskon, että sulle sopisivat myös yläosat nro 3 ja 11. Mekot/tunikat nro 13 ja 14 ovat myös kauniita, ja luulen, että myös ne näyttäisivät päälläsi hyvältä.

  Alimmaisista mekoista valitsisin mustan, koska eläinkuosit eivät mua erityisesti sytytä ja voivat näyttää joskus hieman halvoilta.

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia aivan valtavasti mielipiteistänne. Onkin aikalailla yksiin menneet omien makujeni suhteen.

  Ja tarkoitus ei ole hommata kovin paljoa tuota eläinkuosia, mutta se ilmeisesti on nyt tuolla päin muodissa kun sitä löytyy lähes jokaisesta vaatteesta jollain tavalla. En ole siis hakemalla etsinyt eläinkuosisia malleja, niitä vain sattuu olemaan.

  Mut vielä saa antaa ääniä/mielipiteitä mekoille, kunnen nyt vielä ole tilaamassa. Tosin tuosta nro 1 ei ole enää jäljellä kuin vissiin muutama koko omaa kokoani, muutoin on aikalailla loppuunmyyty eli monien muidenkin mielestä ollut ihana. Itse jotenkin arkuutan tuossa tuota miehustaa, kun tuntuu jotenkin kovinkin avonaiselta - vaikka avonaisista tykkään, nyt vain pohdin että mitenköhän se omien ryntäideni kanssa menisi. Mutta voi olla joko koon puolesta, että tätä en saa ostetuksi. Ai niin ja mitä tulee noihin hihamittoihin, en ole asiaa oikeastaan koskaan ajatellut että tuollaiset 3/4 hihat eivät imartele paksumpaa käsivartta. Itse en ole huomannut tätä asiaa, vaikka muutamia 3/4 hihaisia tunikoita omistankin.

  VastaaPoista
 7. Mun mielestäni 3/4-hihat ovat kyllä ihan ok, mutta 1/2-hihat eivät. 1/2-hihoilla tarkoitan siis kyynärpäämittaa. Kaikki ihmiset ovat tietysti erilaisia ja se, että omille käsivarsilleni ei tuollainen keskimitta (esim. juuri nro 2:ssa), ei tietenkään tarkoita, etteikö se voisi sopia sulle.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi,
  No mää en oikein tiedä noista mittajutuista silleen mitään, ku mulla on tuo käsimitta aika lyhyt. Et yleensä ne ei jää siihen kohtiin, kuin pitäisi jäädä. Esim. tuo kyynärpäähän jäädä mitta on yleensä mulla hieman sen ylitse.

  Esim. tässä paidassa on 3/4 hihat, mutta mulla ne menee ylitse kyynärpäiden. http://1.bp.blogspot.com/-pJBraJ12Hj0/TluhLMk4ndI/AAAAAAAAAfk/cHb4tAGX6AM/s1600/035.JPG

  Ja tässäkin paidassa on sama juttu http://2.bp.blogspot.com/-sRMeNnmSAEg/TprHc9uyWVI/AAAAAAAAAiA/Nm5O8HW-P1M/s1600/008.JPG mut onneks tässä on sentään tuo kiristysnauha niin hihat voi nostaa siihen korkeudelle mis niiden pitäisikin olla.

  Itse en näe noissa hihoissa siis mitään ongelmaa. Eli on silleen vähän kyl hassusti et ku on toi lyhyt käsivarsi ni paitojen hihamitat ei pidä paikkaansa, useinkaan. :)

  VastaaPoista
 9. Vaikea noista vaatteista on sanoa mitään, kun taitavat olla kuvattu yhtä lukuunottamatta normaalipainoisen ihmisen päällä. Mistä olet noita tilaamassa? Olisiko korrektia laittaa linkit?

  VastaaPoista
 10. Anonyymi,
  Vaikeaahan se on varmaankin sanoa, mutta ainakin itse olen pystynyt aika hyvin aiemmissa tilauksissani päättelemään. :) Eli parhain sopivuus on löytynyt nimenomaan täältä.

  Yoursilta tilaan.
  Korrektia ehkä kyllä, mutta koska niitä oli noin paljon niin tein mieluummin tällaisen. Taidankin muokata postatusta sen verran että porukka tietää suoraan siitä lukiessaan että ovat Yoursin sivuilta. :) Eikä sitten ketään loukata tällä systeemilläni. :)

  VastaaPoista
 11. Onko sinulla rintaliivejä, jotka eivät näkyisi alimmaisten mekkojen alta? Jos ei, niin en sinuna tilaisi kumpaakaan!

  VastaaPoista
 12. Anonyymi,
  On mulla nykyisin yhdet rintaliivit joissa sitä olkainosaa saa muutettua. :) Eli ei sen puolesta ole ongelmaa. Nyt on ongelmaksi juurikin tuon viimeisen mekon kanssa tullut tuo PITUUS. Ilmoituksessa lukee, että 84cm kainalosta helmaan. Ja laskin että mulla tuo pituus menee kyllä aikalailla polvien ylitse. Eli täytyy unohtaa tuo mekko, mulle kun ei sovi sellaiset mekot joiden pituus menee yli polvien. :(

  VastaaPoista