18.1.2012

In this videopost - You'll see me talking... A lot!Vihdoinkin sain aikaiseksi tekaista teille kunnon höpinä videopostatuksen. Ja asiaa ei toki helpottanut se, että mulla on tuo kolmijalka apuna. Ei sitten yhtään, ehei.

Siinä siis meikäläinen ihan omana ittenäni. Sen verran haluan tietää, että ystäväiseni, kuulostanko mä tuolta vai onks tossa kamerassa joku ihmeen siirappiasetus? Ja oonks mää tosiaankin tommonen?
Nii, et ette oo ainoita jotka ihmettelee tota videolla näkyvää naamaa. :)

Jotenkin hauskaa katsella itseänsä tuolleen videolta. Odottakaahan vaan, kunhan mä tästä innostun vielä oikeen kunnolla ni saatte PITKIÄ videopostauksia. No ehkä koetan vähän hillitä siinä ajankäytössä. Ja kunhan saan jonkin järjen tuon elokuvatyökalun käyttöön, niin kattokaa vaa - musta tullee viel joku tosi pro ohjaaja.(hahahah, sen ku näkis)

17 kommenttia:

 1. Kyllä sä kuulostat just itseltäs ja näytätkin :) Ei ole kamerassa mitään siirappi asetusta tai mitään muutakaan "muuta minut oudoksi"-asetusta :)
  Ihana video postaus, näitä paaaaaaaljon lisää :)

  VastaaPoista
 2. Emmy,
  Jees, kiva kuulla. Ku mielestäni tuo ääni ei oo kyl mun ääneni mut siis kaikki muu on täyttä minnuu. Just tommonen seinille vilkuilija ja ilmeilijä. XD

  Eiköhän näitä tuu, ku vähä viel opettelen.

  VastaaPoista
 3. Sulla on kiva ääni! :)

  VastaaPoista
 4. MaryLiza,
  Kiitti, en sitä vaan oikeen omakseni tunnista. :)

  VastaaPoista
 5. :) Hihi. Kyllä oli kiva katsoa. Mä en kuitenkaan yleensä ehdi katsoa noin pitkiä videoita :( . (Kyllä on aika kortilla...)
  terv. Maarit

  VastaaPoista
 6. IIhana postaus. Oot sä kyllä sellaiki perfecto ilopilleri että :)! Kiitos tästä ja tätä lisää!

  VastaaPoista
 7. Seitsemän minuutin video on aika pitkä. Suosittelen tekemään vähän lyhyempiä katsauksia.

  VastaaPoista
 8. kaikki 6 kautta ? eikö siihen mennyt ihan tuhottomasti aikaa :D

  VastaaPoista
 9. Sulla on kyllä mukava ääni, oli oikein kiva kuunnella.:) Rohkea veto tehdä videopostaus!

  T:Mimi

  VastaaPoista
 10. Verkkariterkkari,
  Kiitti. :)

  Maarit,
  Täytyy yrittää ens kerralla pistää munakello soimaan taustalle, johonkin 4min kohtiin ni ei tuu niin pitkää. Mut ku sie ny miut tunnet, ni tiedät et mun on hankala hiljentyä ku oon ääneen päässy ;)

  Anna,
  Perfecto! *repeilee vieläkin* Kyl varmaa lisää tulee. Pitäs vaa selvittää mimmonen pituus on hyvä. Mut kuten ylempänä sanoin Maaritille, ni munakellon tartten et tiedän millon lopettaa se lörpöttely. :)

  Anonyymi1,
  Kieltämättä, mutku tää räpätäti pääsee vauhtii ni ... enkä tosiaan tienny mitä aika näytti. Laitan seuraavalla kerralla munakellon tosiaan soimaan. :)

  Anonyymi2,
  Kaikki 6 kautta (vaikka niitähän taitaa olla 8 kuitenkin kaikenkaikkiaan) Ja kuten videolla sanoin, niin kuukausi niiden katsomiseen meni. :) Siis kuuden kauden, ei suinkaan kahdeksan. :)

  Anonyymi3 /Mimi,
  Kiitoksia. Itse en vaan tunnista sitä omakseni, kun vertailen videon ääntä ja omaa ääntäni. :) Ja viel tulloo lissää videopostatuksia. :)

  VastaaPoista
 11. Lisää videopostauksia! Tätä oli mukava katsoa!! :)))))

  VastaaPoista
 12. Anonyymi,
  Kiitti, kyllä lisääkin varmaan tulee.
  Aiheita saa ehdotella tuonne On sinun aikasi toivoa postatukseen. :)
  (http://firework2.blogspot.com/2012/01/on-sinun-aikasi-toivoa.html)

  Helpottaisi paljon kun olisi jokin tietty aihe, mistä höpäjätä. :)

  VastaaPoista
 13. Samaa mieltä ylläolevien kanssa, tosi ihana ääni sulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi,
   Kiitoksia. :) Tässähän vallan punastuu ;)

   Poista
 14. Nyt vasta kerkesin kunnolla katsomaan, oli kiva postaus PIpsa. :) Sulla on miellyttävä ääni, voisit olla joku juontaja tms. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Et oo muuten ensimmäinen joka tuosta sanoo. Sillo nuorempana mullehan suositeltiin jotain radiojuontajan hommaa kun olin niin puhelias ja et mulla on miellyttävä ääni. Mut koska olin niin tyhmän epävarma ittestäni ni enhän mää tuota edes uskonut. Nykyisin voisin jopa uskoa. :)

   Poista