20.1.2012

Kikkarapään kiharat ja vähän perjantaimutinoita


Siis voe jumakekka sentään! On mulla ollu tänään semmonen aamu ettei oo tosikaan.  Selkeesti toi perjantai ja 13.pvä tuli viikon myöhään meikäläisen kohalla!

Aamusti kun seisoin pysäkillä hyvin näkyvissä ja heilautin kättänikin, mut arvatkaapa vaan pysähtykö bussi? No ei tietenkään... En antanut sen pilata kuitenkaan aamuani vaikka aikamoiset jupinat ja kirosanat kuitenkin ilmoille päästin. Laannuin siitä kuitenkin kun tiesin että sieltä tulee 15min myöhemmin toinen bussilinja joka menee työpaikkani ohitse - kiertäen vain eri reittiä. Kello kävi ja kävi, mutta autoa ei näkynyt missään... kello kävi vielä vähän enemmän ja mä aloin osottamaan hermostumisen merkkejä. Sitten näköpiiriini ilmestyikin bussi... vaan eipä ollutkaan se mun bussini. Kiltti kuski kuitenkin sanoi, että se tulee myöhässä joten jatkoin odottelua. Ja odotin ja odotin, odotin ja odotin.... Vaan eipä näkynyt myöhästynyttä bussia, ei todellakaan! Seuraava bussi joka tuli, oli sama linja jonka aiempi vuoro meni siis nokkani ohitse. Sillä sitten pääsin töihin mutta tunnin myöhässä. Eli tunnin seisoskelin tuolla ulkosalla ja odottelin bussia. Olisi pitänyt vaan soittaa miehelle että lähtee viemään sinne töihin kun selkeesti tämän kaupungin bussivuorot kusee ja pahasti! Eipä tuolla myöhästymisellä muutoin mitään väliä kun on joustava työaika, mutta kun mulla oli tapaaminen ysiltä työpaikallani jonne siis saavuin reippaasti myöhässä! Asiasta lähti kyllä pienimuotoinen valitus.

Anttilassakin olisi sitten mun vaatepakettini. Ajattelin odotuttaa ihan ensi viikkoon ja kokeilla niitä äitini luona - helpompi palauttaa ne vaatteet takaisin sinne Anttilaan tällä tavoin. Malttaisi vaan odotella ensi torstaihin.

Huomaattekos nuo hiukset tuossa kuvassa? Eiks oo hauskat kikkarat? Eikä oo muuten tasan sekunttiakaan niiden laittamiseen nähty vaivaa, ne nimittäin vaan ilmestyi tuossa yhtenä päivänä. Ja ovat kokoajan. Mutta siis toisaaltas, miksipäs ei kun tuota luonnonkiharaa on hiuksissa. Pienenähän mulla oli kunnon korkkiruuvit (kuulemma!) Pitäisi ne hiuksetkin värjätä mut mä jotenkin tykkään tuosta väristä mikä mun hiuksissani nyt on. Niissä on siis kolmea eri väriä, jotain hunajamaisen vaaleaanruskeeta, jotain punertavaa ja sit viel jotain pikkusen tummempaa punasta. Mut siistii jos tolleen saa hiukset kikkaralle ;)

Käykäähän muuten ehdottelees mulle jutteluaihetta noihin videopostatuksiin. Heittäkää vaikka vinopino kysymyksiä, joihin vastailen videomuodossa. Tänne postatuksen kommenttiboxiin vaan ehdotuksia.

6 kommenttia:

 1. Tosi kiva tukka, sopii sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Pitäs vissii hieman ohentaa, ni pääsis paremmi valloillee noi kiharat. Isäntä tossa sano, et mulla menee takaaki sillee hassusti kuulemma laineelle.

   Poista
 2. Käytätkö mitään meikkejä? Meikkivoide olisi aika kätevä, kun ihossa monesti on kaikenlaista näppyä ja muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En käytä. En oo koskaan tykännyt noista meikkivoiteista, tulee ahdistava olo. Tiedän, että näpyt ja nypyt sais siten nätisti peitettyä mutta en vain viitsi nähdä vaivaa kun olen sinut ihan tämmösenäkin nyppynaamana. :) Toisaaltas, ei se kyllä aina ihan noin nyppyinen ole.

   Poista
 3. yksi ilmettä freesaava ihan pieni teko olisi se että kävisit nypityttämässä kulmakarvarvasi, se jo tuo raikkautta kasvoille huomattavasti, niin ettei sitä meikkiäkään juuri edes monesti kaipaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kieltämättä vähän villiintyneet enkä oo jaksanu vaivata päätäni niiden hoidattamisella. Ku niitä sais joka hemputin viikko olla nyppiis ja harjaas, enkä todellakaan oo niin kiinnostunu sen tekemisestä. :( Pitäs varmaa vetää kokonaan pois ja piirtää vaa viivat, ni kaikki pääsee helpommalla.

   Poista