30.12.2011

XL Fashion Week - Day 5Viimeisiä aletaan sitten jo viemään - huomenna tulee vielä yksi asu. Tässä kuvassa (kuvissa) esiintyy kaksi ostosta eli oranssinen tunika sekä hupullinen neuleliivi. On muuten lämmin, kuvattaessa tuli melkoisen lämmin. Ja ennenku joku kerkee sanomaan, et olisit nyt herranen tähden hommannu isomman koon ku ei mee kiinni kunnolla ni sen kuuluukin olla tuollainen, et jää hieman tota rakoa.

Ihanaa kun alkoi taas viikonloppu. Saa lepuutella, kun jostain syystä yöt ollaan taas nukuttu kovin levottomasti. No ehkä se vaan tarvii tottumista kun joulunpyhinä meni tuo rytmi hieman sekaisin.

Kiusaan taas itseäni kun tuijottelen kissojen ja koirien kuvia. Ku mehän ei siis voida eläintä ottaa allergian takia. Ni tulee sit kiusattua itteensä kattelemalla, et voi ku tommonen ois ihana olla täällä. Miettikää ny! Ku tuutte kotiin ni tääl ois joku ottaas sut aina vastaan. Mun kotikotonahan oli Chihuahua ja se sekos aina kun joku perheestä tuli kotiin, piti vetää matot läjään ja sit tulla esittelemään korsuen jotain leluaan.

Mä joudun rikkomaan mun ostolakkoani, tosin sehän koski vaan yläosia. Mun lempihousut tuli nimittäin uudelleen myyntiin! Mää aattelinkin, et miksei ne ota uudelleen myyntiin ku ne meni kuumille kiville sillo kesällä jo. Vielä en oo oikeen päättäny, et tilaanko suoraan neljät vaiko kolmat housut.

36 kommenttia:

 1. Millaiset on sun lempihousut?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi,
  Emmä viitti sanoa täällä, ettei ne vaan kerkee menee loppuunmyydyiks. Mut näkyvät kuvissa. Vaikka ilmeisesti niistä ei oikein tykätä päälläni. Tommoset Bootcut malliset kuitenkin.

  VastaaPoista
 3. Liivi näyttää tosiaan pieneltä. Alempi vatsanosa näkyy liian selvästi eli kannattaisiko käyttää tummempaa puseroa alla? En tykkää tuosta puserosta. Vatsa näkyy liian selvästi. Tähän mennessä huonoin.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi,
  Ei se kuitenkaan ole pieni, mutta se on vain tarkoitetu tuollaiseksi. Liiville on myös tummempikin tunika, mut mä tykkään värikkäästä vaikkakin se vatsa näkyy. Se hinta täytyy maksaa, jos tykkää pukeutua värilliseen.

  VastaaPoista
 5. Saisi kuitenkin olla isompi tuo liivi, oliko siellä kokoja?

  VastaaPoista
 6. Anonyymi,
  Vaikka se ois ollu isompi, ni se ei ois muuttunu miksikään tuosta edestä. Ainoastaan tullu isoksi säkiksi. Tää on just hyvä.

  VastaaPoista
 7. Miks sä kysyt mielipiteitä jos sun oma mielipide on jokatapauksessa: "tää on just hyvä", "tää on paras, mä rakastan tätä" jne. Siis jos oot ite jo päätökses tehny ni mitä siihen enään sit tarvii muilta kysellä...

  VastaaPoista
 8. Anonyymi,
  Melkein voisi kysyä, että miksi jotkut ottaa asiasta noin paljon itseensä? Minä sitä vaatetta kannan ja jos itse tykkään, niin menen sen mukaan enkä suinkaan sen, mitä muut tykkää. Vaik olis sekin mielenkiintosta nähä, et miten ihmiset mut stailais. ;) Varmaan siihen lötköttävää säkkiin.. :(

  Kysyn siksi, että toinen mielipide on hyvä. On asioita joita en välttämättä itse huomioi kuitenkaan, mutta kun olin just tästä liivistä sanonu että siinä kuuluukin olla tommonen rako ni silti asiasta täytyy sanoa, että osta isompi. Jos olisin ostanut isomman, olisi se iso säkki päälläni.

