15.1.2012

On sinun aikasi toivoa...

Nyt saisitte te lukijat ehdotella jotain postatustoivetta. Postaisin aina kerran viikossa siis yhden lukijan toiveen. Mitään aikarajaa ei ole, joten toiveita voi esittää aina.

Ja nimenomaan tämän postatuksen kommenttiboxiin voi heitellä ehdotuksia, mistä juuri sinä haluaisit minun kirjoittavan postatuksen. Jos ei halua kommenttiboxiin ehdotella, niin aina minua voi lähestyä myös sähköpostitse joka löytyy tuolta sivupalkista.

Eli rohkeasti vain ehdottamaan mitä haluaisit lukea mutta mitä en ole vielä aiemmin kirjoittanut.

65 kommenttia:

 1. videopostaus ! esittelisit vaikka catwalk tyylillä lempi tunikasi!

  VastaaPoista
 2. Vaatepostauksia

  VastaaPoista
 3. Vaatteet on mun aatteet. :D Eli vaatepostauksia, joku video niistä olis kans tosi kiva!
  *KataMaria*

  VastaaPoista
 4. Minä haluaisin sellaisen unelma postauksen, eli mikä olisi unelmiesi kampaus, meikki, vaatetus tai tyyli. Tässä postauksessa ei sitten tarvitsisi ottaa realiteetteja huomioon (esim. liian lyhyet hiukset johonkin unelmien kampaukseen tai sopimaton vaatteen väri), vaan voisit vaan valita kuvia unelmiesi tyylistä yms.

  VastaaPoista
 5. Politiikkapostaus!

  VastaaPoista
 6. Politiikasta löytyy kirjoitusta täältä: http://firework2.blogspot.com/2011/02/mina-ja-politiikka.html

  Asupostatuksia ja -kuvia tulee jo silloin tällöin. :)

  VastaaPoista
 7. Minkälaisia tulevaisuuden suunnitelmia sinulla on? Siitä saisi aika kiva postauksen.

  VastaaPoista
 8. Missä kaikkialla olet matkustellut?

  VastaaPoista
 9. Kokkauspostaus, sellainen missä kokkaat jotain lemppari ruokaasi.
  Kodin esittelypostaus.
  Vaate esittelyjä.
  Miten olette tavanneet miehisi kanssa? rakkaustarinanne.
  Voisit lukea pätkiä lempikirjastasi.
  Unelma matkakohteesi? VAikka et olisi ollut siellä, mutta haluaisit mennä sinne.. niin mitä tekisit? ja miksi juuri sinne?
  Meinaatko hankkia lapsia?
  Kuvaa miehesi mukaan videolle.

  Tuossa nyt alkuun kaikkea mitä haluaisin nähdä ja kuulla videopostauksella:) kiitos..

  VastaaPoista
 10. Kokkaus
  Kodin esittely
  Elokuva-arvostelu
  Ihan vaan päivästäsi kertominen

  VastaaPoista
 11. ehdottomasti sellainen video, jossa esittelet lempivaatteesi! esimerkiksi sillä tavalla että ensin kertoilet mistä vaate on ostettu, missä tykkäät sitä pitää jne, ja sitten vaikkapa kävelet pienen "catwalk"-kävelyn ja pyörähdät vaate päällä niin että sen näkee selkeästi :) olis tosi mukava!

  ja sit voisit tehdä videon että kuinka meikkaat / laitat hiuksia :)

  muuten, mikä sinun mittasi ovat? äkkiseltään katsottuna ollaan aika saman kokoisia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuosta violetista mekosta kerroinkin jo mistä on ostettu ja sitten tehty se catwalk. Jatkossakin aion tehdä siis noin. Mutta varmaan tekstillä kirjoitan nuo muut. :) Kun vie niin paljon keskittymistä tuo kävely nätisti sipsuttaen. ;)

   Ja nuo mitat on vähän hankala kertoa kun oon eriparia,
   mutta yläosa 52-54, alaosa 54-58 (vaihtee vähän valmistajien mukaan)

   Meikkaus ja hiuksienlaittoa tuskin tulee, kunnen moisia oikein tee. :) Kiitoksia kumminkin hyvistä ideoista.

