29.12.2011

XL Fashion Week - Day 4


                          Heitetäänkö vai säästetäänkö?

24 kommenttia:

 1. tuo on varmaan kesällä ihan täydellinen!

  VastaaPoista
 2. pois! ihan kun ois 3 tissiä :(

  VastaaPoista
 3. Anonyymi1,
  Joo, näin aattelisinkin.

  Anonyymi2,
  Missä sä kolmannen tissin näet, ei mun silmään käy ku vaa noi kaks omaa paukuraa. ;)

  VastaaPoista
 4. Kunnon rintsikoilla näyttäisi varmasti paremmalta!

  VastaaPoista
 5. Ihan hieno on :)
  terv. Maarit

  VastaaPoista
 6. Anonyymi,
  Tää on muuten mielenkiintoista, että kun kuvassa on käytössä sellaiset rintaliivit jotka todellakin ovat aiempia rintaliivejäni selkeesti paremmat, mut silti joidenkin mielestä pitäs vaan olla kunnollisemmat rintaliivit. Mistähän sellaiset sitten sais? Ku nääkin on ihan liikkeestä ostetut.

  Ja jos itse saanen sanoa poikkisanan, niin eivät nuo rinnat suinkaan mahaa pitkin mene. :) Sellaisesta vois ainakin sanoa, et ei oo hyvät rintaliivit. :)

  VastaaPoista
 7. Onko nuo kunnon kaarituetut rintsikat? Kokeile muuten joskus vähän toisenlaista poseerausasentoa - nuo kädet kun on aina samalla paikalla...

  VastaaPoista
 8. Anonyymi,
  Juu, on.
  Ja mimmones asento sais olla?

  VastaaPoista
 9. Tää paita on toisaalta kiva, mutta toisaalta en tykkää. Toi koruosa on ihan hauska, mutta en tiedä, onkohan se tuo tosi leveä alaosa josta en tykkää. Värikin on ihan jees vaikka omissa vaatteissani en tykkää oikeen muusta kuin mustasta, harmaasta ja valkosesta.

  VastaaPoista
 10. Että kyllä maanantain ja keskiviikon jutut on ollu parhaat! :)

  VastaaPoista
 11. VT,
  Siis tää on aivan ihana tunika. Jotenkin tykkään tämänkaltaisesta pirteästä väristä, vaikka olenkin saanut kuulla että pitäisi suosia hieman tummempia värejä. Miksiköhän?

  VastaaPoista
 12. Ehkä ihmiset ainakin Suomessa tykkäävät tummemmista väreistä. Se ei tietenkään tarkoita että kaikkien pitäisi tykätä samasta :)

  VastaaPoista
 13. Nätti on, mut sais olla kokoa isompi, jotenki valittevasti tuo esille sinun vatsamakkaran.. tai sit pidät liikaan tiukasti käsiäsi lantiolla...

  VastaaPoista
 14. VT,
  Tuo on kyllä, et suomessa varmaan suositaan enemmän tummia. Käytiin tänään koluamassa äidin kanssa Zizzi liike. Löysin sieltä ihanan mekon, mut en voinu ostaa sitä - liian pitkä mulle. :( Mut äitee löys alennuksesta itelleen uuden takin. Mut tummia nekin vaatteet oli. Ja ei tosiaan kaikkien pidä tykätä samasta. Makuja kun on monia. Siinä missä itse pidän värikkäästä, voi toinen kammoksua sitä. :)

  Anonyymi,
  Hmm... ei se vatsis sieltä kyllä mielestäni kovin pahasti pilkistä. On niitä tiukempiakin nähty. :)

  VastaaPoista
 15. Tämä jakaa omia mielipiteitä. En tiedä, tykkäänkö itse, mutta minusta tämä sopii sinulle värin ja yläosan myötä. Jokin tuossa alaosassa häiritsee. Jos olisi erinmallinen, voisin tykätäkkin.

  VastaaPoista
 16. Yläosa on hyvä. Ensimmäiseksi huomasin, että uudet hyvät, tukevat rintaliivit on hankittu. Alaosassa häiritsee, että vatsat muodot näkyvät. Näkyyköhän ne paremmin kun on tuollainen vaaleahko väri. Tummemmissa ei huomaa, ainakaan valokuvissa ei pahemmin näy. Tai sitten kangas on erilaista. Onko vähän ryppyyntyvää materiaalia.

  VastaaPoista
 17. Aamunkajo,
  Niin, kai se on tuo helman epäsymmetrisyys joka jakaa ne mielipiteet. Itse kun oon taas hakenu tommosta, ni ei haittaa. Hieman tuo koruosuus yllätti kun se on aika isohko.

  VastaaPoista
 18. Anonyymi,
  Jep, uudet liivit on hankittu ja seuraavat on hankinnassa. Pohdin vaan että mitä tehdä vanhoille, jotka muuten on ihan hyvät muttei yhtä tukevat. Pitäisikö yhdet säilyttää? Haluaisi heittää menemäänkään kun ovat kuitenkin maksaneet ihan kivasti, etteivät suinkaan mitään parinkympin liivejä nekään ole.

  Vaaleahko väri tuo aina muotoja paremmin esiin, kuin tumma. Siksi varmaankin tummia sävyjä suositaan pluskokosten mallistoissa. Ja tuo kangas on aika ohutta, kun mitä vertaa noiden mekkojen kanssa. Niissä kun kangas on aika tukevanoloista, ei paksua mutta semmosta jämäkkää kuitenkin.

  VastaaPoista
 19. Voisiko vanhoja käyttää vielä kävelylenkillä tai kotosalla. Itse teen näin.

  VastaaPoista
 20. Anonyymi,
  No kävelylenkkiä itsekin ajattelin ja töissä ollessa. Mut ei tommosiinkaan tarvita ku yhdet vaan... No ehkä mä säilytän ne et sit ku toinen menee rikki (eli ei koskaan) ni sit voi ottaa toisen käyttöön. Ku kotona tykkään olla aikalailla ilman liivejä.

  VastaaPoista
 21. Eikö isot rinnat veny ja ala roikkumaan, kun on ilman liivejä?

  VastaaPoista
 22. Anonyymi,
  Jaa,a? Oiskohan vaan jotain huhupuhetta? Ei mun tissit tuosta oo sen enempää venyneet ja roikkuneet kun normaalistikkaan. Luulisi et sen huomaisi jos ne venyisi. Ja eihän niitä liivejä aina oo päällä, ni venyy ne sit kuitenkin yöllä jos on venyäkseen. :) Et mää en oikeen usko tohon juttuun.. en ainakaan täysin, vaikkakin isot rinnat painaakin.

  VastaaPoista
 23. Nii kai sen sit huomaisi jos lattiaan ottaisivat kiinni :)

  VastaaPoista
 24. Anonyymi,
  No luulempa, et sen huomaisi jo siinä vaiheessa jos mahassa asti roikkuvat. Mut joo, sit ihan vihoviimeiset kun lattiaan jää semmoset vetoviivat ku pittää tissei vetää perässään. *tirsk*

  VastaaPoista