27.12.2011

XL Fashion Week - Day 2


                                    JEIJ ELLER NEIJ?

15 kommenttia:

 1. Tääkin aika kiva, mutta jokin toppi alle, ettei rintsikat loista. Ja noi legginsit todellakin sopii sulle... eli ne ympäri vuotiseen käyttöön vaan. ;)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi,
  No itseasiassa tätä mekkoo pitää hieman tuunata eli ommela tota rinnuskohtaa kiinnemmäs ja sekä lyhentää. Hui, miten legginssejä voi käyttää ympärivuoden? Ainakaan pakkasella... ehkä jos niiden päälle laittaa toiset housut. :)

  VastaaPoista
 3. Sukkikset alle... ja et kai sä ny niin kauan pihalla joudu palelemaan... toki riippuen vähän sun kulkemisista ja menemisistä. ;)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi,
  En omista sukkiksia, vain legginssejä. Ja ovat aina olleet mulla housujen alla pakkasilla. Mut ei varmaan tänä vuonna ole ongelma kulkea niissä, kun eihän noita pakkasia näy eikä kuulu. :)

  Kyllä mä pihalla olen ihan riittävästi. Ei siis ole kiva, kun on kylmä. Ja mää en "kauneuden" takia suostu kärsimään kylmästä. ;) Olen kyllä nähnyt naisia jotka vetelee hameessa + sukkiksissa paukkupakkasilla ja miettiny, et täytyy olla melkosen lämminvärinen pystyäkseen siihen.

  VastaaPoista
 5. Tästä en kauheasti tykkää. Ei jotenkin imartele. Ja mä luulin että toi valkonen osaa kuuluu mekkoon eikä oo tissiliivejä :)

  VastaaPoista
 6. VT,
  Joo, se valkonen osuus siellä joka kurkistaa ON nimenomaan ne tissiliivit. :) Mut en mä tätä mekkoa kyl pidä, ku se on niin iso mulle. Sitä ei näe tuolleen edestäpäin katsomalla mut sivusta huomaa. Ja sit ku tähän joutuis tekee niin paljon muokkausta eli just rinnusta kiinnemmäs ja helmaa lyhemmäksi. Ja sainkin tälle jo itseasiassa ostajan.

  VastaaPoista
 7. Paljonko menee rahaa viikossa vaatteisiin? Kuitenkin Tarjoustalosta saa aika halvalla, mutta mites sinun xxxxl-koot?

  VastaaPoista
 8. Jossu,
  Viikossa? Ei yhtään... :) Ja tarjoustalostahan mää en vaatteitani suinkaan osta - ei sellaista ees täällä oo. Mutta muita halpakauppoja kuitenkin, muttei niiden valikoimat miellytä silmääni. :)

  VastaaPoista
 9. Tästä ehdottomasti en tykkää. Kaula-aukko tosiaan kaipaisi huomattavaa fiksausta, ja alaosan väritys jotenkin ...pulskistaa?!
  terv. Maarit

  VastaaPoista
 10. Maarit,
  Jep, tää ei ollutkaan hyvä kun oli siis liian iso makuuni. Ois saanu ees ollu koon pienempi, ku tommonen venyvää materiaalia. Ja se tosiaan pulskistaa. Mut ei hätää, tää on myyty. :)

  VastaaPoista
 11. Vastaako Yoursin koot hyvin sitä niiden omaa mittataulukkoa? Oon miettiny tilaamista, mutta inhottavaa sit jos ei sovikaan hyvin.

  VastaaPoista
 12. Anonyymi,
  Sanoisinko, että vastaa aika hyvin vastaavia suomikokoja. Mut kannattaa silti kiinnittää huomiota vaatteen kankaisiin. Jos siinä on kauheesti elastaania, ni kannattaa melkee ottaa kokoa kahtakin pienempi.

  VastaaPoista
 13. Tälle olisin sanonut ehdottoman ei ja ilmeisesti tätä ei enää vaatekaapistasi löydy. Yläosa menettelee joten kuten, mutta minusta alaosa on ruma ja levoton. Jotenkin tuntuu ettet tunne oloasi sinuksi tässä asussa.

  VastaaPoista
 14. Hyvä on jos et ota. Hamemainen, kaipaisi lyhennystä, ei oikein kiva.

  VastaaPoista
 15. Aamunkajo,
  Joo, ei löydy... tai löytyy se nyt vielä kaapista mut odottaa maksua. :) Ei ollu omaankaan mieleen kun sitä testasin ja kun kaveri sano, et kannattaa pistää pois (palauttaa tai myydä) jos jokin vaate sovituksessa ei aiheuta riemunkiljahduksia. :) Ei tuntunu ees omalta asulta. Ois pitäny jo ostovaiheessa olla ostamatta, tolla hinnalla oisin saanu mahdollisesti kaks muuta mekkoa. Tyhmä harakka ku nosti päätään. Ku videolla se hameosa kimmelsi niin ihanasti. Ja mää en pysty vastustamaan kimaltelevia. HARAKKA! ;) ;)

  Anonyymi,
  No jos olisin sen pitänyt niin lyhennetty sitä ois kyllä. Mikä kylläkään ei ois ollu ongelma. Mut lyhyempänäkin kun sitä testasin ni siltikään se ei aiheuttanu niitä kiljahduksia mussa.

  VastaaPoista