   Ja muillekin; kiitoksia ideoista. Niitä saa edelleenkin ehdotella ja teen niitä pikkuhiljaa. Tänään tulossa vielä lukijan toivetta. :)

   Poista
 12. Eli tänne nuo toiveeni... eli teet puketumis postaus video muodossa eli millä vaatteilla lähdet ulos ku meet töihin, kauppaan, viihteelle, lenkille? eli mitä alle ja päälle ja mitä kesäisin ja talvisin.
  Ja ihan näyttämällä ja puhumalla...
  Ja video kuvaa vaatekaappisi sisällöstä ja voisit sieltä esitellä jotain lemppari juttuja, heräteostoksia.... niitä ei siis tarvis välttämättä edes päälle laittaa vaan näytät ne kameralle. ;)
  Ja kokkauskin vois itteni kans kiinnostaa ja asunnon esittely ja olishan kiva nähä kuva edes sun miehestä, vaikka tosin kerroit jo ettet sitä esittele!

  VastaaPoista
 13. Toivon nyt näin jälkikäteen, vaikka tää on aika vanha postaus.

  Kirjoittelisitko kirjeenvaihtoharrastuksestasi. Mistä oot löytänyt kirjekaverisi, kuinka usein kirjoittelet, mistä päin sun kirjekaverit on tms? Kuinka kauan sun pisin kirjeenvaihto on jatkunut?

  Mä haluaisin ihan älyttömästi taas hankkia kirjekavereita, mutta niitä on hirveän hankalaa näin aikuisena löytää oikein mistään :(

  VastaaPoista
 14. Paljon on jo ollut kaikkea mielenkiintoista, kuten kodin ja vaatteiden, harrastusten ja työn ja teidän rakkaustarinan esittelyä :)

  Itse kaipaisin jotain kokkausaiheista postausta. Muutamassa kuvassa ootte tehny esim. tosi herkullisen näköistä kanawokkia ja pitsaa, niin ois kiva saada joskus joku sun hyväksi havaitsema resepti vaikka :)

  -Tellu

  VastaaPoista
 15. Juu, kirjeenvaihto on kiinnostavaa luettavaa. Mullahan on tuo postcrossing niin että se vähän sivuaa tätä :D
  Ja ihan tavallisen arjen kuvaaminen,sinulla on niin leppoisa tyyli kertoa asioista. itsekin olen tehnyt siivousta työkseni (ja laikkarin tutkinnon suoritin). Yleensäkin tykkäisin lukea ns. tavallista touhua :D.
  -e-

  VastaaPoista
 16. Moikka!

  Täällä huutelee yksi uusi lukija :) Kiitos valtavan ihanasta blogistasi! En ole kaikkia aikaisempia postauksia ehtinyt kahlaamaan mutta ihanan positiivinen blogi sinulla.


  Tästäpä tulikin mieleeni että olisi kiva lukea "huonosta päivästä" (kamala realisti iskee) koska niiltä ei voi ketään välttyä! Mikä siitä teki huonon ja miten siitä selvisit?

  Olisi myös mukava kuulla mitkä asiat koskettavat sinua todella ja mikä mielestäsi on maailmassa väärää ja miten sen korjaisit.

  Enkä tietenkään odota että tiedät miten maapallo pelastetaan mutta omia fiiliksiä näistä :D Nämä postaukset ovat mielenkiintoisia ja tuo lohtua lukijoille joilla myös ollut huono päivä takana ja antavat pohdinnan aihetta :)

  Tietenkään kurjia päiviä en sinulle toivo, päinvastoin :)-M.