  Että nyt c'mon! Ettehän te itsekään pukeudu sen mukaan mitä joku toinen (tuntematon?) ihminen sanoo. Vai hyppäättekö kalliolta alas, jos joku käskee? No ette varmaankaan. Sama asia pätee tähän. Minä kyllä annan mielipiteille arvoa, varsinkin jos ne on perusteltuja. Eli ei tarvitse suuttua jos mä totean jostain, että kyllä se nyt vaan on hyvä noin. Määki kattokaas osaan inttää vastaan ;)

  VastaaPoista
 9. "PipSa kirjoitti... Anonyymi,
  Melkein voisi kysyä, että miksi jotkut ottaa asiasta noin paljon itseensä?"

  Sä se taidat tässä ottaa itseesi sen, jos joku on eri mieltä kuin sä itse :D

  VastaaPoista
 10. Onko tosiaan nyt niin, että et osaa millään muulla tavalla seistä kuin kädet lanteilla? Kaikki vaatteet venyvät muodottomiksi tuolla tavalla. Kyselet mielipiteitä, tahdot neuvoja. Useammassa postauksessa on kommenteissa mm. sanottu juuri tuosta poseerauksesta. Ethän normaalistikaan (kait?) kulje kädet koko ajan lanteilla..

  Ja tosiaan täytyy sanoa,että nyt muutamat tilaamistasi paidoista on tosi hyviä. Yksi iso asia on nimenomaan oikea koko. Monesti sulla on, anteeksi vain, ainakin 1 koon liian pieni vaate. Se, että tissit töröttää ja vako vilkkuu ei vie pois sitä tosiasiaa että muualta vaate saattaa kinnata päällä pahoin. Et ehkä itse huomaa sitä. Mutta mielestäni jos kysyt "heij eller nej"&"hot or not" kysymyksiä ihmiset katsovat arvioiden ja todella sanovat onko se vaate päälläsi hot or not.

  Edellisiin kommentteihin viitaten käännät myös ne erimieliset kommentit usein niin, että sulle ei ole taivaankaan väliä mitä mieltä ihmiset ovat. Se on hyvä asia se, että on omat mielipiteet. Mutta miksi herrantähden sitten edes esitellä kuviaan ja kysellä mitä mieltä ihmiset on?? Eikö siinä mene pohja koko idealta??

  VastaaPoista
 11. Nää on munkin mielestä tähän asti huonoimmat tällä viikolla. Minäkin ajattelen, että liivi näyttää aivan liian pieneltä. Tunika taas "paljastaa" liikaa, kangas on niin ohutta että kaikki ihopoimut näkyvät.
  terv. Maarit

  VastaaPoista
 12. Anonyymi,
  Miksi minä ottaisin asiasta itseeni jos joku on kanssani eri mieltä? Asioista saa ja pitääkin olla eri mieltä. Mutta ei tarvitse sen eri mieltä olevan kuitenkaan suuttua, jos minä en olekkaan asiasta samaa mieltä. ;)


  Anita,
  Eli kädet ihan suorina sivuilla sitten vai? Asiasta ei tietääkseni ole sanottu kuin kerran ja seuraavaksi kun tulee vaatekuvausta, ni tarkoitus on ottaa eri tavalla. Ni sanokaahan sitten millä posetuksella otetaan?

  Niin, jos kysyn onko vaate hot or not, niin kyllähän mää niitä mielipiteitä kuuntelen. Liivi nyt kuitenkaan ei ole liian pieni ja jos olisin ottanu isomman koon, olisi se muuttunu roikkuvaksi säkiksi mitä en itse taas halua. Missä muuten on että vako vilkkuu ja muualta vaate kinnaa pahoin? Siis ihan mielenkiinnosta, kun ainakaan näistä uusista vaatteistani mitä olen Yoursilta ostanut, niin tätä kinnausta ei ole ollut -mielestäni- Joissain vanhoissa varmaan onkin voinut olla, mutta luulisin ainakin ottaneeni oppiin kun asiasta on täällä niin usein sanottu. Että tässäkin asiassa olen kyllä kuunnellut mielipiteitä!!

