10.1.2012

10.1.2012 (haaste joka aiheuttaa pohdintaa)

Ellokselta tuli taas vaatepaketti, tällä kertaa täynnä housuja sekä muutamat rintaliivit sovitukseen. Vielä kun innostuisi avaamaan tuon paketin ja sovittelemaan - onneksi on päiviä aikaa tehdä tuo asia kun vasta perjantaina pistän palautukseen. Erityistä mielenkiintoa mussa herättää nuo vakosamettiset (ruskeat) housut jotka otin testaukseen. Saapa nähdä millaiset ovat. Kun farkkuja mun jalassani ei tulla valitettavasti näkemään, niin olenkin pohtinut josko olisi jotain muita housuvaihtoehtoja.

Hitsit muuten et olin hyvällä tuulella töissä vaikka ensimmäistä kertaa (taas pitkään aikaan) oli aamulla semmonen olo, et ois voinu heittää kännykän seinään ja kääntää vaa kylkee... (nii, mulla siis kännykässä herätys) Mun työkaverit on ihania, vaikka emme silleen virallisesti työkavereita olekkaan. ;) Tuli myöskin yllättävältä taholta kiitosta sekä pieni haaste - en ole vielä päättänyt otanko haasteen vastaan vaiko antasko olla. Toisaaltas se kyllä kiinnostaisi. Harmi vaan, ettei kyseisestä haasteesta voi oikein kertoa mihinkään, et melko salassa pitäisi sitten tehdä. No ei sekään ongelma oo!

ens vuonna pistän pyörät pyörii, 
mä aion nauttii, aion elää täysi.

14 kommenttia:

 1. jos se haaste on kerran salainen niin miksi edes vihjaat siitä, tuo on jotenkin niin syvältä että vihjataan, mutta ei kumminkaan kerrota..

  VastaaPoista
 2. Pyydän anteeksi että vihjailen asiasta, mutta kun se on kuitenkin iso juttu mulle. Jos se mieltänne yhtään piristää, niin en aio kertoa siitä edes täällä kotonakaan mitään. Sillä haluan keskittyä siihen niin täysin, ilman mitään mahdollisuutta että joku aiheuttaisi lopettamisen. Haluan minimoida siis kaikki häiriötekijät ja jopa puolisoni kuuluu niihin. :)

  VastaaPoista
 3. Kuinka iso vaatehuone sinulla on, kun jatkuvasti olet ostamassa uusia vaatteita`?

  VastaaPoista
 4. No ei kylläkään mikään vaatehuone. Tasan kaks kaappia. :)

  VastaaPoista
 5. Eli vain kaksi kaappia teidän kummankin vaatteille?!

  VastaaPoista
 6. Eli haaste liittyy taas painonpudotukseen. No, toivottavasti onnistuisi tällä kertaa!

  VastaaPoista
 7. melkoinen parisuhde jos mies lasketaan häiriötekijäksi eikä kannustajaksi jossain suuremmassa haasteessa.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi1,
  Eiku kaks kaappia mulle, yks kaappi miehelle ja kaks noille petivaatteille sun muille.

  Anonyymi2,
  Ei nyt kuitenkaan liity painonpudotukseen, kiitos kuitenkin onnistumistoivotuksesta. :)

  Anonyymi3,
  Onhan se ikävää, mutta se johtuu niin monesta tekijästä. Mies tukee, mutta ei siten kuin toivoisin. Ja asiasta on jouduttu vääntämään kättä. Ja vaikkei nyt kyse ole painonpudotuksesta, niin aiemmissa painonpudotusyrityksissäni on ollut just hankaluuksia miehen kanssa kun se ei ole suostunut näkemään tuloksia. Sanotaan että vaaka näyttää kuukaudessa -5kg niin miehen mielestä se ei ole mitään ja tämmönen jos mikä, ei ole kovinkaan tukevaa. Mä kun en oo semmonen laihduttaja, et kaipaisin "kovaa rakkautta" vaan TUKEA. Kaipasin sitä taputusta päähän, että vautsi, 5kg poissa! Mutta kuitenkin mieheni myöntää, että kyllä hän tykkää kun minä kehun häntä hänen omassa painonnousussaan ja kuntosaliharrastuksessaan. Että mikä sitten menee pieleen, kunnei hän pystynyt tekemään samaa silloin minun kohdallani. Tai tiedän kyllä mistä kiikastaa...

  VastaaPoista
 9. "Eli vain kaksi kaappia teidän kummankin vaatteille?!"

  Meillä se on juurikin näin :D Yksi vaatekaappi kummallekin ja lisäksi yksi yhteinen kaappi henkarivaatteille. Ei vaan ole mahdollista hankkia enempää kaappeja kaksioon :)

  Vaatteita sen sijaan on vaikka kuinka paljon, mutta osaa säilytän varastossa ja sängynaluslaatikoissa. Vaatehuone olis ihana!

  Asukuvia odotellen ;)
  Annika

  VastaaPoista
 10. Annika,
  Onks mulla sit kauheesti vaatteita ku vien kaks kaapillista tuosta kaapistorivistä tilaa? ;) Vaatehuone tosiaankin olisi ihana. Jos olisi kolmio, ni silloin sellainen olisi. Jonka aivan taatusti olisin vallannut täysin itselleni. ;) Asukuvissa varmaan kestää kunnei oo nyt moisiin ollu inspiraatiota.

  VastaaPoista
 11. "Jos olisi kolmio, ni silloin sellainen olisi."

  Tarkoitatko että ottaisit toisen makuuhuoneen vaatehuoneeksi x)

  nimittäin ei se huonemäärästä ole kiinni onko asunnossa vaatehuonetta vai ei. Mulla on ollut yksiössäkin iso vaatehuone.

  VastaaPoista
 12. Anonyymi,
  No se onko vaatehuonetta vai ei, riippuu täysin talosta. Joissain yksiöissä voikin olla vaatehuone, tiedän nimittäin yhden talon tältä seudulta jossa jokaisessa asunnossa on vaatehuone, kolmioissa se taisi olla kyllä isompi kuin yksiössä.

  Mutta siis tarkoitin sitä että tämän talon kolmioissa on vaatehuone, ihan erikseen muiden huoneiden lisäksi. :) Eli ei siis toinen makuuhuone vaatehuoneena. :) Ja tommonen vaatehuone kyl riittäisi - eli en ihan tarvitsisi niin paljon tilaa vaatteilleni, VIELÄ! ;)

  VastaaPoista
 13. Ei sulla liikaa ole vaatteita, ei niitä voi olla liikaa :D Kyllä mäkin tarttisin enemmän kaappitilaa, sais vaatteet siistimmin laitettua. Tykkäisin, että joka vaatelajille olis oma hyllynsä.

  Mulla oli Mikkelin yksiössä vaatehuone ja lisäks kaks tosi isoa vaatekaappia, joissa pidin lakanoita ja kaikkea rojua. Vaatehuone oli <3

  Annika

  VastaaPoista
 14. Annika,
  Mä oon koettanu pitää et housut on omilla hyllyillänsä, alusvaatteet omillansa, sukat omillansa, mekot omillansa ja tunikat jne jne... ;) Lakanat meillä taitaa löytyä tuosta eteisen kaapista suurimmalta osin.

  No ei kyl vaatteita voi olla liikaa, varsinkin kun mä teen aina välillä noita inventaarioita et kaikki tylsät lähteeki pois. ;)

  VastaaPoista