  VastaaPoista
 17. Toivoisin saavani lukea sinulta jonkunlaista ruoka- ja liikuntapäiväkirjaa. Esimerkiksi jos parin-kolmen päivän ajalta saisi lukea kaiken mitä syöt, ja vaikka vähän pitemmältä aikaväliltä liikkumisia :) Toivon tätä, koska minusta on mielenkiintoista vertailla eri kokoisten ja eri elämäntavat omaavien ihmisten elintapoja. Esimerkiksi itse olen pienikokoinen ja teen toimistotyötä, joten olisi jännä nähdä, mitä isompikokoinen ja fyysistä työtä tekevä syö.

  Blogisi on ihanan positiivinen ja olet varmasti mukava ihminen. Aurinkoista kevään jatkoa!

  VastaaPoista
 18. Minä haluaisin nähdä, kuulla ja lukea kengistä :). Olen itse ihan mahdoton kenkäfriikki, vaikka iso ihminen olenkin. Millaisia kenkiä sinä käytät? Millaisia kenkiä omistat?

  Myös alusvaate postaukset olisi mielenkiintoisia, koska niiden löytäminen ei koskaan ole ongelmatonta, isolla kuppi koolla.

  Kiitos tästä blogista =)!

  VastaaPoista
 19. kuvaa koko päiväsi :)

  VastaaPoista
 20. Varmaan omistat hameitakin, ainakin voisin olettaa niin, koska mekkoja tykkäät ainakin käyttää. Nuo tän tyyliset on kivoja, mutta varmaan siihen kyllästyy miten oot tehnyt. Eli voisi ajatella, että jonkun asu kokonaisuuden, vähän malli tyyliin teet, esim. musiikkia, ja tietty ei nyt jotain mekon pukeutumista tartte näytellä, mutta vaikka takki, kengät, laukku, ymm sellanen ryhdikäs esitys ois piristävä myös.. :)tosin nääkin tavat on ollut kivoja katella, mutta vois aatella jotain useampaa siihen kokonaisuuteen. :)

  T: perhonen

  VastaaPoista
 21. Haluaisin lukea...

  * Millainen on koulutuksesi ja miten viihdyit koulussa/opiskelemassa. Ajatteletko olevasi 10, 20 vuoden päästä vielä samassa ammatissa kuin nyt, vai haaveiletko jostain muusta? Ovatko haaveet realistisia? Mitä erilaisia töitä olet tehnyt elämän varrella ja mitä olet niistä pitänyt?

  * Miten sinä ja mies tapasitte ja päädyitte yhteen, siis teidän rakkaustarinanne! Oletteko muuten naimisissa vai avoliitossa? Jos avoliitossa, oletteko menossa naimisiin, ehkä hääsuunnitelmiakin jo?

  * Mihin osaan elämässäsi olet erityisen tyytyväinen tällä hetkellä? Mitä haluaisit muuttaa?

  * Parhaat lapsuudenmuistot

  * Mikä on sellainen harrastus, josta olet kiinnostunut, mutta et ole vain saanut aikaiseksi aloittaa?

  * Oletko ikinä fanittanut jotain, mitä? Näkyykö tämä elämässäsi vieläkin?

  * Kymmenen kesäistä kirjavinkkiä lukijoille :)

  VastaaPoista
 22. Heippa!

  Olisi kiva, jos tekisit sellaisen Päivä kuvina-postauksen! Eli ihan sun normipäivästä ottasit kuvia eri vaiheista :)

  VastaaPoista
 23. Videolla talon esittelyä!
  Ja viiideeeooooiiita!

  VastaaPoista
 24. Anonyymi kirjoitti...

  Videolla talon esittelyä!
  Ja viiideeeooooiiita!
  11.6.2012 11.12


  PipSa vastaa...

  Asunnosta on esittely tuolla videopostatuksissa. :)

  VastaaPoista
 25. Heip!
  Halusin vaan antaa yleisen palautteen. Blogisi on hauska, mukavan kevyttä hömpää, hienoa nähdä kun pistät itsesi likoon.
  Toivoisin kuitenkin, ettet _KOSKAANIKINÄ_ anna kenenkään lannistaa sua!! Tiedät varmaan mitä tarkoitan... AIKUISET ihmiset?
  Mutta eniveis, olet ihana, jatka samaan malliin!! :)

  Mari.

