22.12.2011

Vaatetta, vaatetta - lisää vaatetta!


Nyt se joululahjapakettini saapui - Tosin ei kotiin! Pitää miehen mennä salin jälkeen käymään työpaikallaan hakemassa se paketti. Ei vieläkään ymmärretä, miks se on sinne menny ku osoite on kuitenkin kotiin. No kaipa se johtuu siitä, kun on tuttu lähetti ni katsonut kai helpommaksi viedä se sinne työpaikalle jos siellä suunnilla on liikuskellut. Ongelma on vaan se, ettei mieheni ole nyt loppuviikolla töissä. Tai ei se nyt ole mikään iso ongelma, kun oma firma kyseessä. Täytyy vaan toivoa, että Infossa on joku töissä tänään että saadaan se paketti sieltä postihuoneesta pois. Mut siis... Mä sain mun joululahjani!!! Jeee jeee! Arvatkaapas kuka pitää muotikuvaukset.... tosin taitaa mennä tapaninpäivään ennenkuin se tapahtuu.

Odottelen tosiaan miestä sieltä salilta kotiin ennenkuin aletaan siivoamaan. Mies imuroi, minä pesen lattiat. Sitten pistänkin vuodevaatteet pesuun. Ja sen jälkeen saan rauhassa tutkailla sitä vaatepakettiani. Ellei sitten käy niin, että saankin avata sen vasta aattona (no-ooooo!!!)

Viime yönä tulikin valvottua kun nukahdettiin molemmat sohvalle kun katsottiin niin pitkästyttävää elokuvaa. Mut vaikka tosiaan vasta kolmen aikaan yöllä mentiinkin maaten, niin kasin jälkeen alettiin jo pikkuhiljaa heräilemään. Se on se, kun on tietynlainen rytmi.

Tiiättekös mitä?? Siellä sataa LUNTA ja maisema on ihanan luminen (valkea) mutta hieman ketuttaa kun huomenna se nousee taas reippaalle plussa-asteelle, joten saa sanoa heiheit kyllä sille valkoiselle joululle, mut sai nyt ees tässä vähän ennen aattoa nauttia siitä. :) Ellei nyt sitten tapahdu jotain ihmettä ja tuleekin miinusastetta.

8 kommenttia:

 1. Kiva kun postaat nykysin näin usein :)

  VastaaPoista
 2. No nyt on ollut semmonen fiilis ja postattavaakin. :) Ainakin omasta mielestäni. :) Kannattaa olla kuulolla huomenna, sillä silloin tulee mielenkiintoisia päivän kuvia. ;)

  VastaaPoista
 3. Hyväntuulinen kuva :)
  terv. Maarit

  VastaaPoista
 4. Maarit,
  Kiitos. :) Tuli vähän leikittyä tuon... jakun kanssa. Tai en mä tiedä miksi tota sanoa, viitta, jakku? Bolero? :) Tullu käytettyä niin harvoin.

  VastaaPoista
 5. Ei nyt ainakaan bolero...

  VastaaPoista
 6. No joku myi tommosta bolero nimikkeellä, vaikka mä kyllä aattelen boleron lyhyempänä. Mut en mä tiedä tosiaan mikä tuo on. Tosin oon miettiny, et myiskö pois ku ei tuu käytettyä.

  VastaaPoista
 7. Kauhea tuo on... ei oikein sinun ikäiselle, sori!

  VastaaPoista
 8. Anonyymi,
  Kiitti, eipä oo tullu pahemmin käytettyä. Olettaen että tarkoitat tuota ihmeen punasta viittaa (tai mikä onkaan?)

  Onhan se ostettu siis lähemmäs 10v. sitten joten on jo pois muodistakin ja ei oo tullu käytettyä. Pitäs myydä, mut en oo vaa myyny.

  VastaaPoista