28.12.2011

XL Fashion Week - Day 3


                    Tykkääks raati tästä vai eikö se tykkää?

Mä pohdein muuten pitkään, että tilaanko tuota violettina vaiko punaisena. Violettiin et päädyin kun multa löytyy jo punasävyinen - ei siis kuitenkaan samaa mekkoa mutta melko samankaltaista kuitenkin. Sinistä... tai siis turkoosiakin olisi ollut mutta kun mää en enää oikeen tykkää sinisävyisistä. Tai no, eiks violettiki kuulu sinisävysiin enemmänkin ku punasävysiin? Aiemmin mä tykkäsin sinisestä väristä pukeutumisessani mut jotenkin se ei enää uppoo ja musta tuntuu vaa, et se ei yksinkertaisesti ees sovi mulle. Ainakaan sillo jos on tulipunaiset hiukset.

Aijuu, tossa mekossa on viel se hauska puoli, et siinä on taskut! En mä tätä asiaa tienny, ennenku kokeilin päälle. Mut jotenkin se kyl sopii tohon. Ne taskut no suurinpiirtein tuossa kohdin kun mun kätenikin. Hihat saisi taas olla pidemmät, mutta ei ne haittaa kun enhän mä tollen ulkona kävele ni ne laskeutuu paljon paremmin ku kädet on alespäin.

Miehen piti mennä salille. Ei menny, ei kuulemma kiinnosta. No se tietää sitä, et se menee huomenna ja perjantaina sit putkeen. Ja töistäkin lähti tulemaan heti ku mie pomppasin skypeen et kotona ollaan. Mut nyt mun on pakko ottaa pikasesti purtavaa ja mentävä peiton alle - oon ihan jäässä ja väsynyt. Sen siitä saa kun menee vuorokausirytmi hieman kellahtamaan, se on väsyä koko tää viikko aina töiden jälkeen. Ei mulla aamusti oo ongelmia noista ylös, niinku tolla toisella.

19 kommenttia:

 1. Mä tykkään tästä. On hillityn värinen, ja tyylikäs mutta silti sopii rennompiinkin rientoihin. Taskut on aina plussaa käyttäjälle!

  VastaaPoista
 2. VT,
  Nimenomaan taskut on plussaa! Ku tuntuu et tarttisin taskuja. Ku housuissa ei oo, ni aina vaa parempi et sit mekossa on. :)

  VastaaPoista
 3. Ei hullumpi yhtää, toki hiukan liian ylös nousee toi vyötärökaistale, vai onko kuva kulma sellainen...

  VastaaPoista
 4. Anonyymi,
  Jaa'a... vaikea sanoa nyt itsekään. Pitää katsoa oisko se vaan joku pikkufiba..

  VastaaPoista
 5. Taskut ovat aina kivavyksityiskohta, vaikka eihän niihin tietenkään voi mitään laittaa, sillä mekon muoto kärsiiii. Nätin värinen!

  VastaaPoista
 6. Anonyymi,
  Hei, toihan on muuten totta. No voihan pihkura! No eipä silti, harvemmin mä mitään taskuissa pidänkään, kun on laukussa hyvät taskut. :) Sieltä löytyy sitä tavaraa ;)

  Oliko teistä parempi valinta tämä violetti kuin punainen? (http://firework2.blogspot.com/2011/11/tonttutyton-paluu.html)

  VastaaPoista
 7. Musta on ainakin tosi ihanaa kun nätit, rehellisesti läskit naiset uskaltaa pukeutua kauniisti! Mikään ei ole kauniimpaa kuin katsella kaltaisiasi pyöreitä jo 35 täyttäneitä naisia jotka uskaltavat olla nuoria.

  Vaatteistasi pidän myös, mutta suosittelen jotain muita värejä kuin mustaa koska se ei korosta reheviä muotojasi.

  ps. oletko kiinnostunut tytöistä? Olisi ihana päästä pyörimään kaiken tuon rasvakudoksen sekaan ja kokeilla vaatteitasi.

  VastaaPoista
 8. Jossu,
  Ööömm... kiitoksia vaan. :) Mutta ensinnäkin, en ole 35-vuotias, vielä kaukana siitä. ;) Ja jos olet katsonut blogin kuvia, niin mustaahan mulla ei kovinkaan paljoa ole. Pyrin käyttämään värillisiä vaatteita vaikkei se tummakaan väri mikään huono vaihtoehto ole. :) Ja olen ihan hetero, mutta tää nyt varmaan oli kompaa koko juttu. :))

  VastaaPoista
 9. Höh, luulin että oltaisiin voitu peuhata kahdestaan ja pyöriä kunnes sängyn jalat katkeavat painosta. :)

  Et ole 35?! APUA! Näytät sitten paljon vanhemmalta! IIIK. Tosin tuhdimmat tytöt aina näyttävät vanhemmalta.

  Eikö miestäsi oikeasti kiinnostaisi 3some? :)

  VastaaPoista
 10. Jossu,
  Juu, en ole 35v. vaan 28v. Mutta totta, tuhdit NAISET näyttävät vanhemmilta. :) Vaikkei mua kyllä yleensä ihan noin paljoa vanhemmaksi ole koskaan luultu, muutama vuosi vaan. No ei haittaa, vaikka ois vanhemman näkönen. Ku tänä päivähän toi on niin muotia tehdä itsestään vanhempi ku oikeesti on. :)

  Kiitos vaan tarjouksesta, mutta ei kolmesome peuhaus nyt kiinnosta tällä kertaa.

  VastaaPoista
 11. :) minä kun olen luullut että ikää valehdellaan alas; ettei vaan näin olisi nytkin kyseessä?

  Oletko kokeillut värjätä hiuksia vaaleiksi? Sopisi varmasti tosi hyvin kasvoillesi.

  http://peoplewhotrip.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/YoMomma/pwtyo59.jpg

  VastaaPoista
 12. ps. laita viestiä jos haluatte kunnon kyydit ;)

  VastaaPoista
 13. Jossu,
  No ainakin mitä mä oon kuullu, ni kyllä nuo nuoremmat ainakin valehtelee ikäänsä ylöspäin. Vanhemmat toki saattaa alaspäin. Mutta mää en valehtele ikääni, henkilökortissa lukee syntymävuotena 1983. :) Enkä usko, että siihen voi edes valehdella. ;)

  Eikös mun hiukset vaaleat ole nytkin jo?

  Odottele sitä viestiä ihan rauhassa vaan. Ei kannata jättää meidän varaan, tsekkaa toki muitakin. :)

  VastaaPoista
 14. Tosi nätti vaate :)
  terv. Maarit

  VastaaPoista
 15. Maarit,
  Kiitos. :) Odotan innolla, et pääsen tätä kokeilemaan oikeen kunnolla. Ku oon nyt tykännyt tuota ekaa mekkoa käyttää.

  VastaaPoista
 16. Tämä on hyvä pusero, parempi kuin tuo linkin punainen. Värikin on asiallinen.

  VastaaPoista
 17. Anonyymi,
  Kiitoksia. :)

  VastaaPoista
 18. Tämä on sievä ja sopii sinulle paremmin kuin hyvin! Väri pukee ja malli hoikentaa, mukavan nuorekas!

  VastaaPoista
 19. Aamunkajo,
  Kiitos. :) Tää on kyl ihana. Saas nähä meneeks tuo pitolistalle ens viikolla. :)

  VastaaPoista