  VastaaPoista
 26. Kun tässä päivänä eräänä taas Porissa eksyiltiin ja randomille etsittiin ruokapaikkaa niin tuli mieleen, että sultahan voi pyytää Porin ruokapaikkapostausta! En tiedä käytkö Porissa ulkona syömässä, mutta jos käyt niin esittele pari sellaista paikkaa blogissasi!

  Ja toinen pyyntö (koska mua nyt sattuu Pori kiinnostamaan) niin jaksaisitko esitellä kuvin ne kaupunginosat joissa olet Porissa asunut?

  VastaaPoista
 27. Sammakkotyttö,
  No hyvät ruokapaikat löytyy kyllä aikalailla keskikaupungilta. Tosin mulla ei ole mitään omakokemusta, että voisi suositella. Mutta voisin kyllä jossain vaiheessa kuvailla niitä kaupunginosia missä oon asustellut. :)

  VastaaPoista
 28. Minä haluaisin lukea mitä syöt. Jos vaikka laittaisit viikoksi meille ruokapäiväkirjan? Vai onko liian henkilökohtaista. Kerrot, ettet pidä esim karkeista tai makkarasta. Onko sinulla miten isot annoskoot kun kuitenkin olet ylipainoinen?

  En sitten todellakaan tarkoita tätä millään pahalla. Anteeksi...muotoilin lauseeni typerästi. Mutta siis ruokapostaus vaikka viikon ajalta olisi kiva. Syötkö säännöllisesti vai naposteletko mitä milloinkin? Oletko pastan ystävä kuten allekirjoitanut?

  VastaaPoista
 29. 1. Idolisi ja roolimallisi esittelyssä
  2. Pipsan tärkeimmät valokuvat elämän varrelta
  3. Pipsan lempimusiikki/elokuvapostaus
  4. Kauneimmat sormukset ja rannekorut
  5. Pipsan ajatuksia lävistyksistä/tatuoinneista
  6. Pipsan elämänfilosofiat - mitä mieltä politiikasta, taiteesta, isänmaasta, kotimaisesta ruoasta.. jne.
  7. Pipsa ja silmälasit - mistä ostaa, mitä merkkiä, mitkä vahvuudet, mikä lasien ulkonäössä tärkeintä.. jne.
  8. Pipsan ihanat kamalat naapurit elämän varrelta
  9. Reseptipostauksia (parhaat jälkkärit TOP 5, omat reseptiti TOP 5.. jne)
  10. XL-naisen alushousut (ei tarvitse päällä ollessa esitellä, mutta vaikka sängylle levitettynä + mistä ostat, mikä pikkarien ulkonäössä tärkeintä jne.)

  VastaaPoista
 30. Mitä mieltä Pipsa on tämän ajan nykynuorista ?

  VastaaPoista
 31. PIPSAN PÄIVÄ! Kerrot päivästäsi. Kaiken mitä teet, syöt yms. Otat valokuvia lähes kaikesta!

  VastaaPoista
 32. Hei Pipsa! Voisitko tehdä postauksen sun koulusta? Mitä koulua olet käynyt, piditkö koulusta, mistä aineista pidit, mistä taas et? Oletko tekemisissä kenenkään luokkakavereitten kanssa? Olitko pullukka jo kouluaikoina, jos, niin kiusattiinko sua? Olitko hyvä koulussa? Mitä ammattihaaveita sulla oli, toteutuiko, mitä ammattikoulutusta sulla on? Tällainen kiinnostaisi, johtuuko sitten tuosta koulujen alkamisesta, en tiedä? Valokuviakin olisi kiva nähdä, mutta saakohan luokkakuvia näyttää netissä? ehkä ei.

