26.12.2011

XL Fashion Week - Day 1

Black Military Dress


                                                         HOT OR NOT

Tästä päivästä alkaen starttaa XL Fashion week. Eli joka päivä tällä viikolla tulee hot or not kysely yhdestä vaatteesta ja te saatte siihen sitten sanoa painavan sananne, että onko kuuma vaiko ei. Muistakaahan myöskin perustella, miksi näin. Esittelyssä teille on siis ihanat joululahjaksi saamani mekot/tunikat.

24 kommenttia:

 1. HOT! :)
  Tosi nätti. Tahtoisin tuollaisen itsekin. Mistä tilasit? Hinta?

  VastaaPoista
 2. Arina,
  Yoursilta ja hinta oli muistaakseni 39EUR. Tosin siellä tais alkaa alennukset aikalailla tilauksen jätön jälkeen, ni voi olla halvemmallakin.

  VastaaPoista
 3. Etis joku tasanen tausta kuvias varten, toi keittiön nurkka on vähän NOT. Vaikka eteisessa tahi olkkarissa, kait ny joku löytyy, ovikin parempi taustana. Paita on hyvä.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi,
  Ei meillä oikein ole noita paikkoja missä pystyisin itse ottamaan kuvia. Ainut paikka onkin tuo keittiö. Valitan tätä asiaa kovasti. Olen kyllä kokoajan koettanut etsiä parempia paikkoja mutta kun se on niin hankalaa. Ku pitää aina huomioida se, että mihin saa kameran laitettua, kun mulla ei ole hovikuvaajaa aina mukana ni pitää ottaa ajastimella kuvat ja siihen tarvitsen alustan.

  VastaaPoista
 5. Hot :) Hyvä malli ja tykkään noista univormu-henkisistä napeista :) Little black army dress :)

  VastaaPoista
 6. http://4.bp.blogspot.com/-3U3M8f5xsOc/TsKU4vZBB8I/AAAAAAAAAlk/MuTJ97WCQZk/s1600/kuvakollaari2.jpg

  Onks tää eteisestä? Ovet kii niin paljon pareempi tausta kun mikrot ja jääkaapit!

  VastaaPoista
 7. Eve,
  Määki tykästyin tähän just tuon univormuhengen takia. Eikä paha, varsinkin kun moni oli sitä mieltä et tuo mekko hoikentaa mua. Jeee! ;)

  Anonyymi,
  Se on itseasiassa keittiön ovelta otettu. Takana kun ei oo ovea, ni ei voi laittaa ees kiinni ja siinä edessä jos ottaa ovi kiinni kuvan, ni en tuu kokonaan kuvaan. Pää ja jalat puuttuis - oon tuosta saanu niin paljon kommenttia, et pään ja jalkojen pitää näkyä kuulemma, edes hiemankin. :)

  VastaaPoista
 8. Sotilaallisen näköinen, joten en tykkää. Hihat saisi olla pitemmät.

  VastaaPoista
 9. Hottia on, ja todellakin näytät hoikemmalta!

  VastaaPoista
 10. Anonyymi1,
  Jep, sotilaslakki ja ase viel puuuttuu ni hyvin menis sotilaast! ;) Hihat sais kyl olla piirun pidemmät, mut ei ne nyt noinkaan pahat oo.

  Anonyymi2,
  Thanks. Kai se on toi musta väri ja tiukahko yläosa joka tekee sen illuusion hoikkuudesta vaikka siis olenhan mä kapea vyötäröltäni.

  VastaaPoista
 11. Paljonko vyötärösi mitta on?

  VastaaPoista
 12. Anonyymi,
  Sorry mut nää on sellaisia tietoja mitä en tässä blogissa kerro. Mut sen voin paljastaa että lantion ja vyötärön ero on 30-35cm :)

  VastaaPoista
 13. Mä tykkään tästä. On tyköistuva, juuri sopiva. Noi napit ja hihat on kivat, samoin tykkään väristä ja "neliönmuotoisesta" kaula-aukosta. Tää on sellanen, jonka itellenikin haluaisin ja nyt meen seuraavaks Yoursin sivuilta kattomaan.

  VastaaPoista
 14. Ootko joskus joutunut palauttaa Yoursille jotain? Mietin että toimiiko se helposti, jos mekko ei ookkaan sopiva?

  VastaaPoista
 15. VT,
  En oo palauttanu, mut jos ei oo ollu sopiva ni oon myyny eteenpäin. Ku muistelisin että jos haluat palauttaa, tulee sun itse hoitaa ja maksaa se palautus. Tuolla on FB:ssa kasapäin kirppiksiä. :)

  VastaaPoista
 16. Tiedätkö että vyötärö mitataan navan kohdalta?

  VastaaPoista
 17. Anonyymi,
  Kiitos tietoiskusta, mutta asia ei ollut minulle uusi.

  VastaaPoista
 18. Vyötärö mitataan kyllä navan yläpuolelta, kohdasta johon kylkiluut suurinpiirtein päättyvät - eli useimmiten juuri siitä kapeimmalta kohdalta.

  VastaaPoista
 19. Anonyymi,
  Edelleenkin, tiedän kyllä mistä vyötärömitta otetaan. Tästä ei tarvitse alkaa suinkaan väittelemään miten asia on tai ei ole. Navan kohdalta kun ottaa, ni saa melko varman vyötärönmitan.

  VastaaPoista
 20. Tää on kiva ja pukee sinua tosi hyvin. Tykkään, voi käyttää hyvin niin arjessa kuin hieman juhlavammissa tilaisuuksissa.

  VastaaPoista
 21. Aamunkajo,
  Kiitos. Ihan totta ja jollain värikkäillä koruilla ja sillä HUULIPUNALLA saa asuun hieman väriä. :)

  VastaaPoista
 22. mäkin haluaisin tollaisen itelleni kun etsin en meinaa löytää millään itselleni sopivia vaatteita kun on tota ylipainoo tullut

  VastaaPoista