19.1.2012

Kävi melkehen hassust tännähän

Meinas tänään käydä vähän hassusti tehosekottimen oston kanssa. Mut onneks oli onni mukana eikä virhettä ehtinyt tapahtua. Jaa mistä mää ny höpäjän? No siittä, kun oon jo pitkän aikaa himoinnut itselleni tehosekoitinta mutten vain ole ostanut kun ajatellut että kyllä sillä sauvasekottimellakin tullee toimehen. (juu, ei tullu toimehen) Ja nyt kun on alennukset niin silmiini hompahti Anttilan kuvastosta, että OBH Nordica sekottimet ois nyt halvemmalla. Äidillekin olin asiasta mainnut päivää aiemmin, puhelimessa puhuessamme.

Ja notta kun kotibussi oli jo ehtinyt lähtemään niin et perävalot vaa näky, niin päätin sitten lompsia paikalliseen Anttilaan tsekkaamaan et mimmosia ne nää tehosekottimet sitte onkaan. Siellä sitten hyllyjen välissä pällistelin niitä mitä ihmeellisempiä tehosekottimia - tosin yhtä asiaa en ymmärrä. Kaikissa niissä oli SAMAT ominaisuudet sun muut, mutta hinnat oli KAIKILLA erit. Oon aina luullu, et hinta plompsahtaa ku tulee kaikenlaisia vinks vonks ominaisuuksia jolla saa aikaseen vaikka mitä ihanaa. Mut ei, ei näissä. Kaikissa samat nopeudet, samat takuut, sama ulkonäkökin mut eih - hinta on silti eri!

No päätin sitten että tahdon myyjän siihen kertomaan et mikä ois hyvä. Ku en nyt kuitenkaan mitään Jamie Oliver OBH Nordicaa halunnut vaan ihan perussotkijan. Ni siinä ku sitte käännyin tutkailemasta niitä laatikoita ja otin askeleen tiskiä kohden, katsoin että mikäs se sieltä tulloo toiselta puolelta hyllyä. NO MUN ÄITINI! Se ei edes heti tajunnut, että kukas se siinä seisoo (no siis minä!) et vasta ku avasin suuni ja kailotin normaaliin tapaani notta ÄITEEEE! Ni se tajus.

Ai nii mikä onni onnettomuudessa tälläki? Ekkö sie yhistänynnä et 1+1 = 3...  Siis äiti oli tullut sinne ostamaan sellaista jotain alehintaista sotkijaa kans. Ja nimenomaan mulle, kun oon siitä ny paasannu (ilmeisestikki) riittämiin. Sitte ois ollu PipSalle kaks sotkijaa (toise oes voonu vaik lahojottaa johki)

15 kommenttia:

 1. Mitä suurempi teho, sitä hintavampi blenderi. Ei sen kummallisempaa.

  VastaaPoista
 2. ja yleensä myös laatu maksaa enemmän, vaikka ei ominaisuuksia olisikaan enempää.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi1,
  En kyllä huomannut tehoissa kovinkaan paljoa eroa, mut se kyl ois järkevä syy hinnannousulle. Et on tehokkaampi. Mut mitä nyt tuota käyttänyt, ni oon tyytyväinen. :) Teho on sopiva. Ääni kyllä ottaa korviini, mut mää oonkin aina ollu melko herkkä korvistani. Siis mitä tulee koviin yllättäviin ääniin.

  Anonyymi2,
  Mut mites, kun kyseessä oli täysin samaa sarjaa olevat sekottimet? Siis kaikki olivat OBH Nordicaa, ominaisuudet (mitä luki siinä paketin kyljessä) näyttivät ainakin suht samoilta. Mut toisen hinta oli 54,95 ja toinen 69,95e. Mieheni tähän meinasi, että toinen on vanhempaa mallisarjaa ja toinen uudempaa.

  VastaaPoista
 4. OBH Nordica on varmaan ihan passeli laite kotikeittiöön, jos tarkoituksena on silloin tällöin surauttaa parit smoothiet. Meillä on Vitamix ja se on upea laite!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi,
  On tuo passeli meidän käyttöön. Vitamix näytti kyllä kivalta, mitä tsekkasin. En edes tiennyt tämmöisen olemassaolosta. En huomannut missään, että millä tavoin tuo eroaa noista perusvehkeistä - osaatko sanoa? Vissiin tehokkaampi ainakin.

  VastaaPoista
 6. Tehoa löytyy 2 hv. Raakaruoan jutuissa aivan ehdoton ja eniten meillä käytetty keittiökone. Hinta on tietysti aika suolainen (n. 500,- ), mutta on ollut jo useamman vuoden ihan päivittäisessä käytössä.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi,
  Joo, tuon tehon mieki katsoin et on aika tehokkaan oloinen. :) Mie vaan en tänä päivänä uskalla ostaa suolasella hinnalla tavaroita, kun oon muutamia kertoja pettynyt niidenkin suhteen. Kyllähän tuo blenderi tulee olemaan päivittäisessä käytössä mutta tuskin mitään kovin ihmeempiä sillä teen kuitenkaan. Tai mistä sitä tietää. ;)

  Osaako muuten kukaan sanoa, et uskaltaako noilla Nordicoilla murskata jäätä? Kun oon kuullu, että menis rikki semmoisesta mut musta tuo on vähän hassua kun ohjeistuksissa puhutaan että pystyy murskaamaan jääpaloja. Joten? Ois vaa nimittäin ihanaa tehdä huomenna hileinen mojitodrinksu. ;)

  VastaaPoista
 8. Mistä muuten olet kotoisin?

  VastaaPoista
 9. Anonyymi,
  Ihan täältä Porista ollaan, kuinkas niin? :)

  VastaaPoista
 10. Tuli tuo teksti niin monella murteella kirjotetuksi. :D

  VastaaPoista
 11. Anonyymi,
  Aaa... No tota sattuu välillä, et tulloo puhuttuu jotenkin sekamurteella. Sitä en kyl tiiä, et mimmost porin murretta puhun ku soon semmost siansaksaa ettei oo tosikaa. Itekkää ymmär täysi! :)

  VastaaPoista
 12. Omituista murremolkotusta tämä kirjoitus. Yritä kirjoittaa yleiskieltä, pliis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori, en mie pysty kirjottamaan yleiskieltä.

   Poista
 13. Millaisia smoothie-sekoituksia olet tehnyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt ollaan menty vielä aika marjapainotteisella. Eilen kyllä tein drinksuuni jäähilettä - se kyllä vähän jänskätti kun olin kuullut että joku rikkoi blenderinsä tehdessään jäätä. Mut kyllä se vaan hyvin onnistui, kun ohjekirjasta katsoin ohjeen sen tekoon. :)

   Poista