  VastaaPoista
 33. Jotenkin muistelen, että olen tällaisen toiveen jo esittänyt, mutta en sitä kyllä löydä, vaikka tuo edellinen onkin aika lailla samanlainen. Minua myös kiinnostaisi sinun koulunkäyntisi. Millaisia muistoja on kouluajoistasi, millaista koulua kävit, oliko iso vai pikkukoulu? Auttoivatko vanhempasi läksyjen kanssa, vai hoiditko kaiken yksin? Mites koululiikunta sujui - olitko innokas liikunnassa, entäs käsitöissä?

  VastaaPoista
 34. Hei, noita ylempänä toivottuja koulujuttuja et ole käsitellyt? Toivoisin sinun kertovan, oletko törmännyt YLIPAINO-RASISMIIN? Onko työnsaannissa ollut ongelmia siksi, että olet lihava? Tai jossain muussa asiassa syrjintää painon/koon vuoksi? Onko muuten työpaikkasi työharjoittelua vai "oikea" työsuhde, vakituinen? Vai onko sinut työllistetty jollain työvoimatoimiston tuella?

  VastaaPoista
 35. Millainen olisi sun haaveiden Pipsa? Jos kaikki realismi ja todellisuus unohdettaisiin?

  Millaiset hiukset olisivat, mikä olisi vaatekokosi/rintojesi koko, millaisia vaatteita pitäisit, mikä olisi ammattisi ja työsi, mitä muuta elämääsi kuuluisi? Missä asuisitte, olisiko lapsia tai eläimiä?

  Anna mielikuvituksen lentää ja unohda todelliset rajoitteet, unelmasi olisi ihana kuulla. :)

  VastaaPoista
 36. Hanki uusia urheiluvaatteita ja oikeita lenkkareita ja esittele niitä. Mistä isoja kokoja saa yms.
  Voit myös esitellä nykyisiäsi.

  VastaaPoista
 37. Armas,
  Esittelen sitten kun löydän uudet lenkkivaatteet. Mulla on nyt käytössä iankaikkisen vanha verkkatakki ja ku oon kiinnittäny huomiota blogin lukijoihin, ni tiedän et se aloittaisi kauheen huutomyräkän. Et esittelen kun löydät miellyttävät uudet tilalle. Ja lenkkareita en hommaa, eccot on hyvät. :)

  VastaaPoista
 38. Sekin, ettet kirjoita näistä mitä täällä ehdotetaan on VASTAUS. Siinä on vaan se riski, että tulee väärinymmärryksiä! Kun et vastaa koulunkäyntiä koskeviin kysymyksiin, minä ainakin vedän omat johtopäätökseni. Saattavat osua oikeaan tai sitten ei...Arveluni ovat samantyyppisiä kuin nykyisestä "työpaikastasikin". Mitä välttelet, sitä haluat pitää piilossa, eli siinä on jotain hävettävää - omasta mielestäsi.

  VastaaPoista
 39. Anonyymi klo 14.31,
  Olenhan minä koulustani kertonu ja ilmeisesti ne kysymykset olivat sinun laittamiasi. Luultavasti näihin siis vastaan, mutta nyt en yksinkertaisesti ole ehtinyt. Että se etten heti niihin reagoi, ei tarkoita ettenkö koskaan. Ovat olleet pohdinnan alla. Ja arvelusi työpaikastani ovat aivan päin honkia. :) Mut hauskaa että siitä mistä en halua kertoa, niin vedetään johtopäätös että on hävettävää - ei se noin kyllä ole, vaan kaikki asiat eivät kuulu teille lukijoille. :)

  VastaaPoista
 40. Sellainen "päiväni kuvina" postaus!
  Elikkä kuvia ja videota yhden päivän ajalta. Heti aamusta alkaen ja iltaan asti! Ei nyt joka hetkeä tarvitse kuvata, mutta tiedät idean ;) Tosi moni bloggari on tehny semmosia! googleta vaikka ja kato vähän ideaa sinnepäin!

  VastaaPoista
 41. Anonyymi klo 19.36,
  Tää on working progress tällä hetkellä. :) Mut tuskin videota tulee, et sit vaan kuvia.

