26.1.2012

I Heart Jeggins

Tänään sitten kävin hakemassa sen Anttilan paketin joka siellä tavaratalossa oli odottamassa. Mut taas sain karmeasti pettyä sillä yksikään paidoista ei ollut miellyttävä - päälle meni ja hyvin istuikin, mutta ei sitten kuitenkaan miellyttänyt. Tuo harmaa paita olisi ollut ehkä siinä ja siinä, mutta kun siinä oli joku rusettihärpäke EDESSÄ, ni ei kiitos. Haluan rusettini taakse, enkä eteen tuomaan voluumia lisää isolle mahalleni.

No mutta, oli siellä parit jegginssitkin joista täällä oltiin mulle huudeltu että pitäisi sellaisia käyttää. Kiitos vaan vinkkauksesta siis heille, jotka sitä ehdotti. Tosin yhtä asiaa mie en ymmärrä, että kun ne jegginssitkin on kuminauhavyötäröisiä ni millä ajatuksella ne sitten olisi paremmat, kun vertaa noihin mun nykyisiin? Molemmissa siis on kuminauhavyötärö. Kumpikaan ei silti näy koskaan, ettei siitä tiedä kuin minä ja... no tietty te! :) No mutta, toiset noista jegginsseistä oli hyvät. Tosin pohdituttaa vain, että kuuluuko niiden olla niiiiiin ihonmyötäiset? No jos, ni se selittää miks niiden kans voi mennä talvella - tuli nimittäin sisällä ihan hemputin kuuma niiden kanssa!! Joten olen siis yksien mustien jegginssien omistaja. Täytyy katsoo kokeilisiko huomenna niitä jo. :)

Sitten tuli ostettua tänään vähän erikoista lisää noihin mun "juomiini" (en pysty sanomaan niitä smoothieiksi, siis ainakaan kaikkia) - Ostin nimittäin Goji marjoja, ootte varmaan kuulleet? Mää en nyt tiedä mitään, onko niiden "luvattu" terveysvaikutus sellaista mutta ajattelin kokeilla kun siinä sanottiin että kourallinen jo edistää eikä se pussi ollut kovinkaan kallis (hieman alle 6EUR) ja tuosta kun laittaa joka päivä yhteen juomaan sen kourallisen, ni pysysköhän flunssa loitolla? ;)

Tuli myöskin shopattua seuraava palkinto noihin arvointoihin. Tai kaikki mie meinaan sitten voittajalle antaa palkinnoksi. Kunhan saisi keksittyä jonkin kivan arvonnan. :)

Nyt voisikin loppuehtoon rentoutua kirjeiden parissa, kunnen ole niille saanut antaa aikaa kunnolla pariin päivään - vaikka siis kova kirjoitteluinnostus olisikin ollut. (onneks on edelleen!)

10 kommenttia:

 1. kyllä niiden kuuluu olla ihonmyötäiset.

  VastaaPoista
 2. Mä en kans tajunnu silloin kun joku asiasta mainitsi, että kuminauhavyötäröiset ei käy mut farkkulegginssit sitten käy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, en kyl miekää. Ku kummassakin on se kuminauha vyötäröllä. Mää en siis asiaa olisi muutoin tajunnu (hehehe) mutta äitini vaan ihmetteli kun asiasta kerroin, et oltiin suositeltu noita Jegginssejä. Mut ei se suosittelu mitään, nää on ihan kivanoloiset housut, vähän kyl ahistaa toi ihonmyötäsyys ku tottunu ettei ne ny ihan noin myötäilevät oo.

   Poista
 3. Sulla on monet mustat housut ihan liian leveälahkeiset, siksi mä ainakin niitä sulle suosittelisin.
  *KataMaria*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mie satun tykkäämään, et housut on bootcut malliset. :)

   Poista
  2. Ne lyhentää ja leventää sua entisestään.

   Poista
  3. Siis on nyt sekin. Ku mulle niitä bootcut mallisia joskus tämän blogin kautta suositeltiin. :)

   Mut nyt on jegginssit ja huomenna taidankin ne vetästä jalkaani. Toivokaamme, ettei jalat jäädy. ;)

   Poista
 4. Vaihda gojimarjat kotimaisiin pakastemustikoihin. Mustikat yhtä paljon superfoodia kuin gojimarjatkin, niitä on vaan raahattu toiselta puolelta maailmaa. Mustikat myös maistuvat paremmalta :)

  -Mallory

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustikkaakin löytyy. :) Molempia käytän siis.

   Poista