  Miten sä voit edes sanoa noin, ettei mulle ole taivaankaan väliä mitä mieltä ihmiset on? Mä melkeen loukkaannun tuosta. Kyllä mä välitän niistä mielipiteistä, mutta ihmisten pitäs itsekin kunnioittaa minun mielipidettäni. Eikä aina olla, että jokin tietty mielipide on ainut ja oikea. Tuossa viimeisemmässäkin Elloksen tilauksessa kuuntelin teidän mielipiteitänne aika tarkkaan. Että et voi sanoa, ettenkö välittäisi mielipiteitä.

  Tästä aiheesta on aiemminkin tapeltu ja mä oon siitä lähtien pitänyt pääni. Jos joku siitä niin verisesti loukkaantuu, niin en voi ku pahoitella että näin käy. Mä haluan tehdä elämässäni ne päätökset kuitenkin itse - kuuntelemalla mielipiteitä mutta tekemällä sen loppupäätöksen kuitenkin itse. Kertokaahan, mikä tässä asiassa niin ottaa vastavirtaan? Miksi se saa teidät kuvittelemaan, etten välitä?

  VastaaPoista
 13. Maarit,
  Nii eli tais olla väärä vaihtoehto ottaa oranssinen? Vaikka ei se kyllä näytä sen paremmalta tuon violetinkaan kanssa. Liivi on itseasiassa kokoa isompi kuin normaalisti, mitä käyttäisin joten sen perusteella sen ei pitäisi olla liian pieni. Voisko tuo kädet lantiolla tehdä sen efektin? Pitäsköhän ottaa uusintakuva ja katsoa miten liivi käyttäytyy ns. normaaliasennossa. :)

  VastaaPoista
 14. Kokoja ei pidä jääräpäisesti tuijottaa, vaan katsoa peilista miltä joku vaate näyttää. Kuvia voisi ottaa vaikka edestä, sivulta ja takaa.

  VastaaPoista
 15. Anonyymi,
  Ihan totta kyllä. Mua vaan jotenkin hämää tämän liivin kanssa, että kun se näyttää ihan siltä kun se sen mallinkin päällä on - jää siis samalla tavalla avoinaiseksi tuolta helmasta kuin mulla tuossa kuvassa. Ja se varmaan tekee sen efektin, että vaate näyttää pieneltä vai?

  Kuvia en oo ottanu sivulta ja takaa, koska mua pyydettiin ottamaan vähemmän niitä kuvia yhdestä vaatteesta. Siksi yleensä aina vaan yksi kuva ja sekin vaan edestä päin. Porukan mielestä yks kuva riittää siis ja tätä mielipidettä olen kuunnellut.

  VastaaPoista
 16. Liivi on sievä, ja olisi mielenkiintoista nähdä se toisen värisen tunikan/puseron päällä. Oranssi on sievä väri, mutta mieluummin pitäisin sitä juuri liivin alla.

  Minkä näköinen liivi on avoimena?

  VastaaPoista
 17. Aamunkajo,
  huomenna pitäs tulla kuvaa jossa liivi on auki. Ja tuo oranssi tunika on tarkoitettu siis nimenomaan liivin kanssa käytettäväksi, ei ilman sitä. En mä muutoin sitä olisi ostanut. :) Ja huomenna tulee violetin värisen tunikan kanssa - tosin se tunika on samaa mallia kuin tää oranssi, et väri on vaan eri. :)

  VastaaPoista
 18. Liivi ehkä näyttää siksi pieneltä, että alavatsa pömpöttää ja tulee sillai "esiin" sieltä liivin alta. Tulee sellainen vaikutelma, että liivi on pieni. Ehkä ei sitten kuitenkaan ole pieni.

  VastaaPoista
 19. Anonyymi,
  Niin, mene ja tiedä sitten mikä on totta. Mut kun tässä huomisen vaatteet kuvaan niin otan enemmän niitä kuvia. Takaa, edestä, sivulta (vaikkei tästä tykättykkään) ja liivi auki sekä kädet sivuilla. :) Josko se antas sitten enemmän realistisemman kuvan, kun on tosiaan ne kädet sivuilla eikä lanteilla. :)

  VastaaPoista
 20. No ni, innostuin vähän kuvailemaan. Toivottavasti on mieleen. :)

  VastaaPoista
 21. Kuvat ok, liivi eiiiii!!!
  ;) terv. Maarit

  VastaaPoista
 22. Maarit,
  No voi ny höh.. Musta toi liivi on kyl ihana. Lämmin ja pehmee.. <3 En kyl millää raaskis poiskaa laittaa ;) Ku oon edelleen sitä mieltä, ettei isompi koko ois mitää kuiteskaa ratkassu.