  VastaaPoista
 42. pikkuhousupostaus,
  laulupostaus,
  sinusta ja miehestäsi jotain,

  ym :)

  VastaaPoista
 43. Anonyymi klo 9.40,
  Miehestäni ja miusta on jo postaus, samoin laulusta ja pikkaripostauski on tuloillaan...

  VastaaPoista
 44. voi johtua siitä et katon liikaa hääohjelmia kun niitä satutaan näyttämään (bridezillas, 4 weddings UK, underage and engaged) ja koska aihe koskettaa itseäni niin että kolmessa neljästä maastani, ruotsissa, skotlannissa ja ranskassa, (missä suomi??) tasa-arvoinen avioliittolaki jo on tai on tulossa kovaa vauhtia, mut kaipailen hääpostausta :)
  koska ilmeisesti et oo menossa naimisiin lähitulevaisuudessa, ootko jo suunnitellu unelmahääsi?

  VastaaPoista
 45. Moi Pipsa!

  Sulla on ihan mahtava blogi!

  Huomaan, että olet vilkas ihminen ja tykkäät höpistä ja heilua (ihan kuten minäkin :)), ja kysyisinki, pidätkö tanssimisesta?

  Itse hassuttelupäissäni monesti tanssahtelen kotona ja teen omia "koreografioita", myös mieheni ollessa kotona. Siis ihan täysin huumorimielellä :). Olisi ihanaa nähdä sinustakin tällainen "tanssivideo", jos vaan sellaista tykkäät tehdä :) (mitäänhän ei kannata väkisin tehdä, mutta vannon, että tällainen piristää). Musiikillinen oot kuitenkin, kun tykkäät myös laulaa lallattaa :)

  Värikästä syksyä!

  T. Fanisi

  VastaaPoista
 46. Tässä rimpsu kysymyksiä :)

  -osaatko vaihtaa autonrenkaan?
  -oletko koskaan valmistanut karjalanpiirakoita?
  -onko sinulla (ollut) lemmikkieläintä?
  -hiihto vai luistelu?
  -vitsi, josta pidät?
  -lempijuomasi?
  -minne matkustaisit kahdeksi viikoksi?
  -kenen kanssa viettäisit kuukauden yksiössä?
  -mikä on lempilintusi?
  -koska olet viimeksi tehnyt kuperkeikan?
  -milloin teit viimeksi lumienkelin?
  -mikä on lempijoulukoristeesi?
  -osaatko piirtää tai maalata?
  -teetkö käsitöitä?
  -minkä taidon haluaisit oppia?

  VastaaPoista
 47. Moikka Pipsa,
  Haluaisin lukea sinun ajatuksiasi erilaisista riippuvuuksista. Mielipidettäsi siitä, mistä erilaiset riippuvuudet johtuvat jne. Ymmärrän jos tämä aihe on sinusta liian vakava tai tylsä. Kaikkea hyvää jokatapauksessa sinulle! Blogisi on ihana. :)
  AnnaAno

  VastaaPoista
 48. Joulukoristeeni.

  Tai mitä jouluisia koristeita ja valoja yms haluaisit, kuvia niistä.

  VastaaPoista
 49. Kierros paikkakuntasi lempipaikoissa (teksti + kuvia)! Kauppoja, kahviloita, terasseja, puistoja, luontopolkuja, metsää, rantoja jne.

  VastaaPoista
 50. Voisitko kuvata miehestäsi jonkin ei-tunnistettavan kuvan ja laittaa tänne? Uskoisin että sinulla on mies. Ei sitä naamaa ole pakko laittaa.

  VastaaPoista
 51. Anonyymi klo 17.22,
  Asia on moneen kertaan jo käyty läpi. Mutta sanon nyt vielä kerran eli ei, en laita tänne mitään kuvaa miehestäni. :)

  VastaaPoista
 52. Aika äkkiä muutit mieles.

