31.12.2011

XL Fashion Week - Day 6 (finally - the last one!)Tässä tuleekin sitten viimeinen XL Muotiviikon asukuvista. Eli sama liivi kuin eilisessäkin ja periaatteessa tunikakin, mutta väri on vaan tällä kertaa tommonen luumunviolettimainen.

Ollaan tässä katseltu miehen kanssa pari elokuvaa, sen mieleen olevia. Ei todellakaan minun! Mutta täydellinen kotirouva kun olen, istuin mukisematta molemmat elokuvat vaikka vatsaa väänsikin. Ai mitä me katsottiin? No Hobo with a shotgun ja Black Death ! Semmosen ukaasin kyllä miehelle sanoin, että jos mää kerran joudun kattomaan nuo sen kanssa, saa se luvan katsoa illemmalla pari chickflick komediaelokuvaa kanssani eikä sanaakaan valituksesta. ;) Perfect fit or what?

Miten siellä otetaan uusi vuosi 2012 vastaan? Syödään nakit ja vähän perunasalaattia (mulle tosin on hedelmäsalaattia), sitten nautiskellaankin lasilliset kuohuviiniä. Me aiotaan mennä kävelemään ennenkuin vuosi vaihtuu ja tehdään sellainen lenkki, et oltas suurinpiirtein puolenyön paikkeilla tuossa yhdellä sillalla katsomassa kun kaupunki ampuu rakettinsa. Vaikka joka vuosi nämä uudenvuoden ilotulitukset on olleet melko laimeat verrattuna venetsialaisten ilotulituksiin. Kamera on tarkoitus muistaa ainakin ottaa reissulle mukaan, josko vaikka sais jotain julkaisukelposta materiaalia tännekkin. :)

Vielä tarttis tilata ne mun lempihousut ja vähän muutakin, mut joo, ei mitään yläosia kuitenkaan. Nyt mulla on riittävästi mekkoja ja tunikoita. Katsotaan sit lähempänä kesää, löytyykö Yoursilta taas jotain ylitsepääsemättömän ihania mekkoja. :) Ehkä voisin yhden jopa antaa äidille, kun se on erästä paitaa himoinnut multa eikä sitä ole juurikaan tullu käytettyä - kirppislöytö kuitenkin.

No saatiin me sentään se pakkanen ja lumi toivottamaan uutta vuotta tulevaksi. :)

RÄISKYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2012 !!!

12 kommenttia:

 1. Sulle passaa paremmin tommoset laskeutuvammat paidat, missä tulee vähän laskosta massan päälle :) näissä kun tasanen helma, niin muhkurat korostuu rumalla tavalla, vaikkei kaikkea toki tarttekkaan peittää. Koklaas tota liiviä torstain tai keskiviikon paitojen kanssa, joskos ei näyttäs niin kireältä.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi,
  Kiitos vinkistä, taidampa kokeilla joku päivä tuota ehdotustasi. :)

  VastaaPoista
 3. Parempi liivi tämän violetin kanssa, mut kyllä se hiukan liian pieni on, ku venyy perseen kohdalta tuosta takakuvasta katsottuna... mutta en mä tiedä ei pahoin... mut en osaa sanoa onko toi liivi sun juttu vai ei.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi,
  Älä välitä, en määkää vielä osaa sanoa onks liivijuttu mun juttuni. Mää koetan vaan laajentaa vaatekantaani. :) Et voi ainakin sanoa kokeilleensa. ;) Mut kyl tää silti ihanalta tuntuu päällä, ei tunnu silleen siis huonolta. Ku yleensä vaatesovituksessa tuntee et onks se hyvä vai eiks se oo. Tää ei tunnu huonolta, mut...

