21.1.2012

Lukijan Toive: Catwalk videoEnsimmäinen yritys meni vähän huumoriks PipSan tyyliin.
(sori, mä repeilen täällä itselleni parastaikaa)Eikä toinenkaan yritys tanssimatta mennyt.
(Mut tämmönen mä oon, huumorilla vedetään kaikki vaik kuinka koettasin olla vakava)

26 kommenttia:

 1. Teillä on kivan näköistä olkkarissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Vaikka ei se täysin nätti ole, kun toisella puolella on miehen iso työpöytä joka on aina sekasotkun vallassa. Et tuota sohva-telkku aluetta koetan itse pitää siistissä kunnossa. Ja tulipa huomattua, et mies on nähtävästi unohtanu silitysrauhan yhden kauttimen päälle!

   Poista
 2. Haha thih, oot hauska. :) Pikkasen hämärä kuva kyllä kun ei oo samanlaisia valoja kotona kuin esim jossain tv- studiossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai oon vai? Sori, en mä pysty olemaan vakava - ainakaa kovin kauaa. ;)
   Oon koettanu miettiä ratkaisua tuohon hämäryyteen, kun siis tuossa olohuoneessa oli ainut sopiva matka tuon Catwalkin tekemiseen. Keittiö taas huoneista valoisin, mutta liian lyhyt välimatka ja kun aattelin että keittiötä on jo tarpeeks nähty kuvissa. ;) Mun täytyy pohtia saisko tuonne olohuoneeseen lisävaloa jotenkin kehiteltyä.

   Poista
 3. Sun kannattais opetella kävelemään jalat vähemmän haarallaan. Nyt vaaput kuin joku ankka tai kaljamahainen rekkamies, kun jalat on levällään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie oon ankka, ankka, ankka... *lallattelee*


   Valitettavasti tuo on mun kävelytyylini. Eikä siihen oikein pelkät opettelut auta, tarttis saada reisistä mössöö pois jotta pystys kävelee vähemmän haarukset auki. ;)

   Hei muuten, ankathan on aika söpöi elukoita. Oonks mää sit söpö? Oiku kiva... ;)

   Poista
 4. Voi meidän rempsea Piia! Ihanat videot, oot niin mahtava oma ittes näissä. Ja Anonyymit Ankat voi vaappua sieltä ihan kotikonnuilleen taas huutelemaan hölömöyksiä. Mun mielestä ei kauheesti oo varaa sieltä huudella mitää tommosii Piialle, joka uskaltaa pistää tänne omat catwalkin kaikkien nähtäväks, kun ite et uskalla kirjottaa edes omalla nimellä. Nii kerta :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähänkö mää kyl jännitin tossa videossa tota kävelyä. Varsinkin noilla kengillä. Ja antaa noiden Ankka Anonyymien huudella, saanpahan päivät naurut noista. ;) Ja nauruhan pidentää ikää, joten mä elän vanhemmaksi ku ne. ;) (ainakin huumorin saralla)

   Nimenomaan, vaatii kyl aikamoista ittetuntoa ja varmuutta tehdä itestään videon ja pistää nettiin. Mut helppohan sitä on huudella, kun on kasvoton. Että jos nimellä pitäisi kirjoittaa, niin jäisi varmaan kirjoittamatta. Mitä se kertoo? Sitä, että on aikamoinen pelkuri loppujenlopuksi. Mut.. en mä heitä tuomitse tuosta. Olenhan itsekin ollut pelkuri, mutta tiedän kuinka vapauttavaa on astua siihen valoon.

   Poista
 5. Mua alkoi ihan säälittää tuo sun liikkumisesi, kun kävely näkyy olevan niin vaikeata. Ehkä tuo nyt ei kuitenkaan ollut ihan sellainen catwalk-video, mitä oli toivottu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, ei siun minnuu tarvi säälii, sillä väittäsin, että kissankävelyä se on tämmösen vähä muodokkaammanki mirrin tepastelu! Ja jos lukijatoiveen lähettäjä tarkoittikin, että linkkaan tänne huippumallihausta jonkun catwalk pätkän youtubesta, niin forget it! Tääl nähhään jatkossaki vaa sitä aitoa, ehtaa ja räiskyvää PipSaaa!