  VastaaPoista
 53. Moi! :)

  Kiitos ihanasta blogistasi! Olen lukenut nyt sitä muutaman viikon ajan ja olen ihan koukussa siihen! Saat minut aina hyvälle tuulelle postauksellasi, olipa minulla millainen päivä tahansa. Kiitos siis sinulle tästä blogista ja siitä kun olet aina noin positiivinen ja blogin aiheet vaihtelee eivätkä ole aina esim. vaate-esittelyjä.

  Olen itsekin iso tyttö, niin olisiko sinun mahdollista joskus tehdä postaus koskien housujen tai hameen ostoa? Minun on vaikea aina ostaa itselleni housuja tai hameita, enkä oikein tiedä mistä niitä netistä saisi, kun monet sivustot niitä kyllä myy mutta löydän aina ne mummomaisimmat eikä ne ole minun tyylisiäni :( Auttaisitko hieman tässä?

  Oikein hyvää uutta vuotta sinulle ja sinun perheellesi! :)

  VastaaPoista
 54. Hei!

  Minua kiinnostaisi lukea/kuulla aiheista:

  - Kiusaaminen. Millaista se oli, miten reagoit siihen, auttoiko/tiesikö kukaan, mitä olisit toivonut muiden tekevän, miten kiusaaminen on vaikuttanut elämääsi aikuisena ja oletko joutunut hakemaan tai saanut apua tapahtumien käsittelemiseksi.

  - Tulevaisuuden suunnitelmat, toiveet, haaveet.

  - Pelkosi, heikkoutesi, vahvuutesi.

  - Ruokapostauksia (reseptejä yms)

  VastaaPoista
 55. Olisi hauskaa, jos pitäisit vaikka viikon ruokapäiväkirjaa (kirjaa ylös pilkuntarkasti kaikki, mitä syöt ja juot) ja julkaisisit sen täällä.

  VastaaPoista
 56. meikkivinkkejä tai meikeist'ä niistä ei täällä blogissa paljoa ole ollut. ja vaatepostauksia ja esim. nettivaatekaupoista. kotimaisista ja ulkomaalaisista.

  VastaaPoista
 57. Moi! Oon usein miettinyt, että miten sulla on varaa ostella kohtalaisen usein vaatteita yms jos kerran olet siivooja...en siivoojien palkasta niinkään tiedä, mutta oletus on ettei palkka hirmu suuri ole.
  Mukavaa alkavaa kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siten etten tee pelkästään siivoojan hommia. :)

   Poista
 58. Ensinnäkin positiivisuutesi on tehnyt minuun vaikutuksen!

  Esittäisin sinulle tällaisen haasteen (johon itsekin vastasin blogissani), etsi sivuilta "andthatswhoiam" täältä: http://andthatswhoiam.tumblr.com/ kuvia, jotka kuvaavat sinua ja liitä ne blogiisi. Minulle kuvia tuli turhankin paljon, mutta osuvia, ihania kuvia oli vaikka millä mitalla... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämmönen on tulossa kyllä joskus, on toivottu ennenkin. :)

   Poista
 59. Saanko myös udella, mitä muita hommia teet siivoojan työn lisäksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa sitä udella, mutta nää tiedot löytyy tuolta UKK osiostakin. :) Teen toimistotyöntekijän hommia. :)

   Poista
 60. Tee välillä sellaisia "uutispostauksia". Eli jos olet lehdestä, telkkarista, kadulta, mistä vaan kuullut jonkin uutisen tai muun enemmän tai vähemmän (tai ei ollenkaan) vakavan asian, josta sulla on jonkinlainen mielipide (tai jos ei ole, niin tutki asiaa ja pohdi), niin olisi tosi mielenkiintoista lukea! Olisi kiva lisä muitten postauksien lisäksi ja toisi vähän monipuolisuutta.

  VastaaPoista
 61. Miten ne Asoksen ja Yoursin tilaukset maksetaan? Mikä on Paypal yms? Kun ei ole luottokorttia ja englanninkielen ymmärrys vähän heikko, niin ei pysty tilaamaan mitään.

  VastaaPoista