  VastaaPoista
 5. Ny sun blogia lukeenani, pitää kommentoida! Ihanan rohkeasti tuot esiin vaatteitasi, ja kyllä osiin vaatteisiin sopii niin hyvin tuo vyö. Eli kokeile tuon lilan paidan kanssa vyötä ja sit liivi päälle. Sulle on paljon kaikki hiusjuttuja, käytä niin enempi ja hiukan meikkiä.
  Ja yks juttu, sulle sopisi lyhyt hiusmalli ja hiukan väri siihen, niin olisi upea nainen. :)
  *KataMaria*

  VastaaPoista
 6. KataMaria,
  Kiitti, vaikka eipä tässä vaate-esittelyssä mitään rohkeutta paljoakaan tarvita. :)

  Hmm... mut eihän se vyö näkyis tuolta jos liiviä pitää kiinni? Mut muuten voisi tuon lilan tunikan kanssa kokeilla sitä vyötä, kiitti. :)

  Hiusjuttuja, meinaatko siis noita pantoja vai? Niitä tulee harvemmin nykyään kyl käytettyä. Mut oot tässä kyl oikeessa, et vois käyttää hitusen enemmän. :) Mut meikkiä tuskin tässä naamassa tulee näkymään, kun en ole siihen tottunu ja töiden kannalta helpointa on mennä ihan freesinä. :) Ehkä jos juhlia on joskus, ni sitten. Mut harvemmin niitä kyl on.

  Kuinkakohan lyhyttä hiusmallia oot aatellu? Meinaan kun mulla on traumat todella lyhyestä hiusmallista enkä suostu uskomaan et se näyttäs mulla hyvältä. Mut ei tuo mun parturikaan oo suositellu lyhyttä mallia mulle.. Jos vaan jotenkin pystyis näkemään miltä lyhyt malli näyttäs, ennenku se tehtäs..

  VastaaPoista
 7. Jossain kuvissa sulla on lyhyempi malli, kauniin sellainen. Ei mitää super lyhyttä, mut jotain kivaa mallia siihen, ponkkari tukka vanhentaa pyöreää. :( *KataMaria*

  VastaaPoista
 8. KataMaria,
  Niin sää varmaa meinaat sitä mallia mikä mulla oli tuossa kesällä. Ponnaritukka kieltämättä on vanha, mut se on vaan niin helppo joskus.. Ku en mie yksinkertaisesti JAKSA (öhöm) nähdä vaivaa mitä ihmeellisemmän hiusmallin eteen. Et jos saa suhteellisen helppohoitosen mut UPEEN, ni tänne vaan. :)

  VastaaPoista
 9. Mulla taitaa olla jotain vikaa silmissä, mutta kun en näe näiden muiden mainitsemia vikoja. Itse tykkään liivistä ja mielestäni se sopii sinulle. Näyttää jopa paremmalta tämän luumun värisen tunikan kanssa kuin oranssin - aloin nyt miettimään, onkohan se oranssi sittenkään sun väri. Mukavan pirteä väri kyllä, ja nappi valinta näin pimeään aikaan, mutta jotenkin se teki kasvosi kalpeammiksi. TOSIN: pitää aina muistaa se, että kamera ja tietokoneen ruutu vääristävät aina värejä ja luonnossa nähtynä vaate näyttää aina erilaiselta kuin koneen ruudulta tiirattuna. Katselen näitä vaatekuvia toiselta koneelta ja tässä koneessa värit ovat kirkkaammat kuin toisessa.

  Mukavaa vuotta 2012 sinullekkin, tuokoon se paljon onnea mukanaan!

  VastaaPoista
 10. ...siis näyttävät tässä koneessa kirkkaammilta kuin toisella koneella katsottuina (toinen on huomattavasti vanhempi yksilö...)

  VastaaPoista
 11. Mun mielestäni sulle sopisi tosi hyvin hiuksiin a-linjainen leikkaus. Siis sellainen, joka on pidempi edestä kuin takaa (siis tällainen: http://www.short-hair-style.com/images/straightening-the-back-of-short-hair-21282602.jpg). Tuossa hiusmallissa on myönteistä se, että sen saa edelleen hyvin kiinni, eikä se vaadi tuhottomasti aikaa näyttääkseen hyvältä.

  VastaaPoista
 12. Anonyymi,
  Mulla on ollut vähän samantyylinen, siis et edestä pidempi kuin takaa. On edelleenkin edestä pidemmät muttei sitä kyl oikee huomaa. Ilmeisesti sen pitäs olla sitten kuitenkin radikaalimmin näkyvä. Tommosesta oon kyl tykännytkin.

  VastaaPoista