  Tässä muuten sen mallin päällä: http://www.yoursclothing.co.uk/P/Natural_Toggle_Detail_Gilet-%2813181%29.aspx

  VastaaPoista
 23. Mun mielestä tää on oikein kiva ja noinhan sen kuuluukin mennä. Korostaa kivasti vyötäröä ja antaa muotoa. Ihanaa Piia, että oot löytäny nämä kerrospukeutumisen salat :)!

  VastaaPoista
 24. Minusta liivi on ollut oikein hyvä idea. Alla olevaa paitaa vaihtamalla saa helposti asukokonaisuudelle erilaista ilmettä.

  Ja liivi sopii minusta Pipsalle niin auki kuin kiinnikin pidettävänä vallan mainiosti.

  -Kaisa

  VastaaPoista
 25. "Näyttää" pieneltä ja venytetyltä edelleen ja jos katsoo Yoursin sivulla mallin päällä sitä, niin malli on hoikka ja liivi ei ole noin paljon auki kuin sinulla ja nappien kohdaltakin mallilla on sillai kevyesti ne kiinni kun taas sinun päällä jotenkin juuri ja juuri on napit saatu kii. Oranssia puseroa en yksinään pitäisi, ehkä jonkun liivin kanssa.

  VastaaPoista
 26. Mun mielestä liivi on edelleen sievä ja tykkään siitä. :)

  Kiitos eri kuvakulmista, selvensi paljon, miltä asu näyttää ja ei tuo nyt sen hassumpi ole. Mukavan arkinen asu, ja liivin alle voi yhdistää hieman juhlavampaa, kimaltelevaa puseroa jos vain haluaa :). Jos tunnet olosi mukavaksi tässä asussa, pidä se.

  VastaaPoista
 27. Anna,
  Kiitti. En mää tajunnu et tää on sitä kerrospukeutumista. ;) Tymä minä! ;) Musta tää on ihana tälleen.

  Kaisa,
  Mä oon ennen pelänny liivin ostoa, mut nyt kun mies sano et tommonen vois sopiakki ni uskalsin ottaa sen tilaukseen mukaan. Ku aattelin et jos se ei sovi, ni saa sen sitte eteenpäinkin - äitini nimittäin kuolaa tuota liiviä. :)

  Anonyymi,
  No eihän sen nyt samalta mun päälläni kuulukkaan näyttää, pointtini olikin se että mallinkin päällä oleva liivi jää avonaiseksi. Mulla kun on tota bootya enemmän + mahaa, niin jää avonaiseksi hieman enemmän muttei tarkota sitä että se olisi liian pieni kuitenkaan.


  Aamunkajo,
  Mä tunnen tuon liivin kanssa, kuin olisin tullut kotiin. Se on niin semmonen... tiiät kai?

  VastaaPoista
 28. Ja minun pointtini oli se, että mallin päällä se on SOPIVASTI avoin ja sinun päälläsi se EI OLE.

  VastaaPoista
 29. No mutta täällähän päästään ihan matikan tunneille! Anonyymi+kommentti= absoluuttinen totuus! ;) Mielipiteitä parahin anonyymi on niin monta kuin katsojaakin, ja omasi on nyt huomioitu, kiitoksia siitä! :)

  VastaaPoista
 30. Mä olen yrittänyt katsoa kuvia tuosta liivistä vaikka kuinka kriittisesti, mutta en yksinkertaisesti ymmärrä, miten se voi näyttää joidenkin muiden mielestä liian pieneltä sulle, koska mun käsitykseni mukaan se on juuri sopivan kokoinen. Mun mielestäni sä pukeudut muutenkin oikeankokoisiin vaatteisiin: joskus jotkin vaatteet näyttävät ennemmin hieman reiluilta kuin liian pieniltä.

  Mun mielestäni tuo liivi sopii sun kropallesi hyvin, mutta jotenkin tuo oranssin ja mustan yhdistelmä saa sut näyttämään ikäistäsi vanhemmalta, vaikka normaalisti oletkin mun mielestäni tosi nuorekkaan näköinen.