   Poista
 6. mie oon se joka tuota toivoi, ja minun pointti oli se että esittelisit lempivaatteesi meille, niin että näkisimme miten ne liikkuu, mutta ei tuossakaan vikaa ole

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No videolla näkyvä mekko on lempparini tällä hetkellä, ne vaihtuu aina mielen mukaan. Kesän lopullahan se oli se harmahtava mekko, mistä tykkäsin enemmän. :) Ja kyllähän siinä varmaan mekon liikkuvuun näki vai?

   Poista
 7. Porukka pitää sua pilkkanaan :( älä laita tommosia, tavalliset asukuvat vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elä sie huolehi, ei mua parin anonyymin narinat sureta, ku suurin osa kuitenkin tuntuu pitävän näistä videoista. :) Ja onhan tää ihanan virkistävääkin.

   Poista
  2. Minun mielestäni oli ainakin hyvät videot, hymyilytti!
   Itselläni ei_ikinä olisi pokkaa laittaa internettiin videota itsestäni tanssimassa, sitä ihmettä kun ei muutenkaan ole nähnyt kukaan koskaan.
   Että ihan mahtavaa, lisää tämmöstä! :)

   Poista
  3. Eiköhän näitä lisää tule. :)

   Poista
 8. Rohkeat olet... hiukan lisää valoja niin näkyisi paremmin ja nää videot on kyl hyviä! Voisit esitellä videopostauksessa vaattekaappisi sisällön ja voisit jatkossa ostamasi vaatteet esitellä videopostauksella..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuo valoasia on nyt työnalla. Toinen on siirtyä kuvailemaan keittiöön/makuuhuoneeseen, sillä ne ovat muutoinkin huoneiston valoisimmat huoneet. Ellen sitten saa järjestettyä jotain lisävaloa tuonne olohuoneeseen. :)

   Tuo videopostaus ostetuista vaatteista varmaan tapahtuu, jahka pääsen tilaukseni kimppuun. ;)

   Poista
 9. Joko kävitte äänestämässä?

  VastaaPoista
 10. Jätä noi anonyymien kommentit omaan arvoonsa.. Ihan huippu hauskat videot ja oo ylpeä itsestäs kun uskallat laittaa videoita tänne! Oot ihan huippu, näitä lisää :) Tuli heti aamusta hyvä mieli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tuli hyvä mieli. :) Ja kyllä näitä tulee lisää jahka taas innostun.

   Poista
 11. Koostaan huolimatta mallit osaavat kävellä sievästi. Ei lompsita, ei kaahoteta. Ei toki ole tarve ketkuttaa tuolla tavalla. Mutta tuo sinun kävelysi on kyllä, anteeksi vain, kamalaa katseltavaa. Itsekin olen reilusti iso (koko 50) mutta en kyllä harpo tai vie kävelylläni metrin leveyttä tiestä. Epänaisellista, tosiaan.

  http://www.youtube.com/watch?v=K-e6ZWb1hCA&feature=related

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, kukkaan ei oo seppä syntyessään joten uskaltaisin sanoa että ajan kanssa kävelyni saattaa muuttua hyvinkin ballerinamaiseksi siputteluksi. (You wish!)

   Joten jos ei nyt verrata minun elefanttikävelyäni oikeisiin malleihin joilla on kokemusta tämmöisestä, eiks ni? Tai ainakin musta on vähän hupsua verrata mun kävelyä jonkun ammattilaismallin kävelyyn. Mut oih, kun joskus pystyiski kävelee tolleen kun nuo mallit tuossa videolla.

   Poista
 12. Tuo mallilinkki oli nyt vain esimerkki, että isokin nainen voi kävellä toisella tapaa (reisilöllyköistä huolimatta!).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ota nyt rakas Anneli huomioon, että kyseiset isot naiset ovat opetelleet tuota kävelyä koska ovat malleja. Mun kävelyni kun on vasta vaaviaskelissa. ;) Ei voi siis mitenkään olettaa, että mä kävelisin samalla tavalla. Koskaan! Ja melkein uskaltaisin sanoa, että pitkien ihmisten kävely on erilaisempaa kuin lyhyiden. Että tämän parempaa kävelyä en pysty yksinkertaisesti tarjoamaan, mutta kyllä se mulle sopii. Jos te ette tykkää, ni eläkee kattoko videoita. Soon niin simppelii. ;)

   Poista