  VastaaPoista
 31. Eli toisaalta ei kannata laittaa vaatekuvia, kun niistä on monella niin erilainen mielipide. Kirjoita kaikesta muusta, kuvaa kotiasi, kirjoita lukemistasi kirjoista, kirjoita haaveistasi (Pipsa vuonna 2022?)ja toiveistasi.

  VastaaPoista
 32. Ihanaa minusta ainakin et kuvia useampi.
  Mutta toi oranssi paita on kauhea... ja eikä sovi oikein tuon liivinkää alle. Ja tuo liivi nyt on sit niih ja niih... eli en oikein osaa sanoa, toisaalta nätti, mut jokin siinä kuitenkin tökkii!
  Ja ihanaa on lukea näinkin eriäviä mielipiteitä ja jos Pipsa olis niistä loukkaantunut, nii ei kai se enää bloggaiskaa...:D Joten tuulta päin vuotta 2012! Toki olis ihanaa nähä sinun kotiasikin. ;)

  VastaaPoista
 33. Anonyymi1,
  No mä oon itteni ristiny tuon oranssin kanssa plussapalloksi. ;) Oranssi ehkä on vähän erikoinen väri muutenkin, varsinkin kun en itse sitä ole aiemmin käyttänyt. Valkoinen ei tuntunut hyvältä vaihtoehdolta tämän kanssa, vaikka siten sitä oli "markkinoitu".

  Anonyymi2,
  No vaatekuvia on kyllä toisaaltas kovin toivottu, että ehkä itse kunkin olisi hyvä muistuttaa itseään että mielipiteitä riittää niin paljon kuin on ihmisiäkin ja aina ne eivät mene yksiin eikä kuulukkaan, mutta kenenkään ei silti tarvitse alkaa lyttäämään toisen mielipidettä. Joku ei tykkää, joku tykkää. Suotakoon jokaiselle oikeus mielipiteisiin, oli ne sitten eriäviä tai ei. :)

  Anonyymi3,
  Kiva kuulla että pidät useammasta kuvasta. Ehkä otan sen käytännöksi tietyissä vaatekuvissa, en suinkaan kaikissa. Joissain kun vaan se edestä päin otettu riittää.

  Ja kyllä, on piristävää lukea eriäviä mielipiteitä -varsinkin jos ne on hyvin perusteltuja- vaikka tässäkin nyt muistutan, ettei kenenkään pidä ottaa niistä itseensä jos tulee eriävä mielipide. :) Jos joku tykkää jostain asusta, niin ei sen ihmisen mielipidettä tarvitse alkaa kääntämään tai lyttäämään kuitenkaan. Tai päinvastoin. :)

  Musta on joskus huvittavaakin lukea, kun ihmiset kuvittelee minun loukkaantuneen jostain. Kyllä te sen huomaisitte paljon selkeämmin jos jostain loukkaantuisin tai suuttuisin. Sillon on oksat pois. Muistakaahan se, ensi kerralla kun luulette tietävänne että olen loukkaantunut. ;) Tekstiä lukemalla kun ei oikeasti voi aina tietää, mitä se kirjottaja on ajatellut. :)

  Kotia olen joskus kuvannut, mutta olenkin pohtinut että onko se asia jota haluan näyttää blogissani. En ole muillakaan bloggaajilla nähnyt kotikuvauksia, ainakaan sellaista kunnollista. Vanhassa blogissa kuvia taisi olla ja silloin muistelisin, että olisi tullut vain vittuilua, niin siksi jo pohdin että kannattaako pahoittaa omaa mieltään.

  VastaaPoista
 34. Mikäs se sun vanha blogis on?

  VastaaPoista
 35. Anonyymi,
  Sitä ei enää ole.

  VastaaPoista
 36. Komppaan. Miksi pitäis olla aina mustissa tai teltoissa ja piiloutua. On niitä kaapillinen täälläkin kyllä tullut hommatuksi. Mutta on jo muutakin väritystä tätä nykyä.

  Mutta maha ja muukin. Näkyvät ne kuitenkin vaikka ois kuin teltoissa. Entäs sitten. Mitä väliä. Terveys on tärkeintä. Maailmaan mahtuu juurikin kaikki kukat. Oranssi on muuten ihana väri.

